עוגה מצוינת,קלה להכנה ומתאימה מאד לעונה.
חובה להשתמש בפרג טחון טרי כי אחרת הוא יהיה מריר ויפגום משמעותית בטעמה של העוגה.
מידות: כוס מדידה אוניברסלית של 240 מ"ל.
כלים: קערה ,מטרפה ,סיר קטן.
מתקבלים שני פסים של אינגליש קייק.
מצרכים:
לעוגה:
1 כוס מיץ תפוזים/ שמנת מתוקה/ ריצ' / חלב.
3 ביצים L
3/4 כוס שמן
כפית תמצית וניל.
1 כוס קמח.
1 כוס סוכר.
1 כוס פרג טחון טרי.
1 כוס קוקוס.
שקית א. אפיה.
לציפוי:
100 גר' שוקולד מריר שבור לקוביות.
125 מ"ל קצפת צמחית /קרם קוקוס.
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-175 מעלות.
2. מניחים בקערה את הביצים ,המיץ, הסוכר, השמן והוניל וטורפים היטב עד לקבלת בלילה חלקה.
3. מוסיפים את שאר החומרים היבשים בעדינות וטורפים רק עד לקבלת בלילה כמעט אחידה.
4. משמנים את התבניות ומעבירים אליהן את הבלילה.
5. אופים כ 30-40 דקות עד לקבלת קיסם יבש עם פירורים לחים. מצננים.
מכינים את הציפוי:
1. בסיר קטן מביאים את הריצ' לסף רתיחה , מכבים ומוסיפים את השוקולד.
2. ממתינים כדקה וטורפים היטב עד לאיחוד מושלם.
3. כשהעוגה הצטננה, מחוררים אותה קלות במזלג.
4. יוצקים את הציפוי על העוגה ומטים מעט את התבנית לפיזור אחיד.
במזג אויר קריר ניתן לשמור את העוגות מחוץ למקרר כשהן עטופות היטב.
חובה להשתמש בפרג טחון טרי כי אחרת הוא יהיה מריר ויפגום משמעותית בטעמה של העוגה.
מידות: כוס מדידה אוניברסלית של 240 מ"ל.
כלים: קערה ,מטרפה ,סיר קטן.
מתקבלים שני פסים של אינגליש קייק.
מצרכים:
לעוגה:
1 כוס מיץ תפוזים/ שמנת מתוקה/ ריצ' / חלב.
3 ביצים L
3/4 כוס שמן
כפית תמצית וניל.
1 כוס קמח.
1 כוס סוכר.
1 כוס פרג טחון טרי.
1 כוס קוקוס.
שקית א. אפיה.
לציפוי:
100 גר' שוקולד מריר שבור לקוביות.
125 מ"ל קצפת צמחית /קרם קוקוס.
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-175 מעלות.
2. מניחים בקערה את הביצים ,המיץ, הסוכר, השמן והוניל וטורפים היטב עד לקבלת בלילה חלקה.
3. מוסיפים את שאר החומרים היבשים בעדינות וטורפים רק עד לקבלת בלילה כמעט אחידה.
4. משמנים את התבניות ומעבירים אליהן את הבלילה.
5. אופים כ 30-40 דקות עד לקבלת קיסם יבש עם פירורים לחים. מצננים.
מכינים את הציפוי:
1. בסיר קטן מביאים את הריצ' לסף רתיחה , מכבים ומוסיפים את השוקולד.
2. ממתינים כדקה וטורפים היטב עד לאיחוד מושלם.
3. כשהעוגה הצטננה, מחוררים אותה קלות במזלג.
4. יוצקים את הציפוי על העוגה ומטים מעט את התבנית לפיזור אחיד.
במזג אויר קריר ניתן לשמור את העוגות מחוץ למקרר כשהן עטופות היטב.