תודה!מהמם!
התמונה הראשונה והשלישית (יותר את השלישית) הייתי מזיזה לשליש הימני בשביל ליצור קומפוזיציה מעניינת......
- את יכולה לעשות את זה גם בעריכה ......
אז בכלל שאפו גדול!תודה!
התמונות ישירות מהכרטיס זיכרון... קומפוזיציות וכאלו יותר מאוחר
צודקת, גם אותי עצבן, זה היה אזור קשה בעיבוד בשניות מסדרים...(השלישית האחרונה הטווח הדימני מעצבן (הקטע של האור וצל)
גם אני ניסיתי אבל זה הטבעי שלה, היא ילדה מאוד רצינית, ובתמונות שכן הייתה לה הבעה יותר חיה לא כל כך התחבר לי על הדמות שלהממש בא לי לנענע אותה![]()
רותי תודה על ההערות שלך, עוזרות לי מאוד!סורי אם חפרתי אבל זה סימן טוב![]()
בעז"ה שאני אגמור לעבד...עכשיו תעלי גם אחרי עיבוד, שבכל אופן נוכל להעיר לך על משהו![]()
נראת מהממת!!!נכון יש משהו במבט, בעיניים ובפוני?...
תכירו את הבובה הזאת!
העליתי את התמונות ללא עיבוד. עדיפות לי הערות על צילום ולא על עיבוד...
קצת נתונים, צילמתי בשעות הצהרים המוקדמות, החל מהשעה אחד עשרה בערך, איזה כיף שחורף ואין שמש קשה.
צפה בקובץ המצורף 766541
צפה בקובץ המצורף 766542 צפה בקובץ המצורף 766543 צפה בקובץ המצורף 766545 צפה בקובץ המצורף 766546 צפה בקובץ המצורף 766536 צפה בקובץ המצורף 766564
תמונות יפות מאוד!,
רק מה זה הרצינות הזאת?
חבל שאין אף חיוך...![]()
![]()
גם אני ממש עצובה מזה... אבל מה לעשות, חיוך לא מתלבש עליה. יש לה תמונות שהיא חייכה אבל לא כל כך אהבתי, זה היה לא טבעיגם אני ניסיתי אבל זה הטבעי שלה, היא ילדה מאוד רצינית, ובתמונות שכן הייתה לה הבעה יותר חיה לא כל כך התחבר לי על הדמות שלהכאילו משהו בה מאוד שקול ורציני והחיוכים היו נראים לי מזויפים... אז הלכתי על דולי פייס
חחח אל תהיי עצובהגם אני ממש עצובה מזה...
337,452
משתמשים נכנסו לפרוג בחודש האחרון
530
משתמשים מבקרים ברגע זה באתר
4,986
הודעות נכתבו בממוצע ליום בחודש האחרון