בדיוק רוטב פיצה :)

הנושא בפורום 'איש את רעהו' פורסם ע"י קריאייטיבית, ‏25/5/15.

  1. קריאייטיבית

    קריאייטיבית משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏23/11/14
    הודעות:
    1,008
    תודות :
    1,411
    נקודות:
    134
    מחפשת מתכון של רוטב פיצה עסיסי וטעים ואם אפשר גם חריף כמו שצריך (למשל כמו שיש לד"ר פיצה .....)
    -ולא משהו בערך כזה שנראה כמו מיונז כתמתם....

    אשמח לכל תשובה
     
  2. טוליפ

    טוליפ משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏22/1/10
    הודעות:
    2,033
    תודות :
    556
    נקודות:
    134
    רוטב פיצה
    קופסת עגבניות בשימורים (מרוסקות, או קוביות)
    2 כפות רסק עגבניות
    1בצל בינוני
    1 כף אורגנו
    1 כפית מלח
    1/4 כפית סוכר
    1 כף חומץ יין
    1 כף יין לבן חצי יבש
    2 כפות שמן זית
    מעט צ'ילי גרוס יבש
    מעט שום יבש טחון
    (להכניס הכל לבלנדר לקבלת רוטב אחיד)
     
  3. קריאייטיבית

    קריאייטיבית משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏23/11/14
    הודעות:
    1,008
    תודות :
    1,411
    נקודות:
    134
    תודה רבה טוליפ,
    נשמע ממש מענין ומפתיע, לא חלמתי שהרוטב מכיל לדוג' יין לבן יבש.....
    מקווה שיש לי הכל בבית,
    אני רצה לנסות......
     
  4. לאי

    לאי משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי עיצוב ואדריכלות פנים

    הצטרף:
    ‏28/12/14
    הודעות:
    1,924
    תודות :
    797
    נקודות:
    134
    עיסוק:
    מולטימדיה ומחשבים
    מיקום:
    בני ברק
    סוג מצלמה:
    קנון
    רוטב פיצה

    כשקיבלתי אותו אמרו לי שזה גנוב לפיצה אורי:eek:
    לדעתי זה ממש לא אותו הדבר אבל מתוך 10 מתכונים של רטבים שקיבלתי הוא עלה על כולם:p
    והוא חריף וטעים מאוד:o:o:o


    1 רסק עגבניות 250 מ"ל
    5 כפות מיונז
    1 כף סוכר
    1 כף א. מרק
    1 כפית שאטה-(לחריפות יתר תוסיפו להמעטה תמעיטו)
    1/2 כוס שמן
    1 כוס מים
    קצת פלפל שחור
    אורגנו
    3 שיני שום מגוררות

    בתאבון:):):)
     
  5. up

    up משתמש פעיל עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏3/5/15
    הודעות:
    909
    תודות :
    29
    נקודות:
    29
    עשיתי את זה לחג ויצא ליגה!
    קופסא קטנה של רסק עגבניות(כ-3 כפות גדושות)
    חצי כוס מים
    חצי כוס שמן
    כף גדושה ארוגנו- לא שמתי.
    כפית פ.חריפה
    חצי כפית פ.שחור
    חצי כפית מלח
    כף גדושה סוכר או כף דבש
    3 כפות מיונז- שמתי הרבה פחות
    3 שיני שום
    לערבב הכל בבלנדר
    וללקק...
     
  6. לאי

    לאי משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי עיצוב ואדריכלות פנים

    הצטרף:
    ‏28/12/14
    הודעות:
    1,924
    תודות :
    797
    נקודות:
    134
    עיסוק:
    מולטימדיה ומחשבים
    מיקום:
    בני ברק
    סוג מצלמה:
    קנון
     
  7. קריאייטיבית

    קריאייטיבית משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏23/11/14
    הודעות:
    1,008
    תודות :
    1,411
    נקודות:
    134
    תודה רבה!
    עכשיו אני ממש בבעיה ובספקות עמוקים לגבי הרוטב אותו אכין ;)
    טוב,
    אני שומרת לי את כולם, ננסה הכל, עד שנגיע למשהו שיספק אותנו...........
     
  8. טוליפ

    טוליפ משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏22/1/10
    הודעות:
    2,033
    תודות :
    556
    נקודות:
    134
    האם הכוונה לרוטב ששמים על הבצק לפני האפיה, או לרוטב שטובלים בו לאחר האפיה? כי המתכון שהבאתי הוא לרוטב ששמים על הבצק לפני האפייה. ונראה לי ששאר המתכונים פה הם לטבילה.
     
  9. קריאייטיבית

    קריאייטיבית משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏23/11/14
    הודעות:
    1,008
    תודות :
    1,411
    נקודות:
    134
    התכוונתי לרוטב שטובלים בו את הפיצה.......
    ופתאום אני עוברת על המתכון שלך ואומרת לעצמי, הי, איפה המיונז? זה נשמע כמו רוטב אדום עסיסי אבל ....... חחחחחחחחח
    טוב, גם אותו שומרת לי בצד.
    תודה!
     
  10. מלפפון

    מלפפון משתמש סופר מקצוען סופרות וכתיבה פרסום וקופירייטינג

    הצטרף:
    ‏26/2/12
    הודעות:
    14,776
    תודות :
    11,611
    נקודות:
    134
    כבר ציפיתי לראות איזו מודעה עם רוטב פיצה ששיווקת..
    וחשבתי שזה מעניין לשווק פיצריה על הקונספט של הרוטב שלה..
     
  11. קריאייטיבית

    קריאייטיבית משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏23/11/14
    הודעות:
    1,008
    תודות :
    1,411
    נקודות:
    134
    מלפפון הפעם דייקת!
    לא עולה לי המודעה משום מה ;)
    וכמה חורים קטנים שהיית צריכה מהם להסיק שאין כך הדבר:
    א. אין סיכת ביטחון שמעידה על קובץ מצורף!
    ב. האשכול נפתח באיש את רעהו יעזורו ולאחיו.........
    וואוו, אני מרגישה ממש עורך דין פתאום........ :D:D
     
  12. מלפפון

    מלפפון משתמש סופר מקצוען סופרות וכתיבה פרסום וקופירייטינג

    הצטרף:
    ‏26/2/12
    הודעות:
    14,776
    תודות :
    11,611
    נקודות:
    134
    בכולופן, אם אצטרך לשווק פיצה בזמן הקרוב, אני חושבת שהכותרת שלך יכולה ללכת טוב.
    כשאת מתייחסת לרוטב של הפיצה זה מראה על כל הטעם, ועל ההשקעה בפרטים הקטנים שמרכיבים את הטעם.
    אם יש בויזואל רוטב עסיסי על פיצה בנויה לתלפיות, זה עלול למשוך אותי דווקא לפיצריה הזו..

    אז אולי בתור עו"ד את פחות טובה, אבל קריאייטיבית זה יכול ללכת טוב. (עם או בלי רוטב:)).
     
  13. grafix

    grafix משתמש מקצוען פרסום וקופירייטינג עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏10/5/11
    הודעות:
    3,476
    תודות :
    27
    נקודות:
    64
    בחזרה למתכון לרוטב,
    לא משנה איזה מתכון תבחרי, מה שבעיקר עושה את הרוטב למשובח זה לעבד אותו בערך כ10 דקות רצוף במעבד מזון ולהכניס הרבה שמן...