דרוש מידע בבישול /אפית עוף שלם מה עושים כדי שהילדים לא יסרבו

הנושא בפורום 'איש את רעהו' פורסם ע"י פפרר, ‏16/8/19.

  1. פפרר

    פפרר משתמש פעיל

    הצטרף:
    ‏26/8/15
    הודעות:
    21
    תודות :
    607
    נקודות:
    84
    מיקום:
    אלעד
    סוג מצלמה:
    A
    לאכול את החזה עוף היבש
    יש פתרון ?
    (אני יודעת שאפשר לחתוך את החזה ולהכין ממנו מטעמים ...)
    אבל אני שואלת דווקא על בישול/אפית עוף שלם
    תודה ענקית מראש .
     
  2. ששונית

    ששונית משתמש מקצוען

    הצטרף:
    ‏6/8/17
    הודעות:
    444
    תודות :
    8,513
    נקודות:
    149
    אצל הילדים שלי זה החלק המועדף...
    הסוד הוא להכין את העוף עם הרבה שמן, כך החזה יוצא עסיסי
     
    פפרר מודה על התגובה.
  3. ח. גרין

    ח. גרין משתמש מקצוען הדמיות בתלת מימד

    הצטרף:
    ‏10/12/18
    הודעות:
    113
    תודות :
    898
    נקודות:
    158
    אני מכינה את חזה העוף קוביות על שיפודים מתבלת ומכניסה לתנור, לא נשאר כלום....
    ממש מעדן!
     
    רחל י. ו-פפרר מודים על התגובה.
  4. אפכא מסתברא

    אפכא מסתברא משתמש סופר מקצוען עריכה תורנית מוזיקה ונגינה

    הצטרף:
    ‏28/5/09
    הודעות:
    6,753
    תודות :
    1,902
    נקודות:
    220
    עיסוק:
    כתיבה, ניקוד, עריכה
    מיקום:
    ירושלים
    כדאי לטפל בחזה בנפרד, כי כדי שלא ייצא יבש הוא צריך בישול קצר יותר מאשר הכרעיים (או שפשוט תוציאו אותו מהסיר לפני החלקים האחרים).
     
    B.M. ו-פפרר מודים על התגובה.
  5. hila

    hila משתמש מקצוען צילום מקצועי

    הצטרף:
    ‏20/7/10
    הודעות:
    1,838
    תודות :
    1,105
    נקודות:
    184
    סוג מצלמה:
    CANON 70D
    חמותי תוניסאית . מכינה כפיתות שזה סוג של קציצה מכל השאריות של המרק .
    הקציצה מכילה גם הרבה עוף כדוגמת החזה ועוד ירקות שפחות אהובים על ילדים כך מרוויחים 2 דברים גם מרק עשיר ביותר עוף וירקות מגוונים -המרק נהיה בריא יותר וטעים יותר וגם מכינים קציצות בקלות עם ירקות מבושלים(וכל הירקות שהילדים פחות אוהבים ) מוסיפים בצל קצוץ. פירורי לחם וביצה
     
    elibeli, ארבע ו-רחל י. מודים על התגובה.
  6. רחל י.

    רחל י. משתמש פעיל צילום מקצועי מוזיקה ונגינה

    הצטרף:
    ‏24/12/18
    הודעות:
    157
    תודות :
    158
    נקודות:
    83
    סוג מצלמה:
    D80
    לאחר שאפית את העוף בשלמותו
    הפרידי את החזה עוף
    פרסי לפרוסות דקות או חתכי לקוביות קטנות
    חתכי חסה
    והניחי מעליה את קוביות החזה עוף
    רוטב

    או

    קחי את הפרוסות והניחי בלחמניה מרוחה בחומוס וצילי מתוק- והרי לך מעדן
     
    הולי, hila, ארבע ו-2 משתמשים נוספים מודים על התגובה.
  7. שרינה

    שרינה משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי פרסום וקופירייטינג

    הצטרף:
    ‏9/9/15
    הודעות:
    3,915
    תודות :
    12,148
    נקודות:
    293
    עיסוק:
    גרפיקאית,בעלת "סטודיו ג'ירפה"
    מיקום:
    בני ברק
    להוסיף לתערובת התבלינים חומץ בלסמי,ולעטוף את העוף מכל הכיוונים שלא ייכנס אוויר,יוצא רך רך
     
    ארבע מודה על התגובה.