אשתי בשלנית משהו לא רגיל (כיאה לאשת חיל מהעדה המרוקאית..).
עד עתה נהננו תמיד ממעשי ידיה בעופות ומגוון חלקי בשר עגל.
לקראת פורים השתא החלטנו לשדרג את הסעודה במשהו נוסף מרגילותנו כל שנה.
לסעודת פורים שאנחנו עורכים מידי שנה מוזמנים כל דיכפין ייתי וייכול. השנה היא הוסיפה צלעות כבש, נוסף על שפע בשרים כמו כבד ברוטב סילאן על מצע קדאיף וקוביות בשר ראש ברוטב חריף ופרוסות בשר 8 וכן קוביות ריאה..
ברך השם גם צלעות הכבש היו טעימים להפליא למרות שהיה טעם לוואי אך עדין של כבש בדיר..
התלהבתי על הרעיון לשדרג את סוגי הבשרים בסעודות שבת וחג והשבת הכנו לליל שבת כתף שזה בעצם אותו רעיון של צלעות רק עם יותר בשר.. ולשבת בבוקר הנחנו בטשולנט בשר כבש לבישול..
המראה היה מרנין. בשר רך וסביבו שומן ג'לי ועצמות כבש..
אך הטעם היה....
טעם וריח חזק של.. דיר עיזים!!!!
בדרך כלל אצלנו החמין נאכל עד תומו בזכות טעמו הערב אך הפעם הכל נהרס בגלל דיר העיזים שהכנסתי הביתה..
יש למישהו יש מושג אם גם לבשר כבש צריך לעשות שליקה עם עלי דפנה ופלפל אנגלי בכדי לנטרל טעם לוואי כפי שעושים לבשר עגל קודם הבישול?
עד עתה נהננו תמיד ממעשי ידיה בעופות ומגוון חלקי בשר עגל.
לקראת פורים השתא החלטנו לשדרג את הסעודה במשהו נוסף מרגילותנו כל שנה.
לסעודת פורים שאנחנו עורכים מידי שנה מוזמנים כל דיכפין ייתי וייכול. השנה היא הוסיפה צלעות כבש, נוסף על שפע בשרים כמו כבד ברוטב סילאן על מצע קדאיף וקוביות בשר ראש ברוטב חריף ופרוסות בשר 8 וכן קוביות ריאה..
ברך השם גם צלעות הכבש היו טעימים להפליא למרות שהיה טעם לוואי אך עדין של כבש בדיר..
התלהבתי על הרעיון לשדרג את סוגי הבשרים בסעודות שבת וחג והשבת הכנו לליל שבת כתף שזה בעצם אותו רעיון של צלעות רק עם יותר בשר.. ולשבת בבוקר הנחנו בטשולנט בשר כבש לבישול..
המראה היה מרנין. בשר רך וסביבו שומן ג'לי ועצמות כבש..
אך הטעם היה....
טעם וריח חזק של.. דיר עיזים!!!!
בדרך כלל אצלנו החמין נאכל עד תומו בזכות טעמו הערב אך הפעם הכל נהרס בגלל דיר העיזים שהכנסתי הביתה..
יש למישהו יש מושג אם גם לבשר כבש צריך לעשות שליקה עם עלי דפנה ופלפל אנגלי בכדי לנטרל טעם לוואי כפי שעושים לבשר עגל קודם הבישול?
נערך לאחרונה ב: