דיון באיזו גבינה צהובה אתן משתמשות לפיצה ביתית?

I) AM)

משתמש מקצוען
האם בפרוסות וחותכות-לגדול/קטן?
או בפתיתי גבינ"צ/מוצרלה, ושל איזו חברה?
אשמח לפירוט מה הכי טעים וגם זול
תודה!
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
האם בפרוסות וחותכות-לגדול/קטן?
או בפתיתי גבינ"צ/מוצרלה, ושל איזו חברה?
אשמח לפירוט מה הכי טעים וגם זול
תודה!
מוצרלה היא לא גבינה צהובה.
בכל הקשור לגבינה צהובה הכסף לא משקר.
ככל שיש יותר גבינה ופחות חלבון סינתטי היא תהיה יותר יקרה וטעמה יהיה משובח יותר.
יש יצרנים של פתיתי גבנ"צ שאפשר לעיין ברשימת הרכיבים ולראות חלבון סינתטי- והטעם בהתאם פלסטיקי מאד.
אני משתמשת בד"כ בעמק וכשאפשר מגוונת במוצרלה יבשה (פתיתים) של גד/תנובה או מכינה למבוגרים עיגול אחד עם בולגרית.
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
אני מגרדת פרוסות של עמק על מגרדת עבה.
כאן כתבתי טיפ לא בריא אך מוצלח מאוד לקבלת גבנ״צ של פיצריה:
 

קומבינה

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
הכנתי לפני יומיים עם טרה מגוררת ויצא לי כמו של החנות
כדאי להשקיע ברוטב ששמים על הפיצה לפני הגבינה צהובה. וכמובן לרדד את הבצק כמה שיותר דק.
אם את רוצה יש לי רוטב נחמד.
 
  • תודה
Reactions: SSR

I) AM)

משתמש מקצוען
הכנתי לפני יומיים עם טרה מגוררת ויצא לי כמו של החנות
כדאי להשקיע ברוטב ששמים על הפיצה לפני הגבינה צהובה. וכמובן לרדד את הבצק כמה שיותר דק.
אם את רוצה יש לי רוטב נחמד.
אשמח, תודה
 

ויטראז'

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
אני קונה את הגבינה צהובה של עמק ומגרדת לבד הכי טעים והכי אמיתי (לדעתי ;) ).
זה מה שאני גם עושה
קניתי מעבד מזון קטן לחלבי של אמקור מכשיר חמוד
ואני קונה כמות גדולה או של תנובה או טרה
ומגרדת שמה בשקיות ומקפיאה.
זה הכי טוב לפיצה כי הוא מתפזר בצורה אחידה על הכל.
 

קומבינה

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
שמתי בערך:
2 עגבניות חתוכות לקוביות (יש גם בשימורים)
1 קופסא רסק עגבניות קטנה
2 כפיות אורגנו
2 כפות שמן זית
פלפל שחור
כפית מלח
כפית סוכר
שן שום
בהרבה מתכונים כתוב בזיליקום. אבל לא היה לי.
לטחון בבלנדר מקל כמה דקות.
הכמות מספיקה בערך לתבנית אחת. אז להכפיל במידת הצורך.
כמובן לא לשכוח תבלין לפיצה. אני שכחתי, אבל זה עדיין היה בסדר.

רוטב לשים ליד הפיצה בהגשה:
100 גר רסק עגבניות
3 כפות מיונז
1/2 כוס שמן (אפשר פחות ולהוסיף במים)
1/2 כוס מים
כפית מלח
כפית סוכר
פלפל שחור
אורגנו
2 שיני שום

בתאבון!
 

ביתה

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
אני משתמשת בגבינה מגורדת של תנובה עמק
אם לא משתמשים בכל הגבינה יש לזה סגירה טובה שאפשר להשים גם במקפיא
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכא

א שִׁיר לַמַּעֲלוֹת אֶשָּׂא עֵינַי אֶל הֶהָרִים מֵאַיִן יָבֹא עֶזְרִי:ב עֶזְרִי מֵעִם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:ג אַל יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ אַל יָנוּם שֹׁמְרֶךָ:ד הִנֵּה לֹא יָנוּם וְלֹא יִישָׁן שׁוֹמֵר יִשְׂרָאֵל:ה יְהוָה שֹׁמְרֶךָ יְהוָה צִלְּךָ עַל יַד יְמִינֶךָ:ו יוֹמָם הַשֶּׁמֶשׁ לֹא יַכֶּכָּה וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה:ז יְהוָה יִשְׁמָרְךָ מִכָּל רָע יִשְׁמֹר אֶת נַפְשֶׁךָ:ח יְהוָה יִשְׁמָר צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:
נקרא  13  פעמים

לוח מודעות

למעלה