חלבי אשכול עוגת הגבינה המנצחת

אסתי אחת

משתמש מקצוען
יש פאי גבינה של קריזמן ע''ה -למטה פרורי בסקויט ולמעלה שמנת מוקצפת
זכור לי מאד מוצלח
אולי יש למישהי -זה הופיע בספר האפיה שלה
 

ששונית

משתמש מקצוען
אתן חייבות לנסות את זאת
 

רוחי בלבוחי

משתמש סופר מקצוען
פאי גבינה חגיגי של קרייזמן אם יהיה צורך אעלה.
עוגה גבוהה טובה, טעימה, - עוגת גבינה אמיתית!!!
שאחרי שעוברים מתכונים חדשים ומענינים, שונים וחדישים - חוזרים אליה!!
ממליצה בחם!!!
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
יש פאי גבינה של קריזמן ע''ה -למטה פרורי בסקויט ולמעלה שמנת מוקצפת
זכור לי מאד מוצלח
אולי יש למישהי -זה הופיע בספר האפיה שלה
נכון,
זו העוגה הקבועה שלי
בבקשה:
 

קבצים מצורפים

  • פאי גבינה חגיגי-צ. קרייזמן 001.jpg
    פאי גבינה חגיגי-צ. קרייזמן 001.jpg
    KB 286.5 · צפיות: 580

אסתי אחת

משתמש מקצוען
נכון,
זו העוגה הקבועה שלי
בבקשה:
לפעמים אנחנו אוהבים משהו בגלל התחושות הנלוות-(ובמקרה הזה גם בגלל הטעם..)
את הפאי הזה שכנה הכניסה לי לאחר לידה של תינוק מתוק וצרחן וכל ערב הייתי מתאוששת בקוביה ממנה עם כוס קפה.
שנים עברו הצרחן גדל למתבגר נהדר אבל הטעם עוד בפה
תודה @חדוי כנרת
 
נערך לאחרונה ב:

יהלי1983

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
טוב, עדיין לא הצלחתי לעבור על המתכונים שורה שורה.
בכל אופן אכתוב פה את המתכון שלי:
למי שמחפשת עוגת גבינה בלי הרבה עבודה ובלי שמנת מתוקה:
עוגת גבינה משובחת / "לבית"
חבילה ביסקוויטים שוקו גטניו
200 גרם חמאה רכה בטמפ' החדר

לרסק את העוגיות ולערבב עם החמאה. לשטוח בתבנית בינונית. 20X30

לערבב בקערה:
600 גרם גבינה 5% (2 וחצי חבילות)
1 פודינג וניל
3/4 כוס סוכר

לשים מעל שכבת הפירורים ולאפות יחד בחום בינוני 30 דקות.
להוציא ולקרר קצת (כ-20 דק')

לערבב 3 גביעי שמנת חמוצה עם 6 כפות סוכר.
לשים על העוגה ולאפות שוב 15 דקות.

עוגה טעימה ויפה נחתכת ישר ויפה.
בהצלחה!
 

יהודית ק

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
אני מחפשת מתכון לעוגת גבינה כמו בקונדטוריות, שקונים אותן בתוך קופ' מלבן.
 

משי 1

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
נכון,
זו העוגה הקבועה שלי
בבקשה:
בלי הבסיס והציפוי ילך טוב?
אני אוהבת הכי פשוט...
יש לי מתכון טוב אבל למה תמיד זה נופל לי?
הדודה אמרה שזה מתכון שלא נופל :(...

עוגת גבינה - בלי בסיס

חומרים:
8 ביצים - מופרדות
קילו וחצי גבינה
2 שמנת של פעם
4 כפות קמח
מעט תמצית וניל
חצי כוס אינסטנט פודינג וניל
2 כוסות סוכר

ההכנה:
* לחמם תנור ל 250 מעלות
*מקציפים חלבונים עם 3/4 כוס סוכר
*מערבבים חלמונים עם כל שאר החומרים.
*מאחדים את שתי התערובות ומעבירים לתבנית.
*אופים 10 דקות ב 250 מעלות, ואח"כ ב 150 מעלות בערך שעה עד שמשחים.
*מכבים ומשאירים בתנור כמה שעות.

אופציה לציפוי:
1 שמנת מתוקה
1 אינסטנט פודינג וניל
1 כוס חלב
להקציף הכל ולמרוח על העוגה.
 

מתנות קטנות

משתמש מקצוען
פאי גבינה חגיגי של קרייזמן אם יהיה צורך אעלה.
עוגה גבוהה טובה, טעימה, - עוגת גבינה אמיתית!!!
שאחרי שעוברים מתכונים חדשים ומענינים, שונים וחדישים - חוזרים אליה!!
ממליצה בחם!!!
נכון,
זו העוגה הקבועה שלי
בבקשה:
הי! זו בדיוק העוגה שאני מכינה קבוע, למעט שינויים קטנטנים.
זה מתכון שקיבלתי מחמותי ועכשיו אני יודעת מה המקור...
באמת עוגה מעולה! טעימה מאד!
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
בלי הבסיס והציפוי ילך טוב?
אני אוהבת הכי פשוט...
יש לי מתכון טוב אבל למה תמיד זה נופל לי?
באמצע האפיה, העבירי סכין-בזהירות- סביב העוגה [בין התבנית/הפרגמנט לבין העוגה],
ואז היא מעט צונחת בצורה ישרה
 

מרים קרייטמן

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
יש לי מתכון טוב אבל למה תמיד זה נופל לי?
הדודה אמרה שזה מתכון שלא נופל :(...

עוגת גבינה - בלי בסיס

חומרים:
8 ביצים - מופרדות
קילו וחצי גבינה
2 שמנת של פעם
4 כפות קמח
מעט תמצית וניל
חצי כוס אינסטנט פודינג וניל
2 כוסות סוכר
נראה לי שחסר במתכון שלך מעט קמחים שייצבו את העוגה.
בהשוואה לפאי גבינה חגיגי של קרייזמן - במתכון שלך יש כפול גבינות ויותר ביצים, ופחות מדי קמח.
כדאי להוסיף עוד חצי חבילת פודינג ואו/ גם עוד חצי כוס קמח
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
@משי1 על איזה חום את אופה?
 

משי 1

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
@משי1 על איזה חום את אופה?
בעוגה הזו עשיתי בדיוק לפי ההוראות 250 10 ד', 150 שעה והשארתי כמה שעות.
יש לי עוגה אחרת מעולה שגם נופלת מאד ושם ההוראות הן לאפות נדמה לי 180 כ 20 דק ולכבות ולהשאיר כמה שעות
שתיהן נופלות לי .. :(

התנור הזה די חדש אצלי (קבלתי אותו...)
הוא מאד נמוך ויש לו אופציה או של מדף מאד נמך או מאד גבוה אפיתי על התחתון, יכול להיות קשור?
 

משי 1

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
נראה לי שחסר במתכון שלך מעט קמחים שייצבו את העוגה.
בהשוואה לפאי גבינה חגיגי של קרייזמן - במתכון שלך יש כפול גבינות ויותר ביצים, ופחות מדי קמח.
כדאי להוסיף עוד חצי חבילת פודינג ואו/ גם עוד חצי כוס קמח
אבל אחרות שמכינות אותה זה לא נופל להן...
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
יכול להיות שקשור למדף.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכב

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד שָׂמַחְתִּי בְּאֹמְרִים לִי בֵּית יְהוָה נֵלֵךְ:ב עֹמְדוֹת הָיוּ רַגְלֵינוּ בִּשְׁעָרַיִךְ יְרוּשָׁלִָם:ג יְרוּשָׁלִַם הַבְּנוּיָה כְּעִיר שֶׁחֻבְּרָה לָּהּ יַחְדָּו:ד שֶׁשָּׁם עָלוּ שְׁבָטִים שִׁבְטֵי יָהּ עֵדוּת לְיִשְׂרָאֵל לְהֹדוֹת לְשֵׁם יְהוָה:ה כִּי שָׁמָּה יָשְׁבוּ כִסְאוֹת לְמִשְׁפָּט כִּסְאוֹת לְבֵית דָּוִיד:ו שַׁאֲלוּ שְׁלוֹם יְרוּשָׁלִָם יִשְׁלָיוּ אֹהֲבָיִךְ:ז יְהִי שָׁלוֹם בְּחֵילֵךְ שַׁלְוָה בְּאַרְמְנוֹתָיִךְ:ח לְמַעַן אַחַי וְרֵעָי אֲדַבְּרָה נָּא שָׁלוֹם בָּךְ:ט לְמַעַן בֵּית יְהוָה אֱלֹהֵינוּ אֲבַקְשָׁה טוֹב לָךְ:
נקרא  19  פעמים

לוח מודעות

למעלה