דרוש מתכון אשכול מתכונים מתאימים לסובלים מקנדידה

ממתינה

משתמש מקצוען
רעיון נוסף (קשה לי לקרוא לו מתכון :) ) שמהוה תחליף מצוין לעוגיה ליד הקפה:

שבבי קוקוס/שקדים/קשיו/פקאן/לוז
לשים במעבד מזון ולטחון עד שהופך לנוזל סמיך.
לוקח בערך 20 דקות, תלוי בכמות החומר ובעוצמת המעבד מזון.
(כמובן, לתת למעבד לנוח מדי פעם!)
את הנוזל החמאתי שהתקבל, לצקת למנז'טים קטנים.
אפשר להעשיר בחמוציות ללא סוכר או בקוביה קטנה של שוקולד ללא סוכר.
להכניס למקרר להתיצבות.
אחרי שזה מתקשה במקרר, אפשר לשמור גם בחוץ. בכל אופן, בחורף.
 

גלוריה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
@ממתינה , תודה על המתכונים! נראים מעולים!

מוסיפה עוד כמה:
שניצל משגע!!
מיבשים את חזות העוף עם נייר סופג, ומעסים בשמן מעורב עם תבלינים (פפריקה, כורכום, פלפל שחור, מעט מלח).
כותשים ביד פתיתי קינואה קלויים (משתמשת ב"קינופלקס" של "בטר&דיפרנט"), מערבבים עם שומשום, ומצפים את החזות בתערובת.
מרססים במעט שמן ומכניסים לתנור.
- לפתיתי הקינואה יש טעם ומרקם דומים לשל קורנפלקס. יוצא קריספי וטעים ממש, וברמה אחרת של בריאות!

עוד רעיונות למתוקים:
טיפ- להשתמש בממתיק "סוויטנגו". טעים יותר מהממתיקים האחרים שניסיתי.
נשנושי תפוחים
חותכים תפוח לקוביות קטנטנות, מערבבים עם קינמון ומעט סוכר "סוויטנגו". טעים!
חטיף פצפוצי אורז עם שוקולד (הנוסחה הסופית שלי!)
אז זה עדיין לא השוקולד המושלם שנהגתי לזלול בלי חשבון, אבל די מספק את הצורך הנואש במתוק:
מערבבים כמות שווה (נפח) של חמאת קקאו מומסת עם אבקת קקאו.
ממתיקים בנדיבות עם אבקת סוכר "סוויטנגו" (לא סוכר! גרגירי הסוכר לא נמסים בתערובת).
יוצקים על אורז מלא תפוח לתוך תבניות שוקולד ייעודיות.
בזכות חמאת הקקאו מתגבש בטמפרטורת חדר.
* אפשר להמיר את חמאת הקקאו בשמן קוקוס מכבישה קרה, מומס. אלא שאז יש לייצב את החטיף במקרר.
* ניתן להוסיף אגוזים טחונים (למרקם כייפי יותר), חמוציות ללא סוכר או שבבי קוקוס.
 
נערך לאחרונה ב:

ממתינה

משתמש מקצוען
צ'יפס תפוחי עץ (תפוחונים)
חותכים תפוח עץ צהוב או אדום לפרוסות דקות (כל תפוח ל10-12 פרוסות), מומלץ להוציא את הליבה עם הגרעינים,מניחים בתנור בשכבה אחת, שהפרוסות לא יעלו זו על זו, אפשר לפזר קצת (או הרבה) קינמון אם אוהבים, מייבשים בחום נמוך 150 מעלות, אחרי חצי שעה הופכים את הפרוסות ומיבשים עוד שעה. מתקבלות פרוסות קראנצ'יות וטעימות לנשנוש.
 

גלוריה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
בראוניז ללא סוכר וללא גלוטן (אפרת סיאצ'י, מותאם)

מצרכים:


רבע כוס (50 ג') שמן זית

100 גרם שוקולד מריר ללא סוכר

רבע כוס סוכר סוויטנגו

2 ביצים

חצי כפית תמצית וניל

חצי כוס (60 ג') אגוזי מלך טחונים



אופן הכנה:

-מחממים תנור מראש ל-170 מעלות ומשמנים תבנית אינגליש קייק.

-ממיסים את קוביות השוקולד עם השמן (במיקרוגל או במחבת על אש הכי נמוכה) ומערבבים לתערובת חלקה. מצננים מעט.

-מערבבים במטרפה את הביצים עם "כמו סוכר". מוסיפים את השוקולד המומס ותמצית וניל ומערבבים. בסוף מוסיפים אגוזים טחונים ומערבבים קלות לאיחוד חומרים.

-יוצקים לתבנית משומנת ואופים בתנור במשך כ-25 דקות, עד שקיסם יוצא יבש.

-מצננים וחותכים לקוביות.
 

גלוריה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
בעקבות האשכול בחכמת נשים, מעלה לכאן עוד כמה שווים:

ה-נשנוש האולטימטיבי: פרלין שוקולד וחגיגת תוספות
למה אולטימטיבי?
קודם כל, כי הוא קל ומהיר הכנה - החולשה הגדולה שלי.
וגם, טוב, הוא טעים באופן חריג.

אז-
ממיסים בסיר:
* מס' חבילות שוקולד "אגו" ללא סוכר, פרווה
* שמן קוקוס (לייצוב הפרלין. אפשר לוותר, אבל אז תאלצו לשמור אותו בהקפאה)- שחקו עם הכמויות עד שתגיעו לטעם ולרמת הייצוב האהובים עליכם. אני די נדיבה איתו.
* טחינה גולמית- לתוספת בריאות ולמרקם חלבי ומעודן יותר. גם איתו אני לארג'ית.
אם התפרעתם עם הטחינה, יכול להיות שתרגישו מעט מרירות. המתיקו בעזרת אבקת סוכר סוויטנגו.
הוסיפו לתערובת (אחת או יותר מהתוספות שלהלן):
* פצפוצי אורז מלא
* אגוזים
* שקדים
* קוקוס
* קוואקר

רק שימו לב שיש כאן כמויות לא מבוטלות של שוקולד שמכיל מלטיטול ושות'- לא מציאה גדולה מבחינת קנדידה.
אז היו הוגנים כשאתם מטפלים בזה ;)
 

מיכל חגירה

צלמת מקצועית!
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
רק שימו לב שיש כאן כמויות לא מבוטלות של שוקולד שמכיל מלטיטול ושות'- לא מציאה גדולה מבחינת קנדידה.
אז היו הוגנים כשאתם מטפלים בזה ;)
היית עדינה...
חשוב ממש לציין לקנדידה מזיק גם חליפי סוכר! גם דבש וסילאן טבעי(תמרים).
לכן כל מאפה שיש בו גם תחליף סוכר, אולי טוב לדיאטה כללית, או לסכרת(גם לא בדיוק),אבל לא למי שסובל מקנדידה.
כנ"ל כל המוצרים הקנויים שכתוב עליהם ללא תוספת סוכר וכדו', יש בזה תחליפי סוכר(ממש לבדוק את הרכיבים).
 

גלוריה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
היית עדינה...
חשוב ממש לציין לקנדידה מזיק גם חליפי סוכר! גם דבש וסילאן טבעי(תמרים).
לכן כל מאפה שיש בו גם תחליף סוכר, אולי טוב לדיאטה כללית, או לסכרת(גם לא בדיוק),אבל לא למי שסובל מקנדידה.
כנ"ל כל המוצרים הקנויים שכתוב עליהם ללא תוספת סוכר וכדו', יש בזה תחליפי סוכר(ממש לבדוק את הרכיבים).
נכון, אבל השוקולד הספציפי הזה הוא לגמרי הרע במיעוטו.
בעקרון מותר לאכול ממנו קובייה אחת ליומיים, לכן מוסיפה המון טחינה כדי שזה יעבוד.
(צודקת שמבחינת המינון הוא לא הנשנוש האולטימטיבי, מבחינת שאר הפרמטרים- בהחלט :))
 
נערך לאחרונה ב:

גלוריה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
עוגיות חלבה ושוקולד צ'יפס מופלאות
(מבוסס על מתכון של אפרת סיאצ'י)

המצרכים:
2 כוסות ח"פ קמח כוסמין מלא
0.5 כפית אבקת אפייה
6 כפות תחליף סוכר "סוויטנגו"
0.5 כוס שמן (מעט פחות)
1 ביצה L
כף טחינה גולמית
45 גרם חלבה ללא סוכר מפוררת ("אחווה")
25 גרם שוקולד מריר איכותי ללא סוכר שבור לחתיכות קטנטנות

אופן ההכנה:
-מערבבים בקערה (בעזרת כף) את המצרכים לפי הסדר הרשום עד לקבלת תערובת בצקית רכה ונוחה לעבודה (לאחר הוספת כל החומרים מומלץ ללוש מעט את הבצק עם הידיים).
*הערה: אם הבצק יבש/מתפורר- יש להוסיף בהדרגה 1-3 כפות מים ולהמשיך ללוש. אם הבצק יוצא דביק- יש להוסיף בהדרגה כמה כפות של קמח.
-מחממים תנור ל 175 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה.
-פורשים נייר אפיה על משטח עבודה, מניחים עליו את הבצק ומעליו פורשים נייר אפיה נוסף. בעזרת מערוך מרדדים את הבצק שנמצא בין שני ניירות האפיה לעובי של כחצי ס"מ לפחות. קורצים צורות ומניחים במרווחים קלים בתבנית על נייר אפיה.
-אופים בתנור שחומם מראש למשך 12-15 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות מעט בשוליים.
-מוציאים מהתנור ומניחים לעוגיות להתקרר לגמרי (העוגיות נעשות קשות לאחר צינון).
 

גלוריה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
עוגיות קפה ארומתיות
(מבוסס על מתכון של אפרת סיאצ'י)

המצרכים:
2 כוסות ח"פ קמח כוסמין מלא
כפית שטוחה אבקת אפייה
2.5 כפות אבקת נס קפה
0.5 כוס ח"פ תחליף סוכר
1 ביצה גדולה
קצת פחות מ- 0.5 כוס ח"פ שמן זית

אופן ההכנה:
-מחממים תנור מראש ל-180 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה.
-מערבבים את כל החומרים בקערה לפי הסדר הרשום עד לקבלת בצק אחיד ומעט שומני (מתחילים לערבב עם כף ולאחר מכן לשים מעט עם הידיים). הערה: אם הבצק יבש/מתפורר- יש להוסיף בהדרגה 1-2 כפות שמן ולהמשיך ללוש. אם עדיין יבש- יש להוסיף בהדרגה 1-3 כפות מים.
-מרדדים את הבצק בין שני ניירות אפיה עד לבצק בעובי כחצי ס"מ (פורשים נייר אפיה, מניחים את הבצק ומעליו פורשים נייר אפיה נוסף ועליו מרדדים בעזרת מערוך). קורצים עוגיות בקוטר כ-5 ס"מ ומניחים בתבנית על נייר האפיה במרווחים קלים (העוגיות תופחות מעט במהלך האפיה).
-אופים בתנור במשך 13-15 דקות.
-מוציאים מהתנור ומניחים לעוגיות להתקרר לגמרי (העוגיות נעשות קשות לאחר צינון).
-מפזרים מעל אבקת סוכר ומגישים.

*העוגיות נשמרות בתוך קופסה אטומה בטמפ' החדר.
 
נערך לאחרונה ב:
  • תודה
Reactions: eg

גלוריה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
סופלה שוקולד עשיר
(מבוסס על מתכון של אפרת סיאצ'י)
קינוח שחיתות אמיתי- מבחינת כמויות השוקולד.
אני מכינה אותו בגביעי נייר קטנים, ואוכלת ממנו מעט בליל שבת ביחד עם כולם.

המצרכים (לכ- 12 מנות בינוניות):
200 גרם שוקולד מריר (כ- 37 משולשים של שוקולד מריר פרווה "אגו" - 2 חבילות שוקולד + 5 משולשים)
2/3 כוס ח"פ שמן זית
8 כפות (70 ג') גדושות תחליף סוכר
4 ביצים
קמצוץ מלח (*2)
2/3 כוס ח"פ קמח כוסמין מלא +
2 כפיות אבקת אפייה (מעורבבים ביחד)
למילוי: 3-4 קוביות שוקולד מריר

אופן ההכנה:
-מחממים תנור מראש ל180 מעלות (חשוב שהתנור יהיה חם!)
-ממיסים את קוביות השוקולד המריר עם השמן ומערבבים לתערובת שוקולדית חלקה (מומלץ להשתמש בקערה יחסית גדולה שתכיל את כל החומרים).
-מוסיפים תחליף סוכר וקמצוץ מלח ומערבבים. מוסיפים קמח ומערבבים. מוסיפים ביצה אחת ומערבבים, ביצה שנייה ומערבבים.
-משמנים כוס/תבנית שקעים ויוצקים את התערובת לגובה שני שליש. מטמינים בכל שקע קוביית שוקולד.
-מכניסים לתנור ואופים במשך 10-12 דקות, עד שהצדדים אפויים, בפנים נוזלי ומלמעלה יש קרום אפוי (כדאי להשתמש בסטופר שכן אפית יתר תהפוך את הסופלה למרקם עוגתי יבש ולא נוזלי מבפנים).
-מגישים מיד.
  • ניתן לאפות 8 דקות בלבד ולהקפיא. לפני הגשה- לאפות עוד כ-4 דקות.
 
נערך לאחרונה ב:

ממתינה

משתמש מקצוען
תרכיז תפוחים טבעי 100%יכול לשמש כממתיק. אני משתמשת רק בו, אפילו לא בסילאן טבעי.
אם מעניין אותך ומתאים לדיאטה שלך, אפרט.
@מיכל חגירה , אימצתי בחום!
על בסיס הרעיון הזה, שדרגתי 2 מתכוני גלידות מכאן, ויש קינוח מושלם לשבת!

גלידת אגוזים מדהימה ללא סוכר
חומרים (בכוס מדידה סטנדרטית):
1 ו1/3 כוס מים
1 כוס אגוזים - מתוך המבחר הבא: לוז/פסטוק/קשיו/מקדמיה/פקאן/גרעיני חמניות (!)
1/3 כוס תרכיז תפוחים 100% טבעי
קמצוץ מלח

אופן ההכנה:
להניח בבלנדר את כל הרכיבים ולטחון עד שמתקבל נוזל חלק ממש.
לשפוך לתבנית קוביות קרח (או לכוסיות ליקר קטנות עד חצי הגובה) ולהקפיא היטב.
להוציא את קוביות ה(כמעט) גלידה ולטחון שוב במעבד מזון (או בלנדר ויטמיקס אם יש) עד שמתקבלת תערובת גלידה אורירית.
אפשר להגיש מיד (ואז הגלידה קצת רכה),
אפשר להקפיא לכ-45 דק' כדי לקבל מרקם יותר קפוא ו'קשיח'.
אפשר לשמור בהקפאה לזמן ארוך ולהוציא רבע שעה לפני ההגשה.

גלידוניות/ארטיקים טעימים ללא סוכר
חומרים בכוס מדידה סטנדרטית:
1 כוס קשיו טבעי (150 גרם)
1/4 כוס חמאת קקאו (40 גרם)
1/3 כוס תרכיז תפוחים 100% טבעי
1/3 כוס מים
כפית ת. וניל
קמצוץ מלח
לציפוי:
1/2 כוס חמאת קקאו
1/4 כוס א. קקאו
1/3 כוס תרכיז תפוחים 100% טבעי

אופן ההכנה:
להשרות את הקשיו 10 דק' במים רותחים (או 10 שעות במים פושרים)
להמיס את חמאת הקקאו בבן-מארי (קערת זכוכית על סיר עם מים רותחים, להקפיד שהקערה לא תגע במים)
להכניס את כל הרכיבים לבלנדר ולטחון היטב עד לקבלת תערובת נוזלית חלקה.
לגלידוניות: לשטוח בתבנית חד פעמית בשכבה ישרה. להקפיא היטב. לחתוך לקוביות.
לארטיקים: לשפוך לתבנית ארטיקים ייעודית או לכוסיות ליקר קטנות. להקפיא היטב.
להמיס את כל חומרי הציפוי בבן-מארי (כנ''ל)
להוציא את הגלידוניות/הארטיקים מהמקפיא ולטבול בשוקולד.
להחזיר להקפאה.

אפשר לשדרג את הארטיקים בתוספות שונות:
מחית פרי
פצפוצי שוקולד
שברי עוגיות

רעיונות מפורטים אפשר למצוא בבלוג שאליו לינקתי.
 

גלוריה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
@מיכל חגירה , אימצתי בחום!
על בסיס הרעיון הזה, שדרגתי 2 מתכוני גלידות מכאן, ויש קינוח מושלם לשבת!

גלידת אגוזים מדהימה ללא סוכר
חומרים (בכוס מדידה סטנדרטית):
1 ו1/3 כוס מים
1 כוס אגוזים - מתוך המבחר הבא: לוז/פסטוק/קשיו/מקדמיה/פקאן/גרעיני חמניות (!)
1/3 כוס תרכיז תפוחים 100% טבעי
קמצוץ מלח

אופן ההכנה:
להניח בבלנדר את כל הרכיבים ולטחון עד שמתקבל נוזל חלק ממש.
לשפוך לתבנית קוביות קרח (או לכוסיות ליקר קטנות עד חצי הגובה) ולהקפיא היטב.
להוציא את קוביות ה(כמעט) גלידה ולטחון שוב במעבד מזון (או בלנדר ויטמיקס אם יש) עד שמתקבלת תערובת גלידה אורירית.
אפשר להגיש מיד (ואז הגלידה קצת רכה),
אפשר להקפיא לכ-45 דק' כדי לקבל מרקם יותר קפוא ו'קשיח'.
אפשר לשמור בהקפאה לזמן ארוך ולהוציא רבע שעה לפני ההגשה.

גלידוניות/ארטיקים טעימים ללא סוכר
חומרים בכוס מדידה סטנדרטית:
1 כוס קשיו טבעי (150 גרם)
1/4 כוס חמאת קקאו (40 גרם)
1/3 כוס תרכיז תפוחים 100% טבעי
1/3 כוס מים
כפית ת. וניל
קמצוץ מלח
לציפוי:
1/2 כוס חמאת קקאו
1/4 כוס א. קקאו
1/3 כוס תרכיז תפוחים 100% טבעי

אופן ההכנה:
להשרות את הקשיו 10 דק' במים רותחים (או 10 שעות במים פושרים)
להמיס את חמאת הקקאו בבן-מארי (קערת זכוכית על סיר עם מים רותחים, להקפיד שהקערה לא תגע במים)
להכניס את כל הרכיבים לבלנדר ולטחון היטב עד לקבלת תערובת נוזלית חלקה.
לגלידוניות: לשטוח בתבנית חד פעמית בשכבה ישרה. להקפיא היטב. לחתוך לקוביות.
לארטיקים: לשפוך לתבנית ארטיקים ייעודית או לכוסיות ליקר קטנות. להקפיא היטב.
להמיס את כל חומרי הציפוי בבן-מארי (כנ''ל)
להוציא את הגלידוניות/הארטיקים מהמקפיא ולטבול בשוקולד.
להחזיר להקפאה.

אפשר לשדרג את הארטיקים בתוספות שונות:
מחית פרי
פצפוצי שוקולד
שברי עוגיות

רעיונות מפורטים אפשר למצוא בבלוג שאליו לינקתי.
נשמע ואוו!
אבל שימו לב שלא מתאים לחלק הראשון של הדיאטה.
תרכיז תפוחים מכיל סוכר פירות ברמה מרוכזת, ולכן לא מומלץ בזמן הדיאטה.
 

ממתינה

משתמש מקצוען
נשמע ואוו!
אבל שימו לב שלא מתאים לחלק הראשון של הדיאטה.
תרכיז תפוחים מכיל סוכר פירות ברמה מרוכזת, ולכן לא מומלץ בזמן הדיאטה.
כמויות התרכיז כאן לא גדולות, כך שאפשר בהחלט לאכול מנה סבירה במקום מנת פירות. (מותר עד 2 ליום)
לא יותר גרוע מלצרוך שוקולד עם מלטיטול... ;)
 

גלוריה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
כמויות התרכיז כאן לא גדולות, כך שאפשר בהחלט לאכול מנה סבירה במקום מנת פירות. (מותר עד 2 ליום)
לא יותר גרוע מלצרוך שוקולד עם מלטיטול... ;)
קראתי דעות ממש נחרצות נגדי השימוש בתרכיז בזמן הדיאטה- זה המון סוכר. קניתי כמה פחיות ונאלצתי למסור אותן בגלל זה. :(
בכל אופן, בשלב השני את יכולה להכין גם גלידת בננות:
הכנתי עם חלב סויה וקקאו, והוספתי שברי שוקולד מריר ללא סוכר.
יצא מהמם, אבל עם טעם מודגש של בננות.
מניחה שיש דרכים להתגבר על הדומיננטיות של הבננה, אבל טרם יצא לי לנסות.
 

מיכל חגירה

צלמת מקצועית!
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
אימצתי בחום!
על בסיס הרעיון הזה, שדרגתי 2 מתכוני גלידות מכאן, ויש קינוח מושלם לשבת!
שמחה שעזר לך:)
רק גם אסייג, למצב התחלתי של דיאטת קנדידה, התרכיז עדיין לא מומלץ להבנתי(אם כי הוא עשוי מתפוח שכן מותר),
בכל מקרה אני צרכתי אותו רק אחרי הכול...
ובאמת זה ממתיק שאפשר יחסית להשתמש בו לכל בני הבית
.אגב, מכינה לפעמים עוגיות פשוטות שבמקום סוכר יש בהן תרכיז, אבל ממש מעט, והריח שלהן משגע, ריח תפוחים... אם כי בטעם פחות מודגש. הילדים רבים עליהן.
 

מיכל חגירה

צלמת מקצועית!
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
אפשר מתכון?
זה מתכון על בסיס משהו שראיתי ברשת, שיניתי, שידרגתי החלפתי עד שהגעתי למשהו ותוצאה רצויה,
בבקשה:
עוגיות פריכות (כמות קטנה)
1 +1/2 כוס קמח כוסמין
1/2 כוס אגוזים טחונים
1/2-1/3 כוס שמן
1/3 כוס קוקוס
2-3 כפות שומשום
(אפשר להוסיף קינמון למי שאוהב)
4 כפות מחוקות של תרכיז תפוחים
לא לצפות למתיקות של עוגיות רגילות... למי שרגיל לא לצרוך סוכר, בשבילו זה ממתק מתוק...

אפשר ליצור עיגולים ולשטח, ואפשר לרדד דק ולחתוך בגלגלת לפני האפיה, יוצא יותר יחידות כמובן (אבל אז זמן האליה ממש קצר!!לשים לב הן נשרפות מהר).
מצויין בהקפאה.
 

גלוריה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
תחליף פירורי לחם:

הדרך הארוכה והאותנטית
:
מכינים פיתות כוסמין מלא ללא שמרים לפי המתכון שהובא למעלה, מיבשים ומגררים.

הדרך המהירה:
לעיבוי קציצות: קוואקר (שיבולת שועל מהירת הכנה)
לציפוי חזות עוף: קינואה קלויה "קינופלקס"
https://bnd.co.il/product/קינופלקס-טבעי
 

מיכל חגירה

צלמת מקצועית!
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
לציפוי חזות עוף: קינואה קלויה "קינופלקס"
https://bnd.co.il/product/קינופלקס-טבעי
העקב אכילס שלי... לא מסוגלת לעמוד בפני שניצל טרי, כשברור שכל הקטע זה פירורי לחם...
איך זה באמת יוצא עם הקינואפלקס הזה?
איך הטעם והמרקם? את מתבלת אותם או ככה?
וזה בטח יקר לא?
למה את משתמשת זזה חוץ משניצל?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט פ'

קכט פְּלָאוֹת עֵדְוֹתֶיךָ עַל כֵּן נְצָרָתַם נַפְשִׁי:קל פֵּתַח דְּבָרֶיךָ יָאִיר מֵבִין פְּתָיִים:קלא פִּי פָעַרְתִּי וָאֶשְׁאָפָה כִּי לְמִצְוֹתֶיךָ יָאָבְתִּי:קלב פְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כְּמִשְׁפָּט לְאֹהֲבֵי שְׁמֶךָ:קלג פְּעָמַי הָכֵן בְּאִמְרָתֶךָ וְאַל תַּשְׁלֶט בִּי כָל אָוֶן:קלד פְּדֵנִי מֵעֹשֶׁק אָדָם וְאֶשְׁמְרָה פִּקּוּדֶיךָ:קלה פָּנֶיךָ הָאֵר בְּעַבְדֶּךָ וְלַמְּדֵנִי אֶת חֻקֶּיךָ:קלו פַּלְגֵי מַיִם יָרְדוּ עֵינָי עַל לֹא שָׁמְרוּ תוֹרָתֶךָ:
נקרא  6  פעמים

לוח מודעות

למעלה