כבר כתבו מעלי אבל יש לי שני רעיונות אחרים לחזה עוף מהמרק:
סלט עוף קר
לפורר את העוף, להוסיף, קוביות פלפל אדום, קוביות מלפפון חמוץ
מיונז, מלח, פלפל.
ודבר נוסף לחזה עוף "מכובס" - לחתוך לחתיכות דקות וארוכות
לטבול בביצה (מתובלת) ופירורי לחם ולטגן במחבת עם שמן.
יוצא קצת דומה לשניצל.
חלב שהתאריך שלו קצת גבולי- להכין דיסת סולת.
או פודינג חם.
סלט עוף קר
לפורר את העוף, להוסיף, קוביות פלפל אדום, קוביות מלפפון חמוץ
מיונז, מלח, פלפל.
ודבר נוסף לחזה עוף "מכובס" - לחתוך לחתיכות דקות וארוכות
לטבול בביצה (מתובלת) ופירורי לחם ולטגן במחבת עם שמן.
יוצא קצת דומה לשניצל.
חלב שהתאריך שלו קצת גבולי- להכין דיסת סולת.
או פודינג חם.