דרוש מתכון ארוחת צהריים מעוף טחון

  • פותח הנושא רפ
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

רפ

משתמש סופר מקצוען
הפשרתי עוף טחון בשביל להכין קציצות עוף אבל נגמרו הביצים ואין בחנות.
דרוש מתכון לארוחת צהריים מעוף טחון -
עדיפות לשילוב של פחמימה,
הכנה מהירה וקלה,
בישול מהיר,
(משהו שתוך שעתיים יכול להיות מוכן),
ושילדים אוהבים.
תודה!
 

עקרת בית

משתמש צעיר
הכנתי אתמול מששהו על בסיס זה-
יצא מושלם!!!!!!!
אפשר להכין גם על פירה כמובן....
 

שוקולד וחצי

משתמש פעיל
אפשר מתכון?
אפשר להכין גם מעוף טחון. אם כי בשר טחון טעים יותר.
 

saryk

משתמש מקצוען
בולונז:
לאדות בצל, להוסיף ירקות מגורדים (כאן המקום לדחוף את כל הירקות שסרבני הירקות לא מוכנים לאכול... - גזר, קולרבי, קישוא, וכל מה שייבלע - לא פלפלים למשל..)
להוציא את הירקות הצידה לאחר האידוי, ולטגן את הבשר הטחון ותוך כדי לפורר אותו, עד שמשנה צבע.
להחזיר הכל לסיר, ולהוסיף: קוביות עגבניה, רסק עגבניות, מים, ותיבול : מל"פ, קצת סוכר, אורגנו.
אפשר להוסיף מעט יין , מאוד משביח.
לבשל הרבה זמן, שעה נגיד.
עד כאן אני מכינה כמויות ומקפיאה בקופסאות.
כשצריך- מוציאה ומערבבת עם פסטה.
 

רפ

משתמש סופר מקצוען
בולונז:
לאדות בצל, להוסיף ירקות מגורדים (כאן המקום לדחוף את כל הירקות שסרבני הירקות לא מוכנים לאכול... - גזר, קולרבי, קישוא, וכל מה שייבלע - לא פלפלים למשל..)
להוציא את הירקות הצידה לאחר האידוי, ולטגן את הבשר הטחון ותוך כדי לפורר אותו, עד שמשנה צבע.
להחזיר הכל לסיר, ולהוסיף: קוביות עגבניה, רסק עגבניות, מים, ותיבול : מל"פ, קצת סוכר, אורגנו.
אפשר להוסיף מעט יין , מאוד משביח.
לבשל הרבה זמן, שעה נגיד.
עד כאן אני מכינה כמויות ומקפיאה בקופסאות.
כשצריך- מוציאה ומערבבת עם פסטה.
תודה רבה!
נשמע טוב.
אנסה את זה.
 

כוכב103

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
עימוד ספרים
בולונז שכולם אוהבים
מטגנים בצל גדול עד להזהבה במחבת גדולה
מוסיפים את 1/2 ק"ג עוף הטחון לטיגון ומפוררים תוך כדי
עד שהעוף נהיה לבן- וקצת זהוב
מוסיפים 1/2 קופסת שימורים ש לרסק עגבניות
מתבלים במלח, סוכר, פלפל שחור (אפשר קצת אבקת מרק בצל)
מוסיפים קצת מים וממשיכים לאדות במחבת את הכל
סה"כ כ-20 דקות.

מכינים את הפסטה ומסננים
שמים בכל צלחת פסטה
ובמרכז תלולית מהבולונז
 

רחל1234

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
הבולונז מאד טעים ביחד עם פירה, לשטח פירה בצלחת ולהניח מעל תלולית בולונז
 

לאה רוזנברג

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
אפשר להכין עראייס
הכנתי לאחרונה את המתכון הזה רק עם עוף טחון
יצא מצוין!!
צריך אבל אחרי הצריבה במחבת לאפות בתנור עוד 8-10 דקות עד שזה יהיה מוכן
 

שתים

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
הכי קל זה "ספגטי בולונז לעצלנים" של ניקי ב...
 

ליאונרדו

משתמש סופר מקצוען
בולונז:
לאדות בצל, להוסיף ירקות מגורדים (כאן המקום לדחוף את כל הירקות שסרבני הירקות לא מוכנים לאכול... - גזר, קולרבי, קישוא, וכל מה שייבלע - לא פלפלים למשל..)
להוציא את הירקות הצידה לאחר האידוי, ולטגן את הבשר הטחון ותוך כדי לפורר אותו, עד שמשנה צבע.
להחזיר הכל לסיר, ולהוסיף: קוביות עגבניה, רסק עגבניות, מים, ותיבול : מל"פ, קצת סוכר, אורגנו.
אפשר להוסיף מעט יין , מאוד משביח.
לבשל הרבה זמן, שעה נגיד.
עד כאן אני מכינה כמויות ומקפיאה בקופסאות.
כשצריך- מוציאה ומערבבת עם פסטה.
נשמע מתכון מהמם
אבל זה לא בולונז
בבולונז אין ירקות חוץ מבצל ושום
 

saryk

משתמש מקצוען
נשמע מתכון מהמם
אבל זה לא בולונז
בבולונז אין ירקות חוץ מבצל ושום
קודם כל בולונז איכותי זה עם עגבניות ולא רק רסק עגבניות.
חוצמזה - תקראי לזה בולונז משודרג, מצידי....
העיקר שזה טעים :)
 

ירמקית

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עראייס
לזניה בשרית
פסטה עם פירורי בשר
חחח בשמחה
עראייס
פיתה עם קבב עוף טחון (במקור זה בשר אך אני לא אוהבת)
תערבבי עוף טחון עם שמן תבלינים ובצל קצוץ דק לקבב
להכניס בפיתה ולטגן בפלנצה / במחבת או במנגל חשמלי
תגישי עם זילוף טחינה טעים והילדים חוטפים ושבעים

לזניה בשרית

1. לטגן בצל בשמן עד להזהבה.

2. להוסיף את השום הכתוש ולהמשיך לטגן מעט.

3. להוסיף העוף הטחון, המלח והפלפל השחור, להמשיך לטגן ולפורר תוך כדי בעזרת מזלג

הכנת הרוטב:

1. לטגן בצל בשמן עד להזהבה קלה, להוסיף אתהשום ולהמשיך לטגן.

2. להוסיף עגבניות חתוכות רסק עגבניות סוכר מלח ופלפל שחור וגריל עוף וצלי גרוס

3. להמשיך לבשל, להוסיף כוס מים וב- 3/4 כוס המים שנותרה להוסיף כףקמח, לערבב היטב וליצוק לסיר.

4. לערבב היטב ולהסיר מהאש.

הרכבת הלזניה:

1. למרוח שכבה ראשונה מהרוטב על התבנית.

2. להניח על הרוטב דפי לזניה.

3. מעל דפי הלזניה להניח ממלית העוף ואזרוטב וכך להמשיך הלאה (לדאוג שהשכבה האחרונה תהיה מהרוטב.

4. לכסות את התבנית בנייר אפייה ומעליו נייר כסף, לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כחצי שעה, להסיר את הכיסוי ולאפות כרבע שעה נוספת.
המתכון ברעיון של זה


פסטה עם פירורי בשר
טגני בצל להזהבה הוסיפי שום חתוך דק
הוסיפי את העוף טחון עם תבלין צלי גרוס פפריקה גריל עוף מלח ופלפל שחור
קצת מים
בשלי את הפסטה לפי ההוראות
וערבבי ביחד
טעים מאד
 

חני גרינשטיין

משתמש סופר מקצוען
נשמע מתכון מהמם
אבל זה לא בולונז
בבולונז אין ירקות חוץ מבצל ושום
מאיפה לקחת את זה?
יש הרבה מתכוני בולונז עם הרבה ירקות ועשבי תיבול.

אני שמה בבולונז לפי המלאי שבבית - קישואים, פלפלים, סלרי....
 

ליאונרדו

משתמש סופר מקצוען
מאיפה לקחת את זה?
יש הרבה מתכוני בולונז עם הרבה ירקות ועשבי תיבול.

אני שמה בבולונז לפי המלאי שבבית - קישואים, פלפלים, סלרי....
סליחה.
יכול להיות טעות.
הבולונז הקלאסי מוכר לי כבשר בלבד.
 

***

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
אם את רוצה משהו ממש קל וטעים, אני מטגנת בצל ופטריות מוסיפה את החזה הטחון מארבבת כל זהמן כדי שלא יווצר גוש אחד אלא פרורים יותר מוסיפה תיבול אפשר ללכת על קטע של שוורמה ולשים תבלין שווארמה כמון וכורכרום,
או פפריקה , גריל עוף, גריל בשר, ראז על חנות, צילי וכו,
וליצור בצלחת פירה עם גומה לשפוך לתוך הגומה, מעדן!!!

עראיס ג מוצלח מאד,אני עושה את זה על פלאנצה משתי הצדדים ומלמעלה בלי אפיה יוצא מעולה.
 
מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכב

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד שָׂמַחְתִּי בְּאֹמְרִים לִי בֵּית יְהוָה נֵלֵךְ:ב עֹמְדוֹת הָיוּ רַגְלֵינוּ בִּשְׁעָרַיִךְ יְרוּשָׁלִָם:ג יְרוּשָׁלִַם הַבְּנוּיָה כְּעִיר שֶׁחֻבְּרָה לָּהּ יַחְדָּו:ד שֶׁשָּׁם עָלוּ שְׁבָטִים שִׁבְטֵי יָהּ עֵדוּת לְיִשְׂרָאֵל לְהֹדוֹת לְשֵׁם יְהוָה:ה כִּי שָׁמָּה יָשְׁבוּ כִסְאוֹת לְמִשְׁפָּט כִּסְאוֹת לְבֵית דָּוִיד:ו שַׁאֲלוּ שְׁלוֹם יְרוּשָׁלִָם יִשְׁלָיוּ אֹהֲבָיִךְ:ז יְהִי שָׁלוֹם בְּחֵילֵךְ שַׁלְוָה בְּאַרְמְנוֹתָיִךְ:ח לְמַעַן אַחַי וְרֵעָי אֲדַבְּרָה נָּא שָׁלוֹם בָּךְ:ט לְמַעַן בֵּית יְהוָה אֱלֹהֵינוּ אֲבַקְשָׁה טוֹב לָךְ:
נקרא  19  פעמים

לוח מודעות

למעלה