ארוחות צהריים פרווה

סטודנטית

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מחפשת רעיונות לארוחות צהריים פרווה.
ולא שניצל סויה ודומיו (לבעלי נמאס מזה...).
אשמח למתכונים, משביעים, מזינים, (ואם אפשר גם קלילים:rolleyes:)

תודה מראש
 

Art Studio

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
קציצות טונה, פירה ושעועית ברסק.
מרק עדשים ואורז / מרק אפונה (יבשה) / מרק ירקות / מרק אדום.
סול מטוגן, אורז, ירקות מאודים או כרוב מאודה עם רסק.
אמנון אפוי עם ירקות ורסק, אורז.

זה בינתיים.
 

RIVKAG

ציורים יהודיים וקטורים להורדה משאטרסטוק
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
ספגטי בולונז צמחוני:
מטגנים בצל קצוץ מאוד ( לא חייב).
מטגנים קלות עדשים ירוקות שהושרו לפני זה לכמה שעות.
מוסיפים רסק עגבניות. ומים.

מבשלים עד לריכוך העדשים אבל הם צריכות להיות פריכות ולא רכות מידי.
מטבלים היטב: מלח שום פלפל אורגנו.
שופכים על ספגטי מוכן כרוטב.
 

KR

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
קציצות דג למיניהן.
יש לי כמה מתכונים מעולים.
 

KR

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
יש לי מתכון טעיםםםםםם שהולך בעיקרון עם עוף טחון.
אני מתכוונת לנסות אותו עם דג טחון - בימים הקרובים. לא רואה מה יכול להיות בעיה בזה.

זה הולך כך:
חצי קילו עוף טחון (את זה נמיר לדג טחון)
2 תפו"א מגורדים
1 בצל מגורד
1 ביצה
חצי כוס פירורי לחם
פפריקה, מלח, פלפל

לערבב הכל. ליצור מהעיסה כדורים.
לצפות כל כדור בפירורי לחם (חוץ ממה שערבבת בעיסת העוף/הדג) מעורבים בשומשום.
לטגן בשמן עמוק.

אצלנו זה רץ בשם "פלאפל בשרי".
אני משמיטה את הבצל כי אנחנו לא אוהבים את הטעם שלו בקציצות.

מקור: המדור "צלחת מעופפת" בקטיפה.
 

arv

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי DIP
שמעת פעם על 'פפריקוש', מאכל הונגרי שאני משדרגת אותו גם פרוסות של נקנקיות פרווה, ארוחה בקדרה אחת.

פפריקוש-
בצל ענק חתוך לחתיכות.
הרבה שמן (כמה שיותר יותר טוב, פחות בריא יותר טעים)
6 תפו"א.
7 נקנקיות.
הרבה פפריקה

מאדים את הבצל ומחכים שהוא יהיה חום ועסיסי מאד, מוסיפים את הפפריקה (על שמה קרוי התבשיל), מוסיפים את הנקנקיות, נותנים להם קצת להיטגן בכייף, לאחר מכן מוסיפים את קוביות תפו"א ומערבבים, שופכים כוס- כוס וחצי מים, ו...ללהבה נמוכה, בסביבות 3/4 שעה.
טעים טעים, הילדים מלקקים.
בתאבון
 

מדייקת

משתמש רשום
נכתב ע"י KR;1319462:
יש לי מתכון טעיםםםםםם שהולך בעיקרון עם עוף טחון.
אני מתכוונת לנסות אותו עם דג טחון - בימים הקרובים. לא רואה מה יכול להיות בעיה בזה.

זה הולך כך:
חצי קילו עוף טחון (את זה נמיר לדג טחון)
2 תפו"א מגורדים
1 בצל מגורד
1 ביצה
חצי כוס פירורי לחם
פפריקה, מלח, פלפל

לערבב הכל. ליצור מהעיסה כדורים.
לצפות כל כדור בפירורי לחם (חוץ ממה שערבבת בעיסת העוף/הדג) מעורבים בשומשום.
לטגן בשמן עמוק.

אצלנו זה רץ בשם "פלאפל בשרי".
אני משמיטה את הבצל כי אנחנו לא אוהבים את הטעם שלו בקציצות.

מקור: המדור "צלחת מעופפת" בקטיפה.

אני עושה את המתכון הזה עם דג אבל מבשלת קודם את הדג עם התפו"א והבצל פרוסים. (המעלה - שלא צריך לטחון את הדג אלא שמים חתיכות)
אחרי הסינון, מרסקת בבלנדר מקל ומוסיפה את הביצה והקמח מצה והתבלינים.
מטגנת כדורים, וזה ממש חטיף.......
 

eden7115

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
דגים
קציצות דגים
מג'דרה
מרקים
פלאפל
ספגטי
שקשוקה
פריקסה
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכב

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד שָׂמַחְתִּי בְּאֹמְרִים לִי בֵּית יְהוָה נֵלֵךְ:ב עֹמְדוֹת הָיוּ רַגְלֵינוּ בִּשְׁעָרַיִךְ יְרוּשָׁלִָם:ג יְרוּשָׁלִַם הַבְּנוּיָה כְּעִיר שֶׁחֻבְּרָה לָּהּ יַחְדָּו:ד שֶׁשָּׁם עָלוּ שְׁבָטִים שִׁבְטֵי יָהּ עֵדוּת לְיִשְׂרָאֵל לְהֹדוֹת לְשֵׁם יְהוָה:ה כִּי שָׁמָּה יָשְׁבוּ כִסְאוֹת לְמִשְׁפָּט כִּסְאוֹת לְבֵית דָּוִיד:ו שַׁאֲלוּ שְׁלוֹם יְרוּשָׁלִָם יִשְׁלָיוּ אֹהֲבָיִךְ:ז יְהִי שָׁלוֹם בְּחֵילֵךְ שַׁלְוָה בְּאַרְמְנוֹתָיִךְ:ח לְמַעַן אַחַי וְרֵעָי אֲדַבְּרָה נָּא שָׁלוֹם בָּךְ:ט לְמַעַן בֵּית יְהוָה אֱלֹהֵינוּ אֲבַקְשָׁה טוֹב לָךְ:
נקרא  10  פעמים

לוח מודעות

למעלה