מידע שימושי ארבעס- אני מבשלת לעיתים קרובות

גלידה

משתמש מקצוען
אני עושה לפי כל המתכונים הידועים ויוצא מצוין וטעים ומשובח
אבל חצי שעה אחרי שאני מייבשת אותם או אפילו אם אני לא מייבשת אלא שמה רק במסנננת,
הם נהיים מאד מאד יבשים, טעימים אבל יבשים,
למה זה קורה? מי יכולה לעזור לי
תודה רבה
 

StOT

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
אני עושה לפי כל המתכונים הידועים ויוצא מצוין וטעים ומשובח
אבל חצי שעה אחרי שאני מייבשת אותם או אפילו אם אני לא מייבשת אלא שמה רק במסנננת,
הם נהיים מאד מאד יבשים, טעימים אבל יבשים,
למה זה קורה? מי יכולה לעזור לי
תודה רבה
איך את מייבשת?
 

תילתן

משתמש סופר מקצוען
מלח במשך הבישול, פלפל שחור - אחרי ההוצאה מהמים והייבוש
מתי באמת לתבל?
אני לא בטוח מה גורם אולי סוג הגרגירים
אבל החשוד הראשון זה המלח
לא מבשלים עם מלח, מלח סופח נוזלים
מלח זה תיבול בחומוס ומפזרים אותו הסוף
 

פנינה 99

משתמש סופר מקצוען
התהליך שלנו
מבשלים במים ללא מלח.
לאחר הבישול מסננים(ללא שטיפה)
מפזרים על מגבת (שלא כובסה עם מרכך)
תיבול של מלח פלפל ע"פ הטעם
ניעור של המגבת
ע"י הרמה של שני הקצוות
לתת להתיבש מס' דקות לפני האכסון.
לכבוד שבת קודש
 

אולי מעניין אותך גם...

אשכולות דומים

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכא

א שִׁיר לַמַּעֲלוֹת אֶשָּׂא עֵינַי אֶל הֶהָרִים מֵאַיִן יָבֹא עֶזְרִי:ב עֶזְרִי מֵעִם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:ג אַל יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ אַל יָנוּם שֹׁמְרֶךָ:ד הִנֵּה לֹא יָנוּם וְלֹא יִישָׁן שׁוֹמֵר יִשְׂרָאֵל:ה יְהוָה שֹׁמְרֶךָ יְהוָה צִלְּךָ עַל יַד יְמִינֶךָ:ו יוֹמָם הַשֶּׁמֶשׁ לֹא יַכֶּכָּה וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה:ז יְהוָה יִשְׁמָרְךָ מִכָּל רָע יִשְׁמֹר אֶת נַפְשֶׁךָ:ח יְהוָה יִשְׁמָר צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:
נקרא  9  פעמים

לוח מודעות

למעלה