אקדים ואומר שקראתי את כל האשכולות שיש בפרוג על ארבעס
ויש המוון!
(ותודה לכל אלו שטרחו וכתבו!)
מבין האשכולות קראתי 3 דעות להפיכת הארבעס לשחומים יותר
אשמח לדעת מבעלי נסיון - איזה שיטה יושמה אצלם והאם בהצלחה או לא.....
וכמובן- אם יש למישהו טכניקה אחרת - אשמח מאד לשמוע!
ואלו השיטות:
1. להוסיף קליפות בצל חומות (שטופות) לסיר הארבעס
2. להשחים סוכר לקרמל + להוסיף מים ורק אז להכניס את הארבעס להתבשל
3. להוסיף קפה בבישול
כמו כן - הארבעס של החנות מעט מתקתקים
סוכר/ דבש / קרמל?
כמה מוסיפים?
והאם במהלך הבישול או אחרי?
תודה לכל העונים!!
בשמחות אצל כולם!
ויש המוון!
(ותודה לכל אלו שטרחו וכתבו!)
מבין האשכולות קראתי 3 דעות להפיכת הארבעס לשחומים יותר
אשמח לדעת מבעלי נסיון - איזה שיטה יושמה אצלם והאם בהצלחה או לא.....
וכמובן- אם יש למישהו טכניקה אחרת - אשמח מאד לשמוע!
ואלו השיטות:
1. להוסיף קליפות בצל חומות (שטופות) לסיר הארבעס
2. להשחים סוכר לקרמל + להוסיף מים ורק אז להכניס את הארבעס להתבשל
3. להוסיף קפה בבישול
כמו כן - הארבעס של החנות מעט מתקתקים
סוכר/ דבש / קרמל?
כמה מוסיפים?
והאם במהלך הבישול או אחרי?
תודה לכל העונים!!
בשמחות אצל כולם!