אפשר להקפיא שמנת מתוקה?

rivkabrk

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
וכמה זמן להפשיר לפני ההקצפה?
יש לי הסטוריה דפוקה עם הקצפות של שמנות מתוקות, תמיד לא מצליח לי:(
 

rivkabrk

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
וגם אשמח לטיפים איך אתן מקציפות לקצפת יציבה
 

תקוה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
קהילת הספרנים
גבינה מלוחה ניתנת להקפאה?
 

bracha

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
נכתב ע"י תקוה;1628874:
גבינה מלוחה ניתנת להקפאה?

כן בטח.

אני מקפיאה בדרך כלל בזמנים שאני רוצה לגרד אותה, אז אני מקפיאה קודם ואז כשזה קפוא זה מתגרד יפה ובקלות.
 

bracha

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
נכתב ע"י rivkabrk;1628860:
וגם אשמח לטיפים איך אתן מקציפות לקצפת יציבה

הקצפת צריכה להיות ק-ר-ה!
להקציף במהירות גבוהה (בשונה מריצ' שזה במהירות בינונית).
 

פנינה :)

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
הקצפת צריכה להיות קרה לגמרי.
ואם רוצים קצפת מעולה תפוחה ויציבה, אפשר להכניס שעה קודם את הקערה והמקצף- הזרוע של המיקסר למקפיא ולהקציף כשהכל קר מאד מאד.
 

טוליפ

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
אם את מקפיאה, צריך להפשיר אותה במקרר לפני ההקצפה.
 

תמי לביא

משתמש רשום
טיפים להקצפת קצף - ביצים

להקציף במשך כחמש דקות על מהיר ללא סוכר
ברגע שמתחיל לקבל קצת יציבות את מוסיפה את הסוכר תוך כדי באיטיות

לגבי שמנת מתוקה:
להקציף הרבה זמן! סבלנות לא למהר לעצור את המקסר...
תני לו לעבוד..
טוב?
 

שיר770

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
אני הקפאתי שנה שעברה.
כשהפשרתי במקרר, יום לפני השימוש, השמנת נהיתה גבשושית ומוזרה, בהקצפה יצא חמאה בלתי מזוהה...
בקיצור, השנה אני לא מנסה להקפיא...
(דווקא ריץ' אני מקפיאה בכמויות ולא קורה לו כלום)
 

grafix

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י שיר770;1629170:
אני הקפאתי שנה שעברה.
כשהפשרתי במקרר, יום לפני השימוש, השמנת נהיתה גבשושית ומוזרה, בהקצפה יצא חמאה בלתי מזוהה...
בקיצור, השנה אני לא מנסה להקפיא...
(דווקא ריץ' אני מקפיאה בכמויות ולא קורה לו כלום)

שמנת מתוקה תמיד נהיית גבשושית אחר ההקפאה וזה בסדר גמור בהקצפה.
כל החנויות למוצרי אפיה מחזיקות את השמנת מתוקה בהקפאה, הם קונים כמויות גדולות לפני שבועות כי רק אז יש בהכשר עד״ח והם מקפיאים לכל השנה.
 

bracha

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
נכתב ע"י תמי לביא;1629045:
לגבי שמנת מתוקה:
להקציף הרבה זמן! סבלנות לא למהר לעצור את המקסר...
תני לו לעבוד..
טוב?

לא ממש נכון.
הקצפה מרובה מידי תהפוך את השמנת לחמאה. צריך להיזהר מזה.
 

חנה4

משתמש סופר מקצוען
D I G I T A L
נכתב ע"י שיר770;1629170:
אני הקפאתי שנה שעברה.
כשהפשרתי במקרר, יום לפני השימוש, השמנת נהיתה גבשושית ומוזרה, בהקצפה יצא חמאה בלתי מזוהה...
בקיצור, השנה אני לא מנסה להקפיא...
(דווקא ריץ' אני מקפיאה בכמויות ולא קורה לו כלום)

אולי תריך לנער חזק חזק לפני ההקצפה?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכב

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד שָׂמַחְתִּי בְּאֹמְרִים לִי בֵּית יְהוָה נֵלֵךְ:ב עֹמְדוֹת הָיוּ רַגְלֵינוּ בִּשְׁעָרַיִךְ יְרוּשָׁלִָם:ג יְרוּשָׁלִַם הַבְּנוּיָה כְּעִיר שֶׁחֻבְּרָה לָּהּ יַחְדָּו:ד שֶׁשָּׁם עָלוּ שְׁבָטִים שִׁבְטֵי יָהּ עֵדוּת לְיִשְׂרָאֵל לְהֹדוֹת לְשֵׁם יְהוָה:ה כִּי שָׁמָּה יָשְׁבוּ כִסְאוֹת לְמִשְׁפָּט כִּסְאוֹת לְבֵית דָּוִיד:ו שַׁאֲלוּ שְׁלוֹם יְרוּשָׁלִָם יִשְׁלָיוּ אֹהֲבָיִךְ:ז יְהִי שָׁלוֹם בְּחֵילֵךְ שַׁלְוָה בְּאַרְמְנוֹתָיִךְ:ח לְמַעַן אַחַי וְרֵעָי אֲדַבְּרָה נָּא שָׁלוֹם בָּךְ:ט לְמַעַן בֵּית יְהוָה אֱלֹהֵינוּ אֲבַקְשָׁה טוֹב לָךְ:
נקרא  3  פעמים

לוח מודעות

למעלה