אפשר להקפיא שמנת מתוקה?

הנושא בפורום 'איש את רעהו' פורסם ע"י rivkabrk, ‏21/5/15.

  1. rivkabrk

    rivkabrk משתמש פעיל עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏14/8/09
    הודעות:
    944
    תודות :
    93
    נקודות:
    39
    ושאח"כ אצליח להקציף אותה?
     
  2. ANONYMUS

    ANONYMUS משתמש סופר מקצוען

    הצטרף:
    ‏28/5/14
    הודעות:
    1,643
    תודות :
    1,522
    נקודות:
    124
    בטח!
     
  3. rivkabrk

    rivkabrk משתמש פעיל עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏14/8/09
    הודעות:
    944
    תודות :
    93
    נקודות:
    39
    וכמה זמן להפשיר לפני ההקצפה?
    יש לי הסטוריה דפוקה עם הקצפות של שמנות מתוקות, תמיד לא מצליח לי:(
     
  4. rivkabrk

    rivkabrk משתמש פעיל עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏14/8/09
    הודעות:
    944
    תודות :
    93
    נקודות:
    39
    וגם אשמח לטיפים איך אתן מקציפות לקצפת יציבה
     
  5. תקוה

    תקוה משתמש סופר מקצוען סופרות וכתיבה עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏24/1/11
    הודעות:
    11,882
    תודות :
    3,315
    נקודות:
    144
    גבינה מלוחה ניתנת להקפאה?
     
  6. bracha

    bracha משתמש סופר מקצוען איור וציור מקצועי עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏3/12/08
    הודעות:
    4,400
    תודות :
    1,378
    נקודות:
    134
    כן בטח.

    אני מקפיאה בדרך כלל בזמנים שאני רוצה לגרד אותה, אז אני מקפיאה קודם ואז כשזה קפוא זה מתגרד יפה ובקלות.
     
  7. bracha

    bracha משתמש סופר מקצוען איור וציור מקצועי עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏3/12/08
    הודעות:
    4,400
    תודות :
    1,378
    נקודות:
    134
    הקצפת צריכה להיות ק-ר-ה!
    להקציף במהירות גבוהה (בשונה מריצ' שזה במהירות בינונית).
     
  8. פנינה מ

    פנינה מ משתמש מקצוען איור וציור מקצועי עיצוב ואדריכלות פנים

    הצטרף:
    ‏21/10/14
    הודעות:
    509
    תודות :
    403
    נקודות:
    79
    עיסוק:
    אדריכלית ומאיירת
    הקצפת צריכה להיות קרה לגמרי.
    ואם רוצים קצפת מעולה תפוחה ויציבה, אפשר להכניס שעה קודם את הקערה והמקצף- הזרוע של המיקסר למקפיא ולהקציף כשהכל קר מאד מאד.
     
  9. טוליפ

    טוליפ משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏22/1/10
    הודעות:
    2,041
    תודות :
    659
    נקודות:
    134
    אם את מקפיאה, צריך להפשיר אותה במקרר לפני ההקצפה.
     
  10. תמי לביא

    תמי לביא משתמש רשום

    הצטרף:
    ‏4/4/11
    הודעות:
    351
    תודות :
    0
    נקודות:
    17
    טיפים להקצפת קצף - ביצים

    להקציף במשך כחמש דקות על מהיר ללא סוכר
    ברגע שמתחיל לקבל קצת יציבות את מוסיפה את הסוכר תוך כדי באיטיות

    לגבי שמנת מתוקה:
    להקציף הרבה זמן! סבלנות לא למהר לעצור את המקסר...
    תני לו לעבוד..
    טוב?
     
  11. שיר770

    שיר770 משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏30/8/09
    הודעות:
    4,015
    תודות :
    1,418
    נקודות:
    159
    אני הקפאתי שנה שעברה.
    כשהפשרתי במקרר, יום לפני השימוש, השמנת נהיתה גבשושית ומוזרה, בהקצפה יצא חמאה בלתי מזוהה...
    בקיצור, השנה אני לא מנסה להקפיא...
    (דווקא ריץ' אני מקפיאה בכמויות ולא קורה לו כלום)
     
  12. grafix

    grafix משתמש מקצוען פרסום וקופירייטינג עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏10/5/11
    הודעות:
    3,476
    תודות :
    30
    נקודות:
    64
    שמנת מתוקה תמיד נהיית גבשושית אחר ההקפאה וזה בסדר גמור בהקצפה.
    כל החנויות למוצרי אפיה מחזיקות את השמנת מתוקה בהקפאה, הם קונים כמויות גדולות לפני שבועות כי רק אז יש בהכשר עד״ח והם מקפיאים לכל השנה.
     
  13. bracha

    bracha משתמש סופר מקצוען איור וציור מקצועי עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏3/12/08
    הודעות:
    4,400
    תודות :
    1,378
    נקודות:
    134
    לא ממש נכון.
    הקצפה מרובה מידי תהפוך את השמנת לחמאה. צריך להיזהר מזה.
     
  14. חנה4

    חנה4 משתמש סופר מקצוען פיתוח / אפיון / עיצוב אתרים

    הצטרף:
    ‏13/4/15
    הודעות:
    1,835
    תודות :
    997
    נקודות:
    134
    אולי תריך לנער חזק חזק לפני ההקצפה?