אלפחורס שלי!

Kenyonit

משתמש מקצוען
בבקשה
זה אחרי הרבה ניסוי ושינוי הגעתי למתכון הזה שהוא באמת טעים
3/4 כוס שמן

רבע כוס מים

4 כוסות קמח תפוחי אדמה\קורנפלור

1 אבקת אפיה

1 כפית תמצית וניל

1אבקת סוכר 100 גרם

2 חלמונים
סליחה על ההקפצה..
זה נשמע פשוט וחומרים קלים
אבל איך מכינים ?
אפשר הוראות?
(כאילו: מה לשים ראשון, איך מערבבים [כף או מיקסר] , כמה זמן בתנור ועל כמה?)

תודה רבה!
 

רותי12

מהמשתמשים המובילים!
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
שמים הכל יחד ומערבלים במקסר נותנים לזה קרור שעה במקרר
מניחים על ניר אפיה מעל מפזרים קמח מתחילים לרדד לקרוץ לאפות
 

תמר בר חנין

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
אליפות שהולכת ומשתבחת...
 

בת הכפר

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
@רותי12
תודה! זה התוצאה,
את האמת הוספתי עוד מים כי לא הצלחתי ללוש
20200730_194256.jpg
 

Geula-Arc

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב ואדריכלות פנים
נסיתי להכין את המתכון ברב התלהבות שאין בו מרגרינה
אבל מה נדהמתי לראות שהוא גם ללא קמח , אני די מבינה במתכונים ולדעתי עוגיה שעשויה מקונפלור בלבד ש לה טעם של חול במחילה
סורי שאני הפעם פחות מפרגנת :(
גם כשאני מכינה אלפחורס והכנתי וניסיתי כל מיני מתכונים תמיד חיבים לשלב מלבד הקורנפלור גם קמח
אני אוהבת יחס של חצי חצי
 

רותי12

מהמשתמשים המובילים!
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
נסיתי להכין את המתכון ברב התלהבות שאין בו מרגרינה
אבל מה נדהמתי לראות שהוא גם ללא קמח , אני די מבינה במתכונים ולדעתי עוגיה שעשויה מקונפלור בלבד ש לה טעם של חול במחילה
סורי שאני הפעם פחות מפרגנת :(
גם כשאני מכינה אלפחורס והכנתי וניסיתי כל מיני מתכונים תמיד חיבים לשלב מלבד הקורנפלור גם קמח
אני אוהבת יחס של חצי חצי
זה ממש אישי ענין של טעם
אני קיבלתי עליהם המון מחמאות!!!! והם טעימים דוקא בגלל שאין קמח זה מה שמיוחד באלפחורס
אחרת זה עוגיות פריכות רגילות
 

Geula-Arc

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב ואדריכלות פנים
ה ממש אישי ענין של טעם
אני קיבלתי עליהם המון מחמאות!!!! והם טעימים דוקא בגלל שאין קמח זה מה שמיוחד באלפחורס
אחרת זה עוגיות פריכות רגילות
גם כשמרכיבים מתכון ללא ללא גלוטן מכיון שאין בו קמח שהוא הדבק של הבצק אז משלבים כמה קמחים כדי לאזן את המרקם שיהיה דומה למתכון עם גלוטן
גם בעיגיות פסח שעשויות מקמח תפו"א כמעט לא תמצאי מתכון רק של קמח תפ"א וסוכר תמיד יעשירו את זה בקמח שקדים או אגוזים וכדו' לאזן את התחושה שאוכלים אבקה
אני מקווה שזה בסדר לתת פידבק שלילי ולא רק חיובי
למרות שבד"כ אני כ"כ נהנית מהיצירות שלך וגם המתכונים
תמשיכי לשתף ולהצליח !!
 
נערך לאחרונה ב:

רותי12

מהמשתמשים המובילים!
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
אני לא יודעת אני עושה אותן המון והטעם מעולה....:)
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכא

א שִׁיר לַמַּעֲלוֹת אֶשָּׂא עֵינַי אֶל הֶהָרִים מֵאַיִן יָבֹא עֶזְרִי:ב עֶזְרִי מֵעִם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:ג אַל יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ אַל יָנוּם שֹׁמְרֶךָ:ד הִנֵּה לֹא יָנוּם וְלֹא יִישָׁן שׁוֹמֵר יִשְׂרָאֵל:ה יְהוָה שֹׁמְרֶךָ יְהוָה צִלְּךָ עַל יַד יְמִינֶךָ:ו יוֹמָם הַשֶּׁמֶשׁ לֹא יַכֶּכָּה וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה:ז יְהוָה יִשְׁמָרְךָ מִכָּל רָע יִשְׁמֹר אֶת נַפְשֶׁךָ:ח יְהוָה יִשְׁמָר צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:
נקרא  13  פעמים

לוח מודעות

למעלה