דרוש מידע אינדוקציה או גז?

זלזל

משתמש צעיר
אשמח לקבל חווד
מנסיון בלבד.
אישית ברור שאני מעדיפה אינדוקציה
השאלה מה חסרונות ויתרנות.
וכן מבחינת בשר וחלב האם יש בעיה
תודה מראש לעונים.
 

giligil

משתמש מקצוען
יש לי אינדוקציה ולא מתחרטת לרגע!
תענוג!

לחלבי יש לי כירה נפרדת.
 

דייבי

משתמש פעיל
אין לי כח לכתב את כל המעלות והחסרונות שיש באינדוקציה
רק מעלה אחת אני יכתב באפשרות שיש באינדוקציה לעשות טיימר זה דבר מושלם
מעמידה סיר אורז שמה טיימר 10 דק ויוצאת
זה פשוט תענוג
 

גאולה דהאן

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
עריכה והפקת סרטים
החסרון היחיד (אצלי)
שאי אפשר לבשל בחג (ואני צריכה לחבר את הכיריים של הגז, ואח"כ ל נ ק ו ת :mad: אותם)
 

זלזל

משתמש צעיר
אין לי כח לכתב את כל המעלות והחסרונות שיש באינדוקציה
רק מעלה אחת אני יכתב באפשרות שיש באינדוקציה לעשות טיימר זה דבר מושלם
מעמידה סיר אורז שמה טיימר 10 דק ויוצאת
זה פשוט תענוג
אשמח לשמוע גם חסרונות
תודה
איך זה מבחינת הבישול?
ומבחינה ביטחותית?
ואיזה חברה יש לכם
תודה
 

דייבי

משתמש פעיל
כרגע יש לי בוש ומאד מרוצה!
מבחינת בישול זה ממש טוב
וגם מבחינת בטיחות, ברגע שמרימים את הסיר הוא מפסיק לפעול ותוך כמה שניות מתקרר
 

זלזל

משתמש צעיר
זהו המליצו לי על בוש
הבנתי שיש סוג שמתאים לחשמל רגיל מכירות?
או שצריך לשנות את השקע?
 

B.M.

משתמש רשום
עימוד ספרים
איור וציור מקצועי
החסרון היחיד (אצלי)
שאי אפשר לבשל בחג (ואני צריכה לחבר את הכיריים של הגז, ואח"כ ל נ ק ו ת :mad: אותם)
מה שעשינו

פשוט קנינו כירה חשמלית איכותית והפעלנו עם שעון שבת סמוך לשעת סעודת החג, ממליצה בחום (תרתי משמע) גם לאלו שעדיין סובלים מכיריים גז, שמסתבכים עם הכיבוי של הגז למרות החגז...

לדעתי אין שום חיסרון באינוקציה, העולם התקדם, אני שבעת רצון ב"ה, מעבירה סמרטוט על הכיריים בוויש אחד יחד עם השיש והופפפ הכל נוצץ!!!
 

B.M.

משתמש רשום
עימוד ספרים
איור וציור מקצועי
זהו המליצו לי על בוש
הבנתי שיש סוג שמתאים לחשמל רגיל מכירות?
או שצריך לשנות את השקע?
אכן יש דגם של בוש שאינו מצריך שקע תלת פאזי, רק אם כל הלהבות עובדות על החום גבוה (מה שבדרך כלל לא קורה) זה ממעיט את החום.

בשימוש יומיומי זה ממש לא מורגש והכיריים עובדות מצויין.
 

זלזל

משתמש צעיר
אכן יש דגם של בוש שאינו מצריך שקע תלת פאזי, רק אם כל הלהבות עובדות על החום גבוה (מה שבדרך כלל לא קורה) זה ממעיט את החום.

בשימוש יומיומי זה ממש לא מורגש והכיריים עובדות מצויין.
יש לך תדגם הנ"ל?
וכמה עולה?
 

2u2

משתמש פעיל
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
מבחינה הלכתית עלולה להיווצר בעיה כאשר עומדים סיר חלבי ובשרי יחדיו ואחד גולש ונוגע בסיר השני.
וכן הנחת סיר בשרי לדוגמא, על המשטח, כאשר הוא לח ממשהו חלבי.
אפשר להניח משטחי סיליקון לחלבי ובשרי עמידים בחום, כמו שיש רבים שמניחים בפסח.
 

חני פ.

משתמש פעיל
פיתוח / אפיון / עיצוב אתרים
אנחנו קנינו 2 כיריים של אינדוקציה. אחד לבשרי ואחד קטן יותר(דומינו) לחלבי.
למרות שצריך לשאול רב לא בטוח שצריך להפריד בין הבשרי לחלבי. לנו היה יותר נח ככה.

מאוד מרוצה! מחמם מהר את האוכל. קל לניקוי.
לאחר השימוש הכיריים מתקררות מהר.
יש את הטיימר שממש תענוג לעבוד איתו.

חסרונות- לא כל הסירים מתאימים. מי שאוהבת/צריכה אש לצורך צליית כבד וכד' אז זה לא מתאים לה.
 

בית100

משתמש צעיר
לי יש כירים חשמליות של זאנוסי (יותר מ-10 שנים), מאד מרוצה, לא רואה למה צריך את האינדוקציה, יש לזה גם טיימר, גם קל לניקוי, גם נעילה אוטמתית
אני שמעתי שבאינדוקציה יש קרינה גבוהה מאד.
היה לי גז לחלבי וחשמלי לבשרי, ומהר מאד החלפתי את הגז החלבי בכירים חשמליות.
אין כמו זה
לפי הבירורים שלי באינדוקציה יש בעיה של בשרי וחלבי היות והכירה לא נשארת על החם הגבוהה, ואילו בחשמלי אין את הבעיה הזו.
 

מבחר הקורסים המקצועיים של פרוג!

פְּרוֹגְלַיין | לוח אירועים

למעלה