טופינג=ציפוי עליון
top=עליון, חלק עילי.
top=עליון, חלק עילי.
טנקס.טופינג=ציפוי עליון
top=עליון, חלק עילי.
אני טובלת אפילו שלא כתוב, כך בודאות זה יצא מוכן לגמרי בכל השכבות.יש לי לזניה של "ברילה" וכתוב על האריזה שלא צריך בישול מקדים אלא מיד להכין עם זה
עדיין צריך לטבול במים רותחים כשמכינים, למרות שכתוב?
יש לי לזניה של "ברילה" וכתוב על האריזה שלא צריך בישול מקדים אלא מיד להכין עם זה
עדיין צריך לטבול במים רותחים כשמכינים, למרות שכתוב?
אכן!! ועדיף שכך.אני טובלת אפילו שלא כתוב, כך בודאות זה יצא מוכן לגמרי בכל השכבות.
תודה ששיתפת! שמחה בשבילך....בלבוחי,
יצא מושלם ב"ה!
תודה!
זהלקופסת שימורים
זה4 של 100
רק שימו לב שאין לזה בעיה של דבר לח על גבי האש... האם מותר להניח את זה על הפלטה בשבת כי זה יוצר בישול לאחר בישול או משהו דומה... הייתי ממליצה לשאול...כן.
היות שזה ללא נוזלים אני מחממת על תבנית הפוכה וזה יוצא מעולה!!
(אצלינו קטן הופך תבנית או שאני שמה לפני שבת תבנית וזה רק אם יש מקום ....)
כשאנחנו עושים לזניה אנחנו מעדיפים אישית אטריות רחבות הרבה יותר מדפי לזניה כי אנחנו עושים לזניה מושקעת עד מאוד עם ירקות מאודים ובלילה של קוטז' עם ביצים ועוד כמה דברים. ולכן, כשעושים עם דפים אז זה נהיה מדי שכבה שכבה וכשזה עם אטריות אז הכל מקבל את הטעמים של הכל...אהה אכן כן.
ברור שעלי לזניה מומלצים יותר אבל האיטרות יוצאות נהדר ג''כ.
אני לוקחת מפה מתכון ללזניה. כאחת שלא הכינה וגם לא אכלה מעולם... המתכון נראה פשוט ומוסבר היטבחן חן !!
אפשר לראות מתכון?כשאנחנו עושים לזניה אנחנו מעדיפים אישית אטריות רחבות הרבה יותר מדפי לזניה כי אנחנו עושים לזניה מושקעת עד מאוד עם ירקות מאודים ובלילה של קוטז' עם ביצים ועוד כמה דברים. ולכן, כשעושים עם דפים אז זה נהיה מדי שכבה שכבה וכשזה עם אטריות אז הכל מקבל את הטעמים של הכל...
מתאים בפרוש, ממש חגיגי וברמה.אני רוצה לעשות לבת מצווה. מתאים? חגיגי מוצלח מספיק??
אישית אוהבת את זה טרי ממש אבל בארוע זה לא אפשרי ולכן המלצתי היא:איך לחמם? מעדיפה להכין את זה יום קודם או באותו יום בבוקר. לחמם בתנור או בפלטה?
כןמומלץ כנראה להגיש באותה תבנית שבה זה נאפה. לא?
לא ,כי הלזניה רטובה והתבנית נרטבת ....לא הייתי ממליצה.תבנית ניר (מאלה שלא צריכים ניר אפיה) תתאים??
דפי לזניה יותר ברמה אבל גם האטריות טעיםם ממש.מה יותר מושקע ומוצלח- דפי לזניה או אטריות רחבות?
עשיתי כנ"ל בבת מצוה והיה מעולה רק תוספת קטנה-מתאים בפרוש, ממש חגיגי וברמה.
אישית אוהבת את זה טרי ממש אבל בארוע זה לא אפשרי ולכן המלצתי היא:
תעשי יום קודם.
אחרי שמתקרר תחתכי קוביות יפות (כשזה קר זה נחתך יותר יפה)
ותחממי על פלטה , עם השגחה שלא נשרף.
ברגע שזה חם ממש תעבירי מעל תבנית הפוכה כדי שלא יישרף.
כן
לא ,כי הלזניה רטובה והתבנית נרטבת ....לא הייתי ממליצה.
דפי לזניה יותר ברמה אבל גם האטריות טעיםם ממש.
לארוע הייתי עושה מדפים. (אל תשכחי להרטיב אותם לשלושים שניות בערך במים רותחים, לפני שאת מכניסה לתבנית)
פוול הצלחות ותעלי תמונות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
2.04
כ"ג אדר ב'
השקה חגיגית
חדש בפרוג
קורס חדשנות AI ובינה מלאכותית
14 שיעורים מפוצצים תוכן על כלי הAI השונים ליצירת תמונות וויז'ואל, עריכת וידאו ומושן, כתיבה ורעיונות, אפיון ועיצוב אתרים ועוד המון!
ההרשמה נפתחה!
20.03
י' אדר ב'
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
26.03
טז' אדר ב'
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט א'
א אַשְׁרֵי תְמִימֵי דָרֶךְ הַהֹלְכִים בְּתוֹרַת יְהוָה:ב אַשְׁרֵי נֹצְרֵי עֵדֹתָיו בְּכָל לֵב יִדְרְשׁוּהוּ:ג אַף לֹא פָעֲלוּ עַוְלָה בִּדְרָכָיו הָלָכוּ:ד אַתָּה צִוִּיתָה פִקֻּדֶיךָ לִשְׁמֹר מְאֹד:ה אַחֲלַי יִכֹּנוּ דְרָכָי לִשְׁמֹר חֻקֶּיךָ:ו אָז לֹא אֵבוֹשׁ בְּהַבִּיטִי אֶל כָּל מִצְוֹתֶיךָ:ז אוֹדְךָ בְּיֹשֶׁר לֵבָב בְּלָמְדִי מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:ח אֶת חֻקֶּיךָ אֶשְׁמֹר אַל תַּעַזְבֵנִי עַד מְאֹד: