דיון איך ממירים את הביצים והסוכר כאן לריצ'?

  • פותח הנושא yudb
  • פורסם בתאריך

yudb

משתמש סופר מקצוען
קיבלתי את המתכון הזה.
גלידה טעימה מאוד,
אך לא אוהבת את הרעיון של ביצים חיות.

יש ביצים וסוכר
ויש ריצ'
אך רוצה להחליף גם את שאר הביצים לריצ'.

איך ניתן לעשות זאת נכון?

@hbecker :)

4 ביצים מופרדות
1 וחצי כוסות סוכר
2 ריצ'
175 גר' שוקולד מריר (2 חבילות)
חצי כוס חמאת בוטנים
1 וחצי כוס קורנפלקס שבור לחתיכות קטנות (חשוב)
הוראות הכנה
להקציף חלבונים עם סוכר
ולאחר התייצבות, מוסיפים את החלמונים.
בקערה נפרדת מקציפים את הריצ'
ומוסיפים לתערובת הביצים.
בסיר ממיסה שוקולד מוסיפה חמאת בוטנים - תערובת אחידה להוסיף את הקורנפלקס

לערבב תערובת חומה עם לבנה.
4 תבניות אינגליש קייק.
 

חני בנני

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
לא יודעת במה אפשר להחליף,
אבל אני עושה את הגלידה הזו הרבה והיא טעימההההה.
 

פקאן

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
אני עשיתי עכשיו גלידה אחרת, מתכון מקראט לפני שבועיים.
הבסיס היה 1 ריץ', 4 ביצים סוכר.
אני עשיתי 2 ריץ, והוספתי מים קרים לריץ'- ריץ' מרוכז מחנות אפיה, אם קונים ריץ' בסופר באריזה מקורית לא צריך.
הקצפתי את הריץ' לא מדי הרבה, שלא יצא כבד ומוצק מדי.
יצא אוורירי ומוצלח.
 

פקאן

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
יכולה אולי להעלות מתכון?
הגלידה שם היא רק תוספת, יחסית בסיסית.
זה מתכון לקראמבל תפוחים ושזיפים. מגישים עם כדור גלידה.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ב'

ט בַּמֶּה יְזַכֶּה נַּעַר אֶת אָרְחוֹ לִשְׁמֹר כִּדְבָרֶךָ:י בְּכָל לִבִּי דְרַשְׁתִּיךָ אַל תַּשְׁגֵּנִי מִמִּצְוֹתֶיךָ:יא בְּלִבִּי צָפַנְתִּי אִמְרָתֶךָ לְמַעַן לֹא אֶחֱטָא לָךְ:יב בָּרוּךְ אַתָּה יְהוָה לַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:יג בִּשְׂפָתַי סִפַּרְתִּי כֹּל מִשְׁפְּטֵי פִיךָ:יד בְּדֶרֶךְ עֵדְוֹתֶיךָ שַׂשְׂתִּי כְּעַל כָּל הוֹן:טו בְּפִקֻּדֶיךָ אָשִׂיחָה וְאַבִּיטָה אֹרְחֹתֶיךָ:טז בְּחֻקֹּתֶיךָ אֶשְׁתַּעֲשָׁע לֹא אֶשְׁכַּח דְּבָרֶךָ:
נקרא  10  פעמים

לוח מודעות

למעלה