הסוד הוא לא לסחוט את התפו"א! כמה יותר נוזלים יותר עסיסי. (ולדעתי אין צורך להוסיף מים)
המתכון שלי: (אין לי כמויות מדוייקות, אני עושה לפי העין...)
לתבנית בינונית- לגרד במעבד מזון בפומפיה דקה, כ-8 תפו"א בינוניים (תפו"א אדומים הכי טעים)
ובצל אחד גדול, להעביר לקערה עם כל הנוזלים.
להוסיף 2-3 ביצים, שמן (חצי כוס בערך), מלח ופלפל לפי הטעם. לערבב היטב.
לאפות פתוח בחום גבוה מאוד עד שמשחים היטב.
המתכון שלי: (אין לי כמויות מדוייקות, אני עושה לפי העין...)
לתבנית בינונית- לגרד במעבד מזון בפומפיה דקה, כ-8 תפו"א בינוניים (תפו"א אדומים הכי טעים)
ובצל אחד גדול, להעביר לקערה עם כל הנוזלים.
להוסיף 2-3 ביצים, שמן (חצי כוס בערך), מלח ופלפל לפי הטעם. לערבב היטב.
לאפות פתוח בחום גבוה מאוד עד שמשחים היטב.