אני רואה שכתבנו אותו דבר...אני לא יודעת מה כתבת בחכמת נשים (חבל שאני לא מצליחה להתחבר לשם), אבל מצטרפת בהחלט לזה שאת מקסימה
אני נדהמת מההענות המהירה שלך, התשובות הברורות, והפרגון לחלוק מהידע שלך
אני רואה שכתבנו אותו דבר...אני לא יודעת מה כתבת בחכמת נשים (חבל שאני לא מצליחה להתחבר לשם), אבל מצטרפת בהחלט לזה שאת מקסימה
אני נדהמת מההענות המהירה שלך, התשובות הברורות, והפרגון לחלוק מהידע שלך
לא מורחים
המתכון הזה מספיק לציפוי עוגה אחת (קוטר 24)? או שצריך להכפיל כמויות?מנסיון- הגלאסז מאוד מתוק ולכן כדאי להפחית בכמות הסוכר שבעוגה עצמה.
אגב, זה אחד הדברים הקלים לעשות ואם פועלים בדיוק לפי ההוראות אין מצב שזה לא מצליח והנפילה שלו מהממת על העוגה.
אם נשאר לך גלסאז את יכולה לשמור אותו בקופסא אטומה במקרר והוא נשאר מעולה המון זמן.
מתכון מצוין:
200 מ"ל שמנת מתוקה או ריץ (מנסיון יוצא מצוין)
3/4 כוס סוכר (80 גרם)
חבילת שוקולד לבן 100 גרם
כף גדולה גלוקוזה (40 גרם)
להכנת הג'לטין: 8 גרם ג'לטין 40 מ"ל מים להשרות את הג'לטין במים 10-15 דקות
מרתיחים על אש נמוכה (כדאי מאוד) את השמנת/ הריץ', סוכר והגלוקוזה. לגלוקוזה לוקח זמן עד שנמסה לגמרי.
מורידים מהאש, מוסיפים את הג'לטין ומערבבים עד שנמס לגמרי.
מוסיפים את השוקולד וטוחנים בבלנדר מקל.
מחכים שהמסה תתקרר אבל לא לגמרי כדי שלא תמיס את ציפוי העוגה ושופכים מעל רשת.
גלוקוזה בדרך כלל בחנות מתמחה למוצרי אפיה.המתכון הזה מספיק לציפוי עוגה אחת (קוטר 24)? או שצריך להכפיל כמויות?
וגם- איפה קונים גלוקוזה וג'לטין? בכל סופר? או בחנויות של מוצרי אפיה דוקא? יש בכשרות בד"ץ עד"ח?
ג'לטין יש בסופרתודה
וג'לטין- איפה קונים?
ועוד שאלה..
איזה שוקולד יוצא יותר יפה? צמקאו או מריר?
אני יודעת שהמריר הרבה יותר טעים ומשובח השאלה אם הוא מספיק עמיד ויפה...
המתכון שאני אוהבת:
אפשר עם ריצ', יא?המתכון שאני אוהבת:
10 גרם ג'לטין + 50 מ"ל מים קרים להמסה
200 מ"ל שמנת מתוקה
250 גרם שוקולד לבן
צבע מאכל ורוד
3/4 כוס סוכר
1/2 כוס גלוקוזה
1/2 כוס מים
מערבבים ג'לטין עם מים קרים ומניחים בצד להבלעות של הג'לטין במים
בסיר קטן על אש לא גבוהה מביאים לרתיחה סוכר, מים וגלוקוזה. מרתיחים להמסה מלאה של הסוכר עד שמתקבל סירופ חלק. מוסיפים את תערובת הג'לטין והמים מערבבים היטב ומכבים את האש. מוסיפים שמנת מתוקה. מערבבים
קוצצים את השוקולד דק ומוסיפים מערבבים להמסה מלאה של השוקולד
צובעים במעט צבע מאכל עד לקבלת הגוון הרצוי
יאאפשר עם ריצ', יא?
אל תחמיצו!!!
מנוי פרימיום באתר פרוג, יקפיץ את המוניטין שלך לקהל גדול שאסור לך להחמיץ!
ועכשיו בהזדמנות, מבצע פסח 10% הנחה ברכישת מנוי שנתי!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
2.04
כ"ג אדר ב'
השקה חגיגית
חדש בפרוג
קורס חדשנות AI ובינה מלאכותית
14 שיעורים מפוצצים תוכן על כלי הAI השונים ליצירת תמונות וויז'ואל, עריכת וידאו ומושן, כתיבה ורעיונות, אפיון ועיצוב אתרים ועוד המון!
ההרשמה נפתחה!
20.03
י' אדר ב'
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
26.03
טז' אדר ב'
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכב
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד שָׂמַחְתִּי בְּאֹמְרִים לִי בֵּית יְהוָה נֵלֵךְ:ב עֹמְדוֹת הָיוּ רַגְלֵינוּ בִּשְׁעָרַיִךְ יְרוּשָׁלִָם:ג יְרוּשָׁלִַם הַבְּנוּיָה כְּעִיר שֶׁחֻבְּרָה לָּהּ יַחְדָּו:ד שֶׁשָּׁם עָלוּ שְׁבָטִים שִׁבְטֵי יָהּ עֵדוּת לְיִשְׂרָאֵל לְהֹדוֹת לְשֵׁם יְהוָה:ה כִּי שָׁמָּה יָשְׁבוּ כִסְאוֹת לְמִשְׁפָּט כִּסְאוֹת לְבֵית דָּוִיד:ו שַׁאֲלוּ שְׁלוֹם יְרוּשָׁלִָם יִשְׁלָיוּ אֹהֲבָיִךְ:ז יְהִי שָׁלוֹם בְּחֵילֵךְ שַׁלְוָה בְּאַרְמְנוֹתָיִךְ:ח לְמַעַן אַחַי וְרֵעָי אֲדַבְּרָה נָּא שָׁלוֹם בָּךְ:ט לְמַעַן בֵּית יְהוָה אֱלֹהֵינוּ אֲבַקְשָׁה טוֹב לָךְ: