הצעת הכנה... לשלשה סועדים
מוצרים:
מעט שמן.
מעט סוכר.
מים.
חופן שעועית שרוייה.
חופן גרגירי חומוס - לא חובה.
תפוחי אדמה חתוכים בגודל הרצוי. או תפו''א קטנים.
חתיכת בשר - בקר / הודו / עוף
כוס חיטה
ביצים.
תבלינים.
(מלח. פלפל. פפריקה. ו... הרבה כמון... ואפשר עוד כמו פילדלפי, גריל עוף, וכו')
ההכנה:
שמים מעט שמן בסיר. מחממים. בוזקים כארבע - חמש 'כפיות' סוכר גדושות. מחכים להזהבה - הסוכר נעשה קרמל.
(יש לשים לב לכבות את האש לפני שהוא נעשה שחור. מרגע תהליך ההשחמה זה קורה מהר. יש לכבות את הגז ולהמתין מספר דקות).
מוסיפים עד חצי הסיר מים ומרתיחים.
אז מוסיפים את כל המוצרים לפי הסדר. ומבשלים כ40 דקות. על אש בינונית.
מניחים על פלטה חשמלית (או בלעך) מערב שבת עד הבוקר למחרת (אפשר כבר לנשנש בליל שבת...)
0
מוצרים:
מעט שמן.
מעט סוכר.
מים.
חופן שעועית שרוייה.
חופן גרגירי חומוס - לא חובה.
תפוחי אדמה חתוכים בגודל הרצוי. או תפו''א קטנים.
חתיכת בשר - בקר / הודו / עוף
כוס חיטה
ביצים.
תבלינים.
(מלח. פלפל. פפריקה. ו... הרבה כמון... ואפשר עוד כמו פילדלפי, גריל עוף, וכו')
ההכנה:
שמים מעט שמן בסיר. מחממים. בוזקים כארבע - חמש 'כפיות' סוכר גדושות. מחכים להזהבה - הסוכר נעשה קרמל.
(יש לשים לב לכבות את האש לפני שהוא נעשה שחור. מרגע תהליך ההשחמה זה קורה מהר. יש לכבות את הגז ולהמתין מספר דקות).
מוסיפים עד חצי הסיר מים ומרתיחים.
אז מוסיפים את כל המוצרים לפי הסדר. ומבשלים כ40 דקות. על אש בינונית.
מניחים על פלטה חשמלית (או בלעך) מערב שבת עד הבוקר למחרת (אפשר כבר לנשנש בליל שבת...)
0