בשרי איך מכינים חמין - הדרכה מצולמת

ג'וניור

משתמש פעיל
עריכה תורנית
המשתמש נחסם
הצעת הכנה... לשלשה סועדים

מוצרים:

מעט שמן.

מעט סוכר.

מים.

חופן שעועית שרוייה.
חופן גרגירי חומוס - לא חובה.

IMG-20200131-WA0005.jpeg

תפוחי אדמה חתוכים בגודל הרצוי. או תפו''א קטנים.

IMG-20200131-WA0007.jpeg

חתיכת בשר - בקר / הודו / עוף

IMG-20200131-WA0009.jpeg

כוס חיטה

IMG-20200131-WA0013.jpeg

ביצים.

IMG-20200131-WA0015.jpeg
תבלינים.
(מלח. פלפל. פפריקה. ו... הרבה כמון... ואפשר עוד כמו פילדלפי, גריל עוף, וכו')

ההכנה:
שמים מעט שמן בסיר. מחממים. בוזקים כארבע - חמש 'כפיות' סוכר גדושות. מחכים להזהבה - הסוכר נעשה קרמל.

IMG-20200131-WA0000.jpegIMG-20200131-WA0000.jpeg

(יש לשים לב לכבות את האש לפני שהוא נעשה שחור. מרגע תהליך ההשחמה זה קורה מהר. יש לכבות את הגז ולהמתין מספר דקות).

מוסיפים עד חצי הסיר מים ומרתיחים.

IMG-20200131-WA0003.jpeg
אז מוסיפים את כל המוצרים לפי הסדר. ומבשלים כ40 דקות. על אש בינונית.
מניחים על פלטה חשמלית (או בלעך) מערב שבת עד הבוקר למחרת (אפשר כבר לנשנש בליל שבת...)





IMG-20200131-WA0009.jpegIMG-20200131-WA0011.jpeg0IMG-20200131-WA0015.jpegIMG-20200131-WA0013.jpeg
IMG-20200131-WA0000.jpegIMG-20200131-WA0000.jpegIMG-20200131-WA0005.jpegIMG-20200131-WA0007.jpeg
 

קבצים מצורפים

  • IMG-20200131-WA0019.jpeg
    IMG-20200131-WA0019.jpeg
    KB 765.3 · צפיות: 79

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ב'

ט בַּמֶּה יְזַכֶּה נַּעַר אֶת אָרְחוֹ לִשְׁמֹר כִּדְבָרֶךָ:י בְּכָל לִבִּי דְרַשְׁתִּיךָ אַל תַּשְׁגֵּנִי מִמִּצְוֹתֶיךָ:יא בְּלִבִּי צָפַנְתִּי אִמְרָתֶךָ לְמַעַן לֹא אֶחֱטָא לָךְ:יב בָּרוּךְ אַתָּה יְהוָה לַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:יג בִּשְׂפָתַי סִפַּרְתִּי כֹּל מִשְׁפְּטֵי פִיךָ:יד בְּדֶרֶךְ עֵדְוֹתֶיךָ שַׂשְׂתִּי כְּעַל כָּל הוֹן:טו בְּפִקֻּדֶיךָ אָשִׂיחָה וְאַבִּיטָה אֹרְחֹתֶיךָ:טז בְּחֻקֹּתֶיךָ אֶשְׁתַּעֲשָׁע לֹא אֶשְׁכַּח דְּבָרֶךָ:
נקרא  9  פעמים

לוח מודעות

למעלה