• פרוג למען העצמאים!

    כפורום העצמאים והעסקים הקטנים המוביל בציבור החרדי, אתר פרוג נרתם לעזרתכם. בעקבות התפשטות נגיף הקורונה והשפעתו על המשק, נגרמים נזקים כלכליים לעצמאים רבים אשר מתמודדים עם מחסור בלקוחות. לכן החלטנו להושיט לכם יד ואנו מעניקים לכם, חברי האתר היקרים, את מערכת הפרסום העצמאית שלנו ב30% הנחה!!!

    למימוש ההטבה, אין צורך בהקלדת קוד קופון, פשוט פרסמו!

    לתשומת לב! המבצע עד חג הפסח

    למעבר ליצירת קמפיין >>>
     
    להתייעצות ועזרה בין חברי הפורום >>>
     
    לחבילת פוש לעסקים לחץ כאן >>>
     

מאפים איך להמיר לקמח כוסמין?

<סקריפטית>

משתמש מקצוען
פיתוח / אפיון / עיצוב אתרים
תודה לכולן.
הכנתי חלות לשבת במתכון הרגיל (שזה כולל בצק בליל חמישי ואפיה בשישי, התפתחה בתנור בחום נמוך והגבהה לפי התקדמות האפיה).
השתמשתי בקמח כוסמין 80% של חברת 'שדות' (מה שהיה בסופר) והוספתי שמן לפי המלצותיכן.
מה שקרה הוא שהבצק יצא נוזלי כמעט והחלות ממש השתטחו באפיה.
חשבתי בפעם הבאה להפחית מהשמן ולשים פחות מים (מניסיון של שנים זה אמור לעבוד). השאלה היא אם לקמח כוסמין יש התנהגות אחרת.
עוד משהו- בבוקר הן כבר היו קצת פירוריות- קשור?
בכל אופן יצא טעים מאוד וממש משביע!!!
 

כרגע

משתמש מקצוען
תודה לכולן.
הכנתי חלות לשבת במתכון הרגיל (שזה כולל בצק בליל חמישי ואפיה בשישי, התפתחה בתנור בחום נמוך והגבהה לפי התקדמות האפיה).
השתמשתי בקמח כוסמין 80% של חברת 'שדות' (מה שהיה בסופר) והוספתי שמן לפי המלצותיכן.
מה שקרה הוא שהבצק יצא נוזלי כמעט והחלות ממש השתטחו באפיה.
חשבתי בפעם הבאה להפחית מהשמן ולשים פחות מים (מניסיון של שנים זה אמור לעבוד). השאלה היא אם לקמח כוסמין יש התנהגות אחרת.
עוד משהו- בבוקר הן כבר היו קצת פירוריות- קשור?
בכל אופן יצא טעים מאוד וממש משביע!!!
שבוע טוב! כמו שכתבתי לך, אני תמיד בבצקי שמרים מורידה חצי כוס מים ומוסיפה רק אם יש צורך. בדרך כלל אין:).
 

תמי אחת

משתמש סופר מקצוען
אני משתמשת רק בכוסמין 100%.
בפעם הראשונה הלחמניות יצאו קצת קשות, אבל אח"כ עברתי לכוסות מדידה של שתיה חמה (240 מ"ל). יצא מעולה.
לאחרונה הכנתי גם רוגעלך מכוסמין 100%. יצא פצצה. לא הרגישו את ההבדל.
 

ריקי שחור

משתמש פעיל
המרקם של מאפים מקמח מלא ומקמח כוסמין שונה מאד מקמח לבן. מצאתי שערבוב של שני סוגי קמח יתרום הרבה למרקם, אפילו בכמות קטנה. למשל, נסו בחלות מקמח כוסמין להמיר שתי כוסות לקמח לבן. זה ייתן מרקם הרבה יותר מוכר, ויאפשר לכם לא להתייאש משינוי.
וגם להיפך, אפילו שתי כוסות של קמח כוסמין בקילו של קמח לבן ייתנו ארומה מקסימה וטעם עשיר, שאולי ישכנע את מי שקשה לו, להעז פעם הבאה קצת יותר.
ודבר נוסף, יש הבדל ענק בין החברות השונות, תנסו כמה כדי להגיע לאחד שאתם אוהבים.
 

לוח דרושים

למעלה