בשרי איזה כבד אתן קונות?

יחשבאף

משתמש מקצוען
יש כל מיני מתכונים עם כבד שנורא בא לי להכין אותם.
הבעיה היא שכל פעם כשאני קונה כבד הוא לא יוצא לי טוב.
אתן קונות רק כבד טרי?
או שהמתכונים האלה יכולים להצליח גם עם הקפוא?
נא החכמנה אותי...
 

דודסטו

משתמש סופר מקצוען
עם קפוא אני מכינה רק כבד קצוץ, יוצא בסדר גמור

כבד לא קצוץ רק עם טרי
 

srp

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
UX UI
D I G I T A L
אני צולה אחת לחצי שנה 3-4 קילו ומקפיאה בשקיות
ומבשלת אחרי זה שוב ביום ההכנה, והמרקם מצוין!
אלו הקנויים שמגיעים קפוא, לטעמי ממש לא טעים :(
 

rivkiy

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
טרי טרי טרי וטרי.
לא מתקרבת לופא
 

vigi

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
טרי? אז איך אתן צולות אותו? על מנגל?
קצת מוזר לי לפתוח מנגל במרפסת במרכז ברכפלד...
 

חגיגה בגינה

משתמש פעיל
טרי - צולה על מנגל באמצע בני ברק
במרפסת או במטבח ופותחת חלונות (תלוי במזג אויר)
אנחנו קונים כמות מכובדת בבת אחת
צולים הכל ברצף - למדנו לעשות את זה ממש מהר
ואז יש לתקופה ארוכה

היום אני לא מסוגלת לקנות את הצלוי
הטעם כ"כ שונה
 

טילון

מהמשתמשים המובילים!
עריכה והפקת סרטים
אני מכינה רק כבד קצוץ (לא אוהבת את הטעם החזק של הכבד- כשהוא קצוץ זה מעודן יותר).
זה יוצא בסדר גמור מהקפוא.
אם אני לא טועה אפשר להשיג גם צלוי טרי.
 

הבריק לי!!

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
יש אפשרות לקנות רשת לצליית כבד על הגז שמים מאוורר וממש כמעט ואין ריח,
וברור שאין מה להשוות...
לטעמי הכבד הקפוא פשוט מר!
 

דפה

משתמש מקצוען
רק טרי,
אני לא אטעם בשום אופן קפוא.
הוא סופח נוזלים, והמירקם שלו ממש לא....
 

נחמה רובין

ביצועיסטית בנשמה.
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
אני קונה באור שי
כמובן קפוא בוואקום

הסוד לשימוש בכזה כבד
הוא הפשרה יסודית במקרר
ובישול קצר
 

שיפי פוקסמן

תיכנון ועיצוב פנים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
קונה טרי צלוי
ואותו אפשר להקפיא לבד ויצא טוב
הקנויים הקפואים לא משהו בכלל
 

shifrash

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
רק טרי,
או לצלות בבית !
אחרת - אין קשר בין הכבד לטעם האמיתי שלו
 

Goldidea

משתמש מקצוען
זה נוגע לא רק לכבד, גם שאר הבשרים, וכן עופות ודגים שונים, אני קונה טרי ומקפיאה.
ההקפאה של המפעל, שונה לגמרי מההקפאה שלנו. הם מממלאים את המוצר במים ונותנים מכת קור לשנה שלמה.
 

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
היכן קונים אותו?

אם אני לא טועה במקפיאים של "יש"
אני כנ"ל, נוסעת לקצה העיר וקונה צלוי טרי, בוחרת בעצמי רק את הוורודים העסיסיים, קונה ק"ג
מחלקת לשקיות תלוי בגודל הכבד ולאיזה שימוש אני מייעדת (לכבד קצוץ למשל לא יותר מ-4 יחידות, כי ככה זה אצלנו, בקושי יש מישהו שאוכל כבד.
לבישול בערך 8 יחידות), הענין הוא לא להפשיר ולהקפיא שוב ושוב
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
אני צולה אחת לחצי שנה 3-4 קילו ומקפיאה בשקיות
ומבשלת אחרי זה שוב ביום ההכנה, והמרקם מצוין!
כנל בדיוק.
(רק שאני צולה קילו אחת לחודש וחצי-חודשיים)

אלו שקונות קפוא,
לא מפריע לכן שא״א לבשל אותו אח״כ?
 
  • תודה
Reactions: srp

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יְהוָה חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יְהוָה כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יְהוָה וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  22  פעמים

לוח מודעות

למעלה