בשרי איזה דברים מוזרים אתם מוסיפים לטשולנט?

סנפירית

משתמש פעיל
תמרים!! משדרג מאוד.
קבב / המבורגר גם טעים אבל סגנון אחר..
 
נערך לאחרונה ב:

ראש צוות

משתמש סופר מקצוען
תערובת תבלינים שמורכת בכל מיני תבלינים אחרים.
אני אישית חדשה בתבלין הזה, אבל יש פה הרבה שמכירות טוב ממני.
למעשה הטשולנט יצא בניחוח קינמון שנכנס עד....

2 מילים שלא הולכות צמוד ;);)
 

אוריגמי

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים

עוגת בוקר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
אוטומציה עסקית
בצק מלאווח מגולגל.
אחד הדברים.
אם רוצים סימטרי מכניסים לתוך שקית הקפאה.
 

תלמידים

מהמשתמשים המובילים!
מנהל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
עיצוב פונטים
עימוד ספרים
זה מוזר? זה בייסיק!
הייתי פעם בטשונטי'ה בליל שישי, הגיע יהודי מזרחי, גהר על הסיר ושאל\תבע: "מה אין ביצים?!" --- והלך מאוכזב...

השבת עשינו משהו נורא מוזר. (קיבלנו את המתכון).
טיגנו כמות גדולה של צ'יפס בשמן (אפשרי גם לאפות בתנור), שמנו בסיר, מעליו זוג כרעיים עוף נא, מלח פלפל, חימום זריז, מייד על הפלטה עד סעודת שבת בבוקר..
לא שמן למטה, ולא טיפת מים למעלה (יש מספיק בעוף).
פישששש..

אממ'ה, שמעתי שזה קצת לא בריא, יען חיידיקים (סלמונלה) דוגרים בבישול איטי. (כנ"ל בביצים)
אולי צריך לאפות את העוף קודם, אולי עם תפו"א - ואז לשים הכל בסיר.
 

violin

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
השבת עשינו משהו נורא מוזר. (קיבלנו את המתכון).
טיגנו כמות גדולה של צ'יפס בשמן (אפשרי גם לאפות בתנור), שמנו בסיר, מעליו זוג כרעיים עוף נא, מלח פלפל, חימום זריז, מייד על הפלטה עד סעודת שבת בבוקר..
לא שמן למטה, ולא טיפת מים למעלה (יש מספיק בעוף).
פישששש..
נשמע מענין!
איך זה יצא?
איזה טעם?
הציפס נהייה רטוב ברוטב?
 

הדסה גולד

משתמש מקצוען
אני ראיתי פעם מתכון בעיתון מאיזה "טשולנטיה" רצינית במאה שערים
ובעלת החנות כתבה שמוסיפה:
כפית קפה
כפית סילאן
כפית קטשופ
כפית חרדל

וזה מה שאני עושה ויוצא מצוין !
אם אין סילאן אני שמה דבש!
 

א-ירושלמית

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L
אם הבישול מגיע לדרגת חום מסויימת, חיידקים (ובעצם כל תא חי שהוא) לא שורדים בו. נדמה לי שדרגת החום של הפסטור הוא 72°, אבל יתכן שאני טועה.

אני שמה את הביצים שלי בטשולנט. זה פשוט טעים! וזה לא משהו שתחום לספרדים בלבד, נדמה לי שזה כן מקובל יותר אצל צ'למרים.

אם אין סילאן אני שמה דבש!
אני שמה לכתחילה חצי כף.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ב'

ט בַּמֶּה יְזַכֶּה נַּעַר אֶת אָרְחוֹ לִשְׁמֹר כִּדְבָרֶךָ:י בְּכָל לִבִּי דְרַשְׁתִּיךָ אַל תַּשְׁגֵּנִי מִמִּצְוֹתֶיךָ:יא בְּלִבִּי צָפַנְתִּי אִמְרָתֶךָ לְמַעַן לֹא אֶחֱטָא לָךְ:יב בָּרוּךְ אַתָּה יְהוָה לַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:יג בִּשְׂפָתַי סִפַּרְתִּי כֹּל מִשְׁפְּטֵי פִיךָ:יד בְּדֶרֶךְ עֵדְוֹתֶיךָ שַׂשְׂתִּי כְּעַל כָּל הוֹן:טו בְּפִקֻּדֶיךָ אָשִׂיחָה וְאַבִּיטָה אֹרְחֹתֶיךָ:טז בְּחֻקֹּתֶיךָ אֶשְׁתַּעֲשָׁע לֹא אֶשְׁכַּח דְּבָרֶךָ:
נקרא  10  פעמים

לוח מודעות

למעלה