חגים אז מה את מכינה לסוכות? אשכול תפריט לסוכות - המשותף (עם תמונות בלבד)

tzivya7

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
הכן
מכינה המון ולא נמאס
אם מעניין אותך שנה שעברה היה שם אורז עם חתיכות אסאדו
גם ממש מוצלח
מה זה העיתון הזה טעימות? לאיזה עיתון שייך?
יש לך עוד מתכונים מעניינים לא עם אורז?
 

גדולה מהחיים

משתמש מקצוען
בהשראת @דסי
הכנתי פוקצ'ות עם חזה עוף מוקפץ
מה שחסך את הצורך בהכנת מנה ראשונה...

מתכון:
בצק של חלות/לחמניות/פוקצ'ות וכו'
של @hbecker
רידדתי וקרצתי עיגולים
מעליהם חזה עוף שהוקפץ במחבת עם בצל ותבלינים.
 

קבצים מצורפים

dm

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אפשר את המתכון?
נודלס עם ירקות מוקפצים וחזה עוף,

מאוד מומלץ להשרות את החזה קודם, לכן אני מתחילה עם החזה.

3 חזה עוף חתוך לקוביות קטנות
כפית דבש
כפית רוטב סויה
טיפה צילי מתוק
פפריקה מתוקה
אבקת שום
פלפל שחור
-------- מערבבים הכל, ושמים בנתיים במקרר.

ירקות מוקפצים
1 בצל קצוץ
3 פלפלים בצבעים שונים
כוס כרוב קצוץ
חבילה פטריות טריות
------- מתחילים לטגן את הבצל 5 דקות, מוסיפים את הפלפלים + הכרוב ומקצים עוד כמה דקות, (להקפיץ לריכוך חלקי לא יותר מידי) תוך כדי ערבוב.... מוסיפים את הפטריות ומקציפים שוב, מוסיפים את החזה, ומקציפים עד שהחזה מוכן...

בינתיים מבשלים 1/2 חבילה נודלס לפי ההוראות

רוטב

3 כפות רוטב סויה
כף רוטב צילי
כף דבש / סילאן
כפית אבקת מרק עוף
כף קורנפלור
כוס מים קרים,
מערבבים את קורנפלור + המים בנפרד, מוסיפים את שאר הדברים,
שופכים על הירקות המוקצפים, ומערבבים עם הנודלס המבושל,
מבשלים בייחד עוד דקה שתיים..... תוך כדי ערבוב....
 

מבורכת

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
@עוגת בוקר בבקשה
2 מתכונים מעולים.

המתכון שבתמונה

קוביות /רצועות חזה עוף
לקמח ולטגן במחבת

שלב שני
לאדות בצל
ולהוסיף
5 כפות קטשופ
2 כפות שמן
2 כפות חומץ
2 כפות רוטב צילי
1/2 כוס סוכר חום
1/2 כוס שומשום

להרתיח הכל יחד כ 10 דק'
ולהוסיף את החזות שהוקפצו בקמח
יחד לבשל עוד כ 20 דק' .


מתכון נוסף וטעים מאד-במחבת אחת.


לאדות היטב במחבת - רצועות חזה עוף מצופה בקורנפלור.

להוציא את החזה עוף לצלחת/קערה
ובאותו מחבת לבשל יחד:

1 ו1/2 כוס מיץ אננס (משימורים)
2/3 כוס חומץ
2/3 כוס סוכר חום
1/4 כוס קטשופ
קורט מלח
אפשר שומשום.

לערבב הכל יחד כ 15 דק'
להוסיף למחבת את החזה עוף ולתת לזה עוד בישול קצר עד שהרוטב ניספג.
 

מבורכת

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
@מבורכת תודה על התמונות,
נראה משהו!
אפשר מתכון לנודלס?
בשמחה-

לבשל חב' נודלס לפי ההוראות, לסנן ולייבש

לטגן במחבת :
בצל
פטריות - אפשר שימורים
רצועות פלפלים צבעוניים
גזר מגורד
(ואפשר להוסיף כל מה שרוצים לפי הטעם -קישוא וכד')
עד לריכוך
לתבל ברוטב סויה,מלח,פלפל שחור
להוסיף את הנודלס לפני ההגשה-חם.
בתאבון
 

chedvi

משתמש מקצוען
@עוגת בוקר בבקשה
2 מתכונים מעולים.

המתכון שבתמונה

קוביות /רצועות חזה עוף
לקמח ולטגן במחבת

שלב שני
לאדות בצל
ולהוסיף
5 כפות קטשופ
2 כפות שמן
2 כפות חומץ
2 כפות רוטב צילי
1/2 כוס סוכר חום
1/2 כוס שומשום

להרתיח הכל יחד כ 10 דק'
ולהוסיף את החזות שהוקפצו בקמח
יחד לבשל עוד כ 20 דק' .


מתכון נוסף וטעים מאד-במחבת אחת.
הכנתי ויצא מדהים וטעים!
 

עיטורים פלוס

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
עיצוב גרפי
פיתוח / אפיון / עיצוב אתרים
עימוד ספרים
@עוגת בוקר בבקשה
2 מתכונים מעולים.

המתכון שבתמונה

קוביות /רצועות חזה עוף
לקמח ולטגן במחבת

שלב שני
לאדות בצל
ולהוסיף
5 כפות קטשופ
2 כפות שמן
2 כפות חומץ
2 כפות רוטב צילי
1/2 כוס סוכר חום
1/2 כוס שומשום

להרתיח הכל יחד כ 10 דק'
ולהוסיף את החזות שהוקפצו בקמח
יחד לבשל עוד כ 20 דק' .


מתכון נוסף וטעים מאד-במחבת אחת.

לאדות היטב במחבת - רצועות חזה עוף מצופה בקורנפלור.

להוציא את החזה עוף לצלחת/קערה
ובאותו מחבת לבשל יחד:

1 ו1/2 כוס מיץ אננס (משימורים)
2/3 כוס חומץ
2/3 כוס סוכר חום
1/4 כוס קטשופ
קורט מלח
אפשר שומשום.

לערבב הכל יחד כ 15 דק'
להוסיף למחבת את החזה עוף ולתת לזה עוד בישול קצר עד שהרוטב ניספג.
רק עם קמח, בלי ביצה בלי כלום, איך הקמח נדבק, מהרטיבות של העוף?
 

מבורכת

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
רק עם קמח, בלי ביצה בלי כלום, איך הקמח נדבק, מהרטיבות של העוף?
אני שוטפת ומנקה את החזה
לוקחת שקית הקפאה ומכניסה לשם את הקורנפלור ואת החזה עוף
קושרת ומנערת היטב
מחממת שמן במחבת ושופכת את הכל לאידוי/טיגון
 

כוס קקאו

משתמש סופר מקצוען
@dm אני חיבת להודות לך על הרעיון של האורז
זה היה מרשים ונפלא.
וכל כך קל להכנה
אולי לא יצא לי מדויק כמוך. אבל זה עשה את זה
הנה דוגמאות: עקרית.jpg

במנה הראשונה - סיגר ממולא בשר ברוטב פטריות סמיך וקרפלעך ממולא כבד מטוגן
במנה השניה האורז המעוצב ו'מגולגל' חתוך
 

קבצים מצורפים

אולי מעניין אותך גם...

אוהבים נוגט? גם אנחנו! כדורי שוקולד-נוגט
אצלנו אוהבים נוגט בכל צורה שהוא. אבקה, קרם, עוגה, שוקולד, משקה... מסוג הדברים שכאשר אני מכינה אותם, אני מניחה אותה בהקפאה מתחת מגש עוף, או מאחור...
4 שאלות לאפיון רשימת תפוצה
אחד הכלים הנפוצים היום בשיווק, הוא רשימת תפוצה במייל. אוספים כתובות של אנשים שעשויים להתעניין בשירות שלכם - למשל באמצעות 'מדריך חינמי' להורדה...
הגמש והשתמש
מי מאתנו לא מחבב אנשים גמישים? אני לא מדברת על גמישות פיזית כזו שמותחת את המפרקים לכל עבר, אלא לגמישות תודעתית, התנהגותית. החיים דינאמיים...
המדריך לצביעת הבית
במאמר זה ננסה לתאר דרך פעולה של צביעה סטנדרטית. שלב א. הכנת השטח לפרוייקט, שזה אומר הדבקת נייר דבק על הפלנים, מסגרות חלון, פינות רהיטים ועוד. כמו...
4.00 star(s) 1 דירוגים

המספרים של פרוג:

337,452

משתמשים נכנסו לפרוג בחודש האחרון

769

משתמשים מבקרים ברגע זה באתר

4,986

הודעות נכתבו בממוצע ליום בחודש האחרון

לוח נדל"ן | למכירה והשכרה

לוח הסעות ושליחויות

לוח דרושים

למעלה
לשיחת ווטסאפ עם בית פרוג
צ'אט בווטסאפ בנושאי יעוץ לימודים, פדגוגיה ומזכירות
היי, אפשר לדבר איתנו, אנחנו כאן!