חגים אז מה את מכינה לסוכות? אשכול תפריט לסוכות - המשותף (עם תמונות בלבד)

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי

עיטורים פלוס

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
D I G I T A L
עימוד ספרים
לחם ביתי

1 1/2 כפות מלח
ק"ג קמח
2 כפות שמרים
2 כפות סוכר
2 1/2 כוסות מים חמימים
3/4 כוס שמן


שמים בקערה את כל המרכיבים לפי הסדר ומשאירים למנוחה כ10 דקות
לשים היטב ומתפיחים כ 1/2 שעה
יוצרים צורות של כיכר קטנה ומכסים במגבת לחה ל1/4 שעה מקמחים ועושים חריצים,
אופים כ25 דקות ויוצא מושלםםםםם!!!צפה בקובץ המצורף 551850
תודה על המתכון,
הכנתי היום, יצא מושלללם, חלק מהילדים לא רצו לאכול, הם אמרו שזה כמו לחם אמיתי, ומבחינתם לחם זה סוג של עונש...
1601404214768.png

1601404095418.png
 

עיטורים פלוס

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
D I G I T A L
עימוד ספרים
עוגיות קוואקר
3 כוסות קוואקר
1 כוס קמח מלא
1 כוס סוכר בד"כ אני עושה עם חום, הולך טוב גם עם סוכר לבן
1 כוס שמן
1 ש. אבקת אפיה
1 ש. סוכר וניל
4 ביצים שלמות
מעט קינמון - לבחירה
------------
זה הבסיס
ניתן להוסיף כ-3/4 כוס של תערובת:
גרעיני חמניה
שומשום
אגוזים טחונים
חמוציות וכדו'
-----------
מערבבים הכל בקערה (אין צורך במיקסר)
מרטיבים את הידיים במים ויוצרים כדורים,
שמירת מרחק מומלצת, למניעת הדבקות (הכדורים משתטחים)
לאפות בחם של 180 מע"צ כ-15 דקות, בדר"כ לתבנית הראשונה לוקח 15 ד', התבניות הבאות לוקח פחות, כי התנור כבר חם מאד.
1601408944330.png

1601408990646.png
 

שושן ורד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי

עיטורים פלוס

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
D I G I T A L
עימוד ספרים
עוגת שכבות\גיסתי-בעלי טוען שמדובר בעוגה "ליגה" ואפשר לאכול ממנה כמויות.

חומרים:
טורט לבן:

9 ביצים
2\1 1 כוסות סוכר
2 סוכר ווניל
2 כוסות קמח
4\3 כוס שמן
1 א. אפיה

הכנה:
להפריד ביצים ולהקציף עם סוכר, להנמיך מהירות ולהוסיף חומרים, לחלק ל-2 ולאפות ב180 מע' כ-10 דק'

במעבד מזון:

1 טורט לבן (כן, כן!)
3 כפות קקאו
1 כוס מים
3 כפות יין
1 כוס סוכר
1 כף קפה
3 כפות ת. ווניל
1 מרגרינה בטמפרטורת חדר

הכנה:

לבלנדר היטב במעבד מזון ולמרוח על הטורט השני, להקפיא חצי שעה.
בינתיים להכין ציפוי קפה:

1 מרגרינה
100 גר' א. סוכר
2 ביצים
מעט ת. ווניל
1 כף קפה
2\1 2 כפות פודינג ווניל

הכנה:
מבלנדרים היטב בבלנדר, מורחים על העוגה מקפיאים חצי שעה וחותכיםצפה בקובץ המצורף 734572
הכנתי את העוגה הזו, יצאה לי שונה, העיקר טעימה...
יתכן שבגלל ההחלפה של המרגרינה בביצה עם שמן,
הקרם יצא לי די נוזלי ויותר כהה, כנראה שמתי יותר קפה
1601411239513.png

1601411287915.png
 

eg

מהמשתמשים המובילים!
צילום מקצועי
עוגת שכבות\גיסתי-בעלי טוען שמדובר בעוגה "ליגה" ואפשר לאכול ממנה כמויות.

חומרים:
טורט לבן:

9 ביצים
2\1 1 כוסות סוכר
2 סוכר ווניל
2 כוסות קמח
4\3 כוס שמן
1 א. אפיה

הכנה:
להפריד ביצים ולהקציף עם סוכר, להנמיך מהירות ולהוסיף חומרים, לחלק ל-2 ולאפות ב180 מע' כ-10 דק'

במעבד מזון:

1 טורט לבן (כן, כן!)
3 כפות קקאו
1 כוס מים
3 כפות יין
1 כוס סוכר
1 כף קפה
3 כפות ת. ווניל
1 מרגרינה בטמפרטורת חדר

הכנה:

לבלנדר היטב במעבד מזון ולמרוח על הטורט השני, להקפיא חצי שעה.
בינתיים להכין ציפוי קפה:

1 מרגרינה
100 גר' א. סוכר
2 ביצים
מעט ת. ווניל
1 כף קפה
2\1 2 כפות פודינג ווניל

הכנה:
מבלנדרים היטב בבלנדר, מורחים על העוגה מקפיאים חצי שעה וחותכיםצפה בקובץ המצורף 734572
זה אחד הטובים שלי
ואצלי אין צורך להפריד ביצים, וגם אין צורך במיקסר, גם לא ידני, נכון כיף?
מערבבים את הביצים עם הסוכר בכף, ואז מוסיפים את השאר


ואת שאר השכבות אני ממירה בשמן
 

חוח

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בורגול עם חזה עוף וחמוציות בנגיעות קינמון
מנה מתאימה בעיקר אם את מכינה בשר ולא בא לך גם עופות בנוסף.. אבל מה יאכלו הילדים שלא מסתדרים עם בשר?
מטגנת בצל. היטב, להזהבה ממש.
מוסיפה לו את הפלפל השחור, ומעט ממש קינמון, תלוי בטעם.
מוסיפה להם חמוציות, חופן מכובד.
מטגנת יחד כמה שניות.
מוסיפה את קוביות החזה עוף, לפעמים אני משרה אותם בשתי כפות רוטב סויה או בסילאן, שניהם מתקתקים ומתאימים.
20200930_011013.jpg
מוסיפה סילאן או דבש, ואז את הבורגול. מכאן ממשיכים לפי ההוראות של הבורגול, כלומר טיגון קצר שלו בשמן עם כל מה שהוספנו לאותו שמן, מים רותחים לפי הההוראות. מעט מלח. לכסות במגבת ולהנמיך כשרותח.
יוצא ממש טעים. בד"כ גם אלגנטי ויפה... התמונה המצורפת היא לא מהפוטוגניות.
 

שקדיה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
D I G I T A L
עוגת שכבות\גיסתי-בעלי טוען שמדובר בעוגה "ליגה" ואפשר לאכול ממנה כמויות.

חומרים:
טורט לבן:

9 ביצים
2\1 1 כוסות סוכר
2 סוכר ווניל
2 כוסות קמח
4\3 כוס שמן
1 א. אפיה

הכנה:
להפריד ביצים ולהקציף עם סוכר, להנמיך מהירות ולהוסיף חומרים, לחלק ל-2 ולאפות ב180 מע' כ-10 דק'

במעבד מזון:

1 טורט לבן (כן, כן!)
3 כפות קקאו
1 כוס מים
3 כפות יין
1 כוס סוכר
1 כף קפה
3 כפות ת. ווניל
1 מרגרינה בטמפרטורת חדר

הכנה:

לבלנדר היטב במעבד מזון ולמרוח על הטורט השני, להקפיא חצי שעה.
בינתיים להכין ציפוי קפה:

1 מרגרינה
100 גר' א. סוכר
2 ביצים
מעט ת. ווניל
1 כף קפה
2\1 2 כפות פודינג ווניל

הכנה:
מבלנדרים היטב בבלנדר, מורחים על העוגה מקפיאים חצי שעה וחותכיםצפה בקובץ המצורף 734572
אני רוצה להכין את העוגה הזאת
רק לא הבנתי מה עושים עם 2 הטורטים
כאילו אופים ב2 תבניות נפרדות
ואח"כ מכניסים לבלנדר טורט אחד יחד עם שאר החומרים?
או שתסבירי לי יותר לאט כדי שאבין מהר יותר :)
 

welcome

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
אני רוצה להכין את העוגה הזאת
רק לא הבנתי מה עושים עם 2 הטורטים
כאילו אופים ב2 תבניות נפרדות
ואח"כ מכניסים לבלנדר טורט אחד יחד עם שאר החומרים?
או שתסבירי לי יותר לאט כדי שאבין מהר יותר :)
היא הסבירה יותר לאט ואת הבנת ממש מהר:)
 

welcome

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הכנתי את העוגה הזו, יצאה לי שונה, העיקר טעימה...
יתכן שבגלל ההחלפה של המרגרינה בביצה עם שמן,
הקרם יצא לי די נוזלי ויותר כהה, כנראה שמתי יותר קפה
צפה בקובץ המצורף 734843
צפה בקובץ המצורף 734844
ברור שבגלל שהורדת את המרגרינה
בקרם של בלנדר המרגרינה משחקת תפקיד משמעותי.
זה מה שמסמיך את הקרם.
אבל זה נראה ממש מגרה
 

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
אני רוצה להכין את העוגה הזאת
רק לא הבנתי מה עושים עם 2 הטורטים
כאילו אופים ב2 תבניות נפרדות
ואח"כ מכניסים לבלנדר טורט אחד יחד עם שאר החומרים?
או שתסבירי לי יותר לאט כדי שאבין מהר יותר :)
בדיוק
 

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי

cm1

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכב

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד שָׂמַחְתִּי בְּאֹמְרִים לִי בֵּית יְהוָה נֵלֵךְ:ב עֹמְדוֹת הָיוּ רַגְלֵינוּ בִּשְׁעָרַיִךְ יְרוּשָׁלִָם:ג יְרוּשָׁלִַם הַבְּנוּיָה כְּעִיר שֶׁחֻבְּרָה לָּהּ יַחְדָּו:ד שֶׁשָּׁם עָלוּ שְׁבָטִים שִׁבְטֵי יָהּ עֵדוּת לְיִשְׂרָאֵל לְהֹדוֹת לְשֵׁם יְהוָה:ה כִּי שָׁמָּה יָשְׁבוּ כִסְאוֹת לְמִשְׁפָּט כִּסְאוֹת לְבֵית דָּוִיד:ו שַׁאֲלוּ שְׁלוֹם יְרוּשָׁלִָם יִשְׁלָיוּ אֹהֲבָיִךְ:ז יְהִי שָׁלוֹם בְּחֵילֵךְ שַׁלְוָה בְּאַרְמְנוֹתָיִךְ:ח לְמַעַן אַחַי וְרֵעָי אֲדַבְּרָה נָּא שָׁלוֹם בָּךְ:ט לְמַעַן בֵּית יְהוָה אֱלֹהֵינוּ אֲבַקְשָׁה טוֹב לָךְ:
נקרא  22  פעמים

לוח מודעות

למעלה