א-ירושלמית
מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L
•
כן, זו היתה ארוחת הצהריים שלי....
מה עשיתי?
טיגנתי בצל קטן, חתוך לקוביות במעט שמן.
הוספתי קופסת פטריות (ונשנשתי פטריות גדולות מדי, על הדרך...)
הוספתי גזר חתוך לקוביות דקות, וקישוא פרוס לרצועות דקות וארוכות. המשכתי לאדות.
הוספתי תבלינים: מלח, סוכר, פלפל שחור, שום גבישי, חוייג' למרק.
ערבבתי והמשכתי לאדות.
הוספתי ירקות קפואים שהיו לי: אפונה, שעועית וחומוס. תירס אין לי, אבל זה מוסיף מאד.
הוספתי בטטה חתוכה לקוביות, ומעט פטרוזיליה קצוצה.
המשכתי לאדות עוד קצת.
הוספתי שתי כוסות אורז ברור ושטוף (פרסי, זה מה שהיה), 4 כוסות מים, שתי כפיות מלח, וקצת אבקת מרק פטריות. למפרע, יכולתי להוריד מעט מלח.
הרתחתי, בישלתי 18 דקות + 6 דקות על אש כבויה.
וזהו.
הבררנים שלי התלקקו!
ואם את רוצה להכין, תוכלי להוסיף עגבניות, להחסיר בטטות, לתבל בתפוחי אדמה (ולבשל מספיק זמן כדי שיתרכך), ואפילו - חצילים. כל הירקות מתקבלים פה בברכה ובשמחה. ואם את רוצה להפוך את זה למנה חלבונית, תוכלי להוסיף עדשים לירקות.