פרווה אורז עם ירקות; פחמימה וירקות במנה אחת. למתקדמים - אפשר לדחוף גם חלבונים :)

א-ירושלמית

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L
P1000141.JPG

כן, זו היתה ארוחת הצהריים שלי....

מה עשיתי?

טיגנתי בצל קטן, חתוך לקוביות במעט שמן.
הוספתי קופסת פטריות (ונשנשתי פטריות גדולות מדי, על הדרך...)
הוספתי גזר חתוך לקוביות דקות, וקישוא פרוס לרצועות דקות וארוכות. המשכתי לאדות.
הוספתי תבלינים: מלח, סוכר, פלפל שחור, שום גבישי, חוייג' למרק.
ערבבתי והמשכתי לאדות.
הוספתי ירקות קפואים שהיו לי: אפונה, שעועית וחומוס. תירס אין לי, אבל זה מוסיף מאד.
הוספתי בטטה חתוכה לקוביות, ומעט פטרוזיליה קצוצה.
המשכתי לאדות עוד קצת.

הוספתי שתי כוסות אורז ברור ושטוף (פרסי, זה מה שהיה), 4 כוסות מים, שתי כפיות מלח, וקצת אבקת מרק פטריות. למפרע, יכולתי להוריד מעט מלח.

הרתחתי, בישלתי 18 דקות + 6 דקות על אש כבויה.
וזהו.
הבררנים שלי התלקקו!

ואם את רוצה להכין, תוכלי להוסיף עגבניות, להחסיר בטטות, לתבל בתפוחי אדמה (ולבשל מספיק זמן כדי שיתרכך), ואפילו - חצילים. כל הירקות מתקבלים פה בברכה ובשמחה. ואם את רוצה להפוך את זה למנה חלבונית, תוכלי להוסיף עדשים לירקות.
 

20:39

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
אגב,
גם את הפכת את זה למנהעם חלבון, אפילו בלי ששמת לב...


הכנסת חומוס...
 

א-ירושלמית

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L
אגב,
גם את הפכת את זה למנהעם חלבון, אפילו בלי ששמת לב...


הכנסת חומוס...
שמתי לב.
אבל חומוס קפוא זה לא חומוס יבש, משימורים.
זה ירק, וזה חלבון.
 

20:39

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
ככל הידוע לי גם משימורים הוא חלבון
 

א-ירושלמית

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L
ככל הידוע לי גם משימורים הוא חלבון
זה מקפואים. כתבתי בפירוש. אבל לגבי חומוס ספציפית אני לא יודעת, יכול להיות שאת צודקת.
 

א-ירושלמית

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L
לפי מה שידוע לי בכל אופן - באפונה זה משתנה. חומוס זה תמיד חלבון.
תודה.
זה באמת לא ידעתי, הדיוקים האלו.
ואם כבר אפונה, אז גם שעועית ירוקה בקטגוריה של האפונה.
 

ראש צוות

משתמש סופר מקצוען
ואם כבר אפונה, אז גם שעועית ירוקה בקטגוריה של האפונה.
?
אפונה קפואה זה פחממה.
שעועית זה לא ירק?

ואם כבר להוסיף חלבון,
את יכולה לטגן קוביות חזה ולהוסיף בסוף הטיגון של הירקות לפני האורז.
ואז יש מנה מושלמת.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יְהוָה כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יְהוָה כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  7  פעמים

לוח מודעות

למעלה