אופנה מתוקה+ הדרכה

מטאלי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
עוצר נשימה!
אפשר להתבונן על זה שעותתת...

לי יש שאלות אחרות.
א. מאיפה למדת את זה?
ב. את מוכרת את זה?
כי מהנסיון הדל שלי עם עוגת המכונית לבן שלי שהעליתי לא מזמן, החומרים והאביזרים של אמנות בצק הסוכר מאד יקרים...
ג. איך מצליחים להתמודד עם בצק הסוכר שלא יהיה דביק מהידים [אולי כפפות נילון או לטקס]?
ד. איך לא רואים בליטות של פירורי העוגה שמתחת לבצק?
 

MALKI ABA SHAUL

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
שוב תודה לכולם!
כייף לשמוע

עוצר נשימה!
אפשר להתבונן על זה שעותתת...

לי יש שאלות אחרות.
א. מאיפה למדת את זה?
ב. את מוכרת את זה?
כי מהנסיון הדל שלי עם עוגת המכונית לבן שלי שהעליתי לא מזמן, החומרים והאביזרים של אמנות בצק הסוכר מאד יקרים...
ג. איך מצליחים להתמודד עם בצק הסוכר שלא יהיה דביק מהידים [אולי כפפות נילון או לטקס]?
ד. איך לא רואים בליטות של פירורי העוגה שמתחת לבצק?
א. לא למדתי, אבל תמיד אהבתי את התחום.
ב. בעז"ה בקרוב יהיה אפשרות לקניה
ג. אפשר לשים קונפלור או סוכר דר על המשטח כדי שהבצק סוכר לא יידבק
ד. אפשר לעשות שכבה של בצק סוכר יותר עבה וכך זה יהיה חלק יותר.

מטורףףףףףףףףף
את צריכה לכתוב למטה עם איזה חומרים את משתמשת, בטוח שזה לא לקה?.
תודה :)
כמובן שהכל אכיל
בסרטון השני יש כתוביות עם איזה חומרים אני משתמשת.
 

מטאלי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
אפשר לשים קונפלור או סוכר דר על המשטח כדי שהבצק סוכר לא יידבק
אבקת סוכר הופך לדביק וקצת זעה בידים מקלקלת את החגיגה, קורנפלור מומלץ יותר?
אפשר לעשות שכבה של בצק סוכר יותר עבה וכך זה יהיה חלק יותר
ראיתי שבעוגות יש איזשהו ציפוי שוקולד, גם הוא עוזר? הוא סמיך?
ולגבי הצבעים את לשה את זה עד שהצבע נטמע או שיש דרך אחרת?

זו פשוט אליפות!!!
 

MALKI ABA SHAUL

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
אבקת סוכר הופך לדביק וקצת זעה בידים מקלקלת את החגיגה, קורנפלור מומלץ יותר?

ראיתי שבעוגות יש איזשהו ציפוי שוקולד, גם הוא עוזר? הוא סמיך?
ולגבי הצבעים את לשה את זה עד שהצבע נטמע או שיש דרך אחרת?
1.אני משתמשת עם קונפלור, וזה מצוין ( אבל צריך לא לשים הרבה כי זה יכול להרוס את הבצק סוכר)
2. כמובן צריך לשים ציפוי של שוקולד וכד' לפני ששמים את הבצק סוכר.
3. אני לשה את הבצק לקבלת הצבע הרצוי.
 

מטאלי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
גם אני השתמשתי בקורנפלור הבעיה שצריך לפדר ממש בעדינות אחרת הוא מאבק את בצק הסוכר, ואם שמתי קצת מידי הבצק נדבק לי למשטח...
ולגבי השוקולד את עושה אותו סמיך/ מקפיאה את העוגה כדי שהוא יחליק את המרקם של העוגה?
תודה על ההסברים!
 

MALKI ABA SHAUL

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
לחסומים:

https://send.magicode.me/send-file/file/ec69138bd8ea86e307bb2a39c7a8cc36e22c5c3c/view


https://send.magicode.me/send-file/file/d7b1379d1fd78e21fccb8685c838046b9c3ebae6/view



נעל עקב GUCCI.jpg

נעל עקב לעוגת אופנה.jpg


https://youtu.be/2XnFlJ21T8A
https://youtu.be/y4dwDF-Eu-8
 

racheligraf

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
תקשיבי זה לא פעם ראשונה שאני רואה את הסרטונים שך והייתי חייבת להגיב... את אלופה בסדר גודל!!!!!!!!!!!!!!!!
משהו לא מהעולם הזה!!!!!!!!!!!!!
וזה לא רק העוגות המטריפות זה גם כל הצילום והעריכה מדהים!!
המון הצלחה!
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכב

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד שָׂמַחְתִּי בְּאֹמְרִים לִי בֵּית יְהוָה נֵלֵךְ:ב עֹמְדוֹת הָיוּ רַגְלֵינוּ בִּשְׁעָרַיִךְ יְרוּשָׁלִָם:ג יְרוּשָׁלִַם הַבְּנוּיָה כְּעִיר שֶׁחֻבְּרָה לָּהּ יַחְדָּו:ד שֶׁשָּׁם עָלוּ שְׁבָטִים שִׁבְטֵי יָהּ עֵדוּת לְיִשְׂרָאֵל לְהֹדוֹת לְשֵׁם יְהוָה:ה כִּי שָׁמָּה יָשְׁבוּ כִסְאוֹת לְמִשְׁפָּט כִּסְאוֹת לְבֵית דָּוִיד:ו שַׁאֲלוּ שְׁלוֹם יְרוּשָׁלִָם יִשְׁלָיוּ אֹהֲבָיִךְ:ז יְהִי שָׁלוֹם בְּחֵילֵךְ שַׁלְוָה בְּאַרְמְנוֹתָיִךְ:ח לְמַעַן אַחַי וְרֵעָי אֲדַבְּרָה נָּא שָׁלוֹם בָּךְ:ט לְמַעַן בֵּית יְהוָה אֱלֹהֵינוּ אֲבַקְשָׁה טוֹב לָךְ:
נקרא  11  פעמים

לוח מודעות

למעלה