התייעצות אוכל שטוב בהקפאה

H. FELDMAN

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
מחפשת רעיונות/מתכונים לאוכל שאפשר להכין בכמות גדולה ולהקפיא
 

הוא היה אומר

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
הבעיה הגדולה היא התוספות.
הדבר היחיד שמנסיוני טעים גם בהקפאה,
זה קטניות.
חומוס, דשים, שעועית, ועוד.
כל הפחמימות הדגניות, אורז, חיטה לסוגיה, עמילנים,
לא טעים.
 

bekkiback

משתמש מקצוען
תלוי מה מידת הפינוק שלכם.
@הוא היה אומר מן הסתם לא יתארח אצלכם:)

פלפלים ממולאים - מקפיאה בקופסאות /רוטב בכוסות ח"פ
מוציאה להפשרה בתבנית בתנור עם נייר כסף מעל

יוצא מעולה!

כל התוספות הרטובות - שעועית ירוקה ברוטב עגבנית
קישואים וכו'

מרתיחה שוב בסיר וזה מעולה.

פשטידות אישיות
קונכיות פטריות/ פשטידות מתוקות - כנ"ל יוצא מצויין לאחר חימום בתנור.
 

RRRRR

משתמש מקצוען
גם לא טעים אחרי הקפאה.
טעים מאוד,
אם מקפיעים בהקפאה עמוקה מיד אחרי ההכנה
וכשמפשירים מרתיחים מחדש אין סיכוי לדעת שזה לא טרי
קוגל תפוא צריך לסחוט טוב מהנוזלים לפני האפיה אחרת שמפשיר נהיה רטוב,
אני מקפיאה גם טחינה (קצת פחות טעים אחרי הקפאה) סלט חצילים , פלפלים.
ומגישה לכל ההגיסות המפונקות שאוכלות רק אוכל טרי מהיום והן לא מזהות וממשיכות לבוא
 

הוא היה אומר

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
טעים מאוד,
אם מקפיעים בהקפאה עמוקה מיד אחרי ההכנה
וכשמפשירים מרתיחים מחדש אין סיכוי לדעת שזה לא טרי
קוגל תפוא צריך לסחוט טוב מהנוזלים לפני האפיה אחרת שמפשיר נהיה רטוב,
אני מקפיאה גם טחינה (קצת פחות טעים אחרי הקפאה) סלט חצילים , פלפלים.
ומגישה לכל ההגיסות המפונקות שאוכלות רק אוכל טרי מהיום והן לא מזהות וממשיכות לבוא
אצלנו זה לא עובד.
 

הוא היה אומר

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
תלוי מה מידת הפינוק שלכם.
@הוא היה אומר מן הסתם לא יתארח אצלכם:)

פלפלים ממולאים - מקפיאה בקופסאות /רוטב בכוסות ח"פ
מוציאה להפשרה בתבנית בתנור עם נייר כסף מעל

יוצא מעולה!

כל התוספות הרטובות - שעועית ירוקה ברוטב עגבנית
קישואים וכו'

מרתיחה שוב בסיר וזה מעולה.

פשטידות אישיות
קונכיות פטריות/ פשטידות מתוקות - כנ"ל יוצא מצויין לאחר חימום בתנור.
תיקנתי את ההודעה שלי.
 

YRN

משתמש מקצוען
זה ממש עניין של הרגל. אני מקפיאה שניצלים מוכנים ושולפת, זה מאד עוזר לי וכולם אוהביםץ
חמותי לעומת זאת מבקשת שיתקשרו אליה מהדרך חמש דקות לפני שמגיעים כדי לטגן את השניצלים, כי אם זה יחכה לנו מוכן מעבר לזה, זה ממש "כמו סוליה של נעליים"...
 

עוד אחת....

משתמש מקצוען
זה מאוד טעים.
הכל תלויהצורה ההקפאה והה
לא טעים אחרי הקפאה
פשרה.
בד"כ הכלל הוא להפשיר כמו שהכינו, כך אפשר להכין קוגל תפו"א, לאפות אותו כמעט עד הסוף ובהפשרה להכניס ישר לתנור לעוד שעה.
שיניצלים קפואים שהופשרו מעט ומניחים אותם על הפלטה לא סגור הרמטי, יוצא מצוין.
גם אורז, עוף וכו.
צריך להקפיא סגור הרמטי!!!
ולהפשיר נכון
 

עוד אחת....

משתמש מקצוען
זה מאוד טעים.
הכל תלויהצורה ההקפאה והה
לא טעים אחרי הקפאה
פשרה.
בד"כ הכלל הוא להפשיר כמו שהכינו, כך אפשר להכין קוגל תפו"א, לאפות אותו כמעט עד הסוף ובהפשרה להכניס ישר לתנור לעוד שעה.
שיניצלים קפואים שהופשרו מעט ומניחים אותם על הפלטה לא סגור הרמטי, יוצא מצוין.
גם אורז, עוף וכו.
צריך להקפיא סגור הרמטי!!!
ולהפשיר נכון
 

Excel

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
וכמה זמן מומלץ להוציא ולאכול אחרי שהקפיאו?
(מנסיון מר של אוכל לא טרי ושלשולים כל היום....)
 

yosef1234

משתמש פעיל
גם תלוי איך מחממים
שניצלים במיקרוגל באמת לא טעימים אבל בתנור בד"כ יוצא קריספי כמו מהמחבת
לא מקפיאה הרבה אבל לדעתי זה גם תלוי בחימום
 

שרי רוזנטל

עיצוב גרפי | צילום מקצועי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
שניצלים מומלץ לטגן טיגון קליל משני הצדדים אחרי שמוציאים מהפריזר ולפני ההגשה,
הטעם ממש טרי!
 

מקצועי בלבד

Moderator
מנהל
מנוי פרימיום
מחפשת רעיונות/מתכונים לאוכל שאפשר להכין בכמות גדולה ולהקפיא
טחינה ביתית,
סלט חומוס ביתי, או קנוי, נשאר כמו טרי ממש.
קניידלך,
אטריות,
סלרי, פטרוזיליה, שמיר, כוסברה, כרוב וכו' טריים וחיים, רק שמתאים אח"כ רק לבישול, כי מאבדים מהפריכות,
קציצות עוף/דגים, מטוגנות או ברוטב.
בורקסים ממולאים, כשהם לפני אפיה.
קינוחים, עוגות, עוגיות,
פוקצ'ות, פיצות, לחמניות וחלות מכל הסוגים והמינים
תערובת של לפלאפל, מוכנה לטיגון,
פשטידות,
קוגל אטריות,
גבינה צהובה,
גבינה לבנה, [אם קניתם יותר מידי] [קוטג' לא]
קישואים מבושלים,
כרוב ממולא,
כרוב מבושל,
רולדת עוף מבושל,
אורז לבן,
רוטב פטריות לבורקסים,

תפו"א לא טובים בהקפאה
 

RRRRR

משתמש מקצוען
טחינה ביתית,
סלט חומוס ביתי, או קנוי, נשאר כמו טרי ממש.
קניידלך,
אטריות,
סלרי, פטרוזיליה, שמיר, כוסברה, כרוב וכו' טריים וחיים, רק שמתאים אח"כ רק לבישול, כי מאבדים מהפריכות,
קציצות עוף/דגים, מטוגנות או ברוטב.
בורקסים ממולאים, כשהם לפני אפיה.
קינוחים, עוגות, עוגיות,
פוקצ'ות, פיצות, לחמניות וחלות מכל הסוגים והמינים
תערובת של לפלאפל, מוכנה לטיגון,
פשטידות,
קוגל אטריות,
גבינה צהובה,
גבינה לבנה, [אם קניתם יותר מידי] [קוטג' לא]
קישואים מבושלים,
כרוב ממולא,
כרוב מבושל,
רולדת עוף מבושל,
אורז לבן,
רוטב פטריות לבורקסים,

תפו"א לא טובים בהקפאה
אורז טוב בהקפאה?
תפוא אכן לא טובים אבל קוגל תפוא כן
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ב'

ט בַּמֶּה יְזַכֶּה נַּעַר אֶת אָרְחוֹ לִשְׁמֹר כִּדְבָרֶךָ:י בְּכָל לִבִּי דְרַשְׁתִּיךָ אַל תַּשְׁגֵּנִי מִמִּצְוֹתֶיךָ:יא בְּלִבִּי צָפַנְתִּי אִמְרָתֶךָ לְמַעַן לֹא אֶחֱטָא לָךְ:יב בָּרוּךְ אַתָּה יְהוָה לַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:יג בִּשְׂפָתַי סִפַּרְתִּי כֹּל מִשְׁפְּטֵי פִיךָ:יד בְּדֶרֶךְ עֵדְוֹתֶיךָ שַׂשְׂתִּי כְּעַל כָּל הוֹן:טו בְּפִקֻּדֶיךָ אָשִׂיחָה וְאַבִּיטָה אֹרְחֹתֶיךָ:טז בְּחֻקֹּתֶיךָ אֶשְׁתַּעֲשָׁע לֹא אֶשְׁכַּח דְּבָרֶךָ:
נקרא  9  פעמים

לוח מודעות

למעלה