אוהבות עוף שחום שחום עם עור קריספי? כנסו. אחרת, דלגו...

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
עוף בדבש וחרדל [ועוד כמה דברים]

IMG_5948.JPG


מתכון ל-4 כרעיים

4 כפות שמן
3 כפות חרדל
1/2 כוס דבש
2 כפות פפריקה
פלפל שחור
3 שיני שום כתושות
3 כפות קטשופ
1 כפית מלח

מערבבים את רכיבי הרוטב בקערה.
מורחים את הכרעיים בתערובת.
מניחים בתבנית
יוצקים מעט מים התחתית התבנית.
מכסים בניר אפיה ומעליו ניר כסף [לא חייבים את ניר האפיה, יותר בריא כך]
אופים ב 200 מעלות כשעה ורבע.
אחרי שעה ורבע פותחים את הכיסוי. יוצקים מהרוטב שבתחתית התבנית על הכרעיים.
אופים עוד 15- 20 דקות לא מכוסה עד להשחמה נאה ממש.
 

חיה בד

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
נראה טוב מאד!!!
ננסה בשבת הקרובה
נראלי מאד ישדרג לפזר שומשום מעל
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
ההה...מממ..... איזה ניחוח!
נראה מעולה
תודה על השיתוף
 

אלפי תודות

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נראה ממש מיוחד!
אני לא אוהבת עוף, אבל בטוחה שבעלי יהנה מזה מאוד.

יש לי שאלה מעניינת:
אני רואה שכולם מכינים עוף כשהעור עליו.
במקרה של עוף כזה, שנראה שכל הטעם שלו זה המרינדה שמכסה אותו
אם מורידים את העור כל הקאץ' יוצא, לא?

אין לי בעיה להוריד את העור, אבל למה באמת לא מקובל להסיר אותו?
חשבתי שאולי זה בגלל שהוא מוסיף שומניות מסויימת, אבל אני לא בטוחה.

מתלבטת על זה כבר המון זמן,
אם יש למישהי משהו ברור בעניין, יהיה לי לעזר :)
 

חיה בד

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
העני יצא מצוין!!!
תודה!
העלית אתזה בזמן מוצלח
כשארחתי בעלת קיטרינג בשבת
שממש נהנו כולם...
 

כללית

משתמש מקצוען
נראה ממש מיוחד!
אני לא אוהבת עוף, אבל בטוחה שבעלי יהנה מזה מאוד.

יש לי שאלה מעניינת:
אני רואה שכולם מכינים עוף כשהעור עליו.
במקרה של עוף כזה, שנראה שכל הטעם שלו זה המרינדה שמכסה אותו
אם מורידים את העור כל הקאץ' יוצא, לא?

אין לי בעיה להוריד את העור, אבל למה באמת לא מקובל להסיר אותו?
חשבתי שאולי זה בגלל שהוא מוסיף שומניות מסויימת, אבל אני לא בטוחה.

מתלבטת על זה כבר המון זמן,
אם יש למישהי משהו ברור בעניין, יהיה לי לעזר :)
כן זה מוסיף שומניות, ושומר על העוף שלא יתייבש ויישאר עסיסי.
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
נראה ממש מיוחד!
אני לא אוהבת עוף, אבל בטוחה שבעלי יהנה מזה מאוד.

יש לי שאלה מעניינת:
אני רואה שכולם מכינים עוף כשהעור עליו.
במקרה של עוף כזה, שנראה שכל הטעם שלו זה המרינדה שמכסה אותו
אם מורידים את העור כל הקאץ' יוצא, לא?

אין לי בעיה להוריד את העור, אבל למה באמת לא מקובל להסיר אותו?
חשבתי שאולי זה בגלל שהוא מוסיף שומניות מסויימת, אבל אני לא בטוחה.

מתלבטת על זה כבר המון זמן,
אם יש למישהי משהו ברור בעניין, יהיה לי לעזר :)

העוף מקבל את הטעמים גם אם מורידים את העור
הרבה פעמים אני מורידה את העור מראש. אבל העור שומר על העסיסיות של העוף.
 

zgc

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הדמיות בתלת מימד
אוטומציה עסקית
עוף בדבש וחרדל [ועוד כמה דברים]

צפה בקובץ המצורף 905988

מתכון ל-4 כרעיים

4 כפות שמן
3 כפות חרדל
1/2 כוס דבש
2 כפות פפריקה
פלפל שחור
3 שיני שום כתושות
3 כפות קטשופ
1 כפית מלח

מערבבים את רכיבי הרוטב בקערה.
מורחים את הכרעיים בתערובת.
מניחים בתבנית
יוצקים מעט מים התחתית התבנית.
מכסים בניר אפיה ומעליו ניר כסף [לא חייבים את ניר האפיה, יותר בריא כך]
אופים ב 200 מעלות כשעה ורבע.
אחרי שעה ורבע פותחים את הכיסוי. יוצקים מהרוטב שבתחתית התבנית על הכרעיים.
אופים עוד 15- 20 דקות לא מכוסה עד להשחמה נאה ממש.


זה ממש מגרה:p
@hbecker
אפשר להמיר את הדבש בסילאן?
 

ראש צוות

משתמש סופר מקצוען
נראה ממש מיוחד!
אני לא אוהבת עוף, אבל בטוחה שבעלי יהנה מזה מאוד.

יש לי שאלה מעניינת:
אני רואה שכולם מכינים עוף כשהעור עליו.
במקרה של עוף כזה, שנראה שכל הטעם שלו זה המרינדה שמכסה אותו
אם מורידים את העור כל הקאץ' יוצא, לא?

אין לי בעיה להוריד את העור, אבל למה באמת לא מקובל להסיר אותו?
חשבתי שאולי זה בגלל שהוא מוסיף שומניות מסויימת, אבל אני לא בטוחה.

מתלבטת על זה כבר המון זמן,
אם יש למישהי משהו ברור בעניין, יהיה לי לעזר :)
העור שומר ומוסיף עסיסיות.
אישית, מורידה תמיד.
תסביך קשה. מגעיל אותי להכניס ככה.

ע"מ לא לייבש,
אני מכניסה מכוסה לתנור על חום גבוה לזמן קצר (לא יותר מ-10 דקות),
ואח"כ מורידה ל150 בערך.
זמן האפיה מתארך, והעוף יוצא רך רך.
(מי שאוהב ציפוי קריספי, כדאי להוריד את הכיסוי בסוף האפיה ולאפות עוד 10 דקות)
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
אפשר להוסיף לאפיה תפו"א ? אני צריכה לתבל אותם במשהו ?
אפשר
לדעתי לא צריך תיבול. יקבל טעמים מהעוף והרוטב.
כמובן שאת תפוחי האדמה מסדרים מתחת לעוף
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכב

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד שָׂמַחְתִּי בְּאֹמְרִים לִי בֵּית יְהוָה נֵלֵךְ:ב עֹמְדוֹת הָיוּ רַגְלֵינוּ בִּשְׁעָרַיִךְ יְרוּשָׁלִָם:ג יְרוּשָׁלִַם הַבְּנוּיָה כְּעִיר שֶׁחֻבְּרָה לָּהּ יַחְדָּו:ד שֶׁשָּׁם עָלוּ שְׁבָטִים שִׁבְטֵי יָהּ עֵדוּת לְיִשְׂרָאֵל לְהֹדוֹת לְשֵׁם יְהוָה:ה כִּי שָׁמָּה יָשְׁבוּ כִסְאוֹת לְמִשְׁפָּט כִּסְאוֹת לְבֵית דָּוִיד:ו שַׁאֲלוּ שְׁלוֹם יְרוּשָׁלִָם יִשְׁלָיוּ אֹהֲבָיִךְ:ז יְהִי שָׁלוֹם בְּחֵילֵךְ שַׁלְוָה בְּאַרְמְנוֹתָיִךְ:ח לְמַעַן אַחַי וְרֵעָי אֲדַבְּרָה נָּא שָׁלוֹם בָּךְ:ט לְמַעַן בֵּית יְהוָה אֱלֹהֵינוּ אֲבַקְשָׁה טוֹב לָךְ:
נקרא  1  פעמים

לוח מודעות

למעלה