אתי עקשטיין משתמש מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג צילום מקצועי עיצוב גרפי 26/5/19 #1 כיף ויש גם קולג' מהמם, אבל אותו משום מה אני לא מצליחה לעלות ננסה בהמשך קבצים מצורפים אתי.jpg 1.7 MB צפיות: 240
ס סימי ב. משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי 26/5/19 #2 אדום ירוק ו--טעים! תמונות יפות מאוד!!! רואים את ההנאה של הילדים!
ח חנצה משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי 26/5/19 #3 אוהבת את שילובי הצבעים..והפרצופים המתוקים שלהם! קיצי, מרענן ויפה
C chani svei משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי 27/5/19 #5 ילדים מתוקים! וקולאז' מקסים! בתמונות של הילדה מקבלים תחושה של תאורה שטוחה מדי. וענין של טעם- הרקע האפור לא הכי קשור, היה מתאים צבע קייצי יותר.
ילדים מתוקים! וקולאז' מקסים! בתמונות של הילדה מקבלים תחושה של תאורה שטוחה מדי. וענין של טעם- הרקע האפור לא הכי קשור, היה מתאים צבע קייצי יותר.
פריידי צילום תוסס ואנרגטי:) מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג צילום מקצועי עיצוב גרפי • 27/5/19 #6 רעיון יפה! ילדים מתוקים!! משהו קצת מציק לי בפנים נראה לי התאורה חזקה מידי וממורכזת היא צריכה לבוא בהטיה צידית... עריכה- ראיתי בעיניים שיש שתי תאורות משתי הצדדים אז או שאת מנמיכה אחת מאד או מורידה לגמרי, זה יצור לך עומק יפה בפנים
רעיון יפה! ילדים מתוקים!! משהו קצת מציק לי בפנים נראה לי התאורה חזקה מידי וממורכזת היא צריכה לבוא בהטיה צידית... עריכה- ראיתי בעיניים שיש שתי תאורות משתי הצדדים אז או שאת מנמיכה אחת מאד או מורידה לגמרי, זה יצור לך עומק יפה בפנים
דסי לבל צלמת משתמש מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג צילום מקצועי עיצוב גרפי 27/5/19 #7 מהמםם גם הרקע יפה מאוד..רק שהוא לא הכי קשור לנושא...