בעברית קלה זה הדרכה, בכיף.
לפי סדר התמונות:
1/2/3 אין צורך בהסבר.
תמונה 4. זה האבקן של הפרח, זה נותן את היציבות ועליו מגלגלים את הנייר,
האדום זה פס מסול ברוחב 2 ס"מ ובאורך 25 ס"מ
כפי שאת רואה בתמונה פשוט מגלגלים אותו סביב עצמו ומורחים דבק,
הכפתורים האלה משמשים קישוט למרכז הפרח, לא חובה אפשר להשאיר את האדום או כל צבע אחר כמות שהוא.
בנוסף העיגול שאת יוצרת יכול לשמש לנעיצת שיפוד אם את רוצה ליצור זר פרחים על גבעול.
בתמונה יש גם עיגול מספוג, בזה אני השתמשתי לאבקן כי קל היה לי לגזור אותו במכונה,
הפס סול יפה ויציב יותר.
תמונה 5. מכינים פסים מנייר באורך כ - 50 ס"מ ורוחב 3.5 ס"מ
סוג הנייר, הכל בריסטול צבעוני, קרטון הלוגרמי, קרטון מתכתי, קרטון זוהר (מומלץ) או כל נייר אחר,
עושים חתכים כמו בתמונה באורך של עד 3 ס"מ
טיפ קטן,
אם יש לך נייר קצר יותר מ - 50 ס"מ ניתן ליצור את הפרח מכמה יחידות בזמן הגלגול.
תמונה 6. מדביקים את העיגול בקצה, יש להקפיד בקרטון שבצד אחד לבן וצד אחד צבעוני להדביק את העיגול ולגלגל בצד הצבעוני כמו בתמונה.
אם משתמשים בבריסטול שצבעוני 2 צדדים, אין חשיבות לכיוון הגלגול.
תוך כדי הגלגול צריך למרוח דבק כל כמה ס"מ, אחרת זה עלול להיפתח כמו קפיץ.
תמונה 7. השלב הקריטי, עיצוב הפרח.
אסור למהר עכשיו! צריך לקחת עפרון או מכחול ולגלגל בעדינות את הפסים כלפי חוץ,
הכי קל ומכוער זה לקחת הרבה פסים ולגלגל בפעם אחת,
הכי יפה וססגוני לגלגל כל פעם 2 פסים מהטור החיצוני כלפי חוץ וכך להמשיך עד שמגיעים לאבקן וכל הפסים מגולגלים החוצה.
תמונה 8. זו התמונה שלא קיימת..
כאשר הפרחים מוכנים יש כמה אפשרויות,
להשתמש כמו שהם, ללפף שיפוד בנייר ירוק ולנעוץ במרכז ליצירת זר פרחים,
אפשר גם להכין פס נייר או סול, לשדך או לעיגול ולהדביק בתחתית הפרח,
יהיה לך חבק מקסים למפיות.
זהו, רק אל תגידי שאחרי ההסבר הזה שנשארת רעבה..
בהצלחה!!
* * * * * * * *
בפורום שמתחת לפני השטח אלו ההודעות שאני מקבלת זה כיף גדול לשתף אותך
"ראית פעם משהי נותנת בחינם הדרכה לעיצוב וגילוף בפירות? או לחילופין בהכנת פטיפורים, ובצק סוכר?"