בטעימות של משפחה הציע השף תום פרנץ לקחת תערובת לכדורי שוקולד, לשים מעליה שקדים פרוסים או קליפות הדרים מסוכרות, ולצפות בגנאש שוקולד.
צרפנו את מתכון כדורי השוקולד החביב על ביתי בת ה- 11 עם גנאש השוקולד שאוהבת להכין בת ה- 16, וביחד נולדו חיתוכיות שוקולד טעימות מאין כמותן.
לשכבת הבסיס:
לשכבת הביניים:
לשכבת הציפוי:
הוראות:
לערבב היטב את כל רכיבי הבסיס ולשטוח בתבנית בינונית.
לפזר את קליפות ההדרים המסוכרות באופן אחיד.
להמס את השוקולד (בתוך שקית המונחת בקערת מים רותחים), לערבב עם שמן הקוקוס והמים הרותחים, ולשטוח מעל קליפות ההדרים.
להקפיא ואחר כך לחתוך לקוביות קטנות.
צרפנו את מתכון כדורי השוקולד החביב על ביתי בת ה- 11 עם גנאש השוקולד שאוהבת להכין בת ה- 16, וביחד נולדו חיתוכיות שוקולד טעימות מאין כמותן.
לשכבת הבסיס:
300 גרם | ביסקויטים מסוג 'פתי בר' מפורררים |
8 קוביות | שוקולד מריר (30 גרם) מומס (בשקית ניילון בתוך מים רותחים) |
50 גרם | גרם מרגרינה מומסת |
6 כפות | אבקת שוקולית |
1/4 כוס | יין |
1/4 כוס | מים |
לשכבת הביניים:
1 חבילה | קליפות הדרים מסוכרות |
לשכבת הציפוי:
200 גרם | שוקולד מריר |
40 גרם | שמן קוקוס |
3 כפות | מים רותחים |
הוראות:
לערבב היטב את כל רכיבי הבסיס ולשטוח בתבנית בינונית.
לפזר את קליפות ההדרים המסוכרות באופן אחיד.
להמס את השוקולד (בתוך שקית המונחת בקערת מים רותחים), לערבב עם שמן הקוקוס והמים הרותחים, ולשטוח מעל קליפות ההדרים.
להקפיא ואחר כך לחתוך לקוביות קטנות.
נערך לאחרונה ב: