מחפשת מתכון לעוגת דבש טעימה ומוצלחת במיוחד

free

מיתוג | עיצוב | פרסום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
צילום מקצועי
6 ביצים
3 כוסות סוכר
כוס שמן
1/2 כוס דבש
2 כפות קינמון
3 כפות קפה נמס
1 קופסא רסק תפוחים

*מקציפה במשך 7 דקות

מוסיפה אח"כ:
5 כוסות קמח
3.5 כפות סודה לשתיה
כוס מים רותחים

*מקציפה עוד כמה דקות

אופה כ-50 דקות ב180 מעלות, מתאים לתבנית תנור
יוצאת גבוהה ועשירה מאד.
 

משי 1

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
אולי זה זה?

מתכון מעולה
אחרי הרבה נסיונות-הגעתי אליו ונשארתי איתו

עוגת דבש
8 ביצים
2.5 כוסות סוכר
4 כוסות קמח
1 א. אפיה
6 כפות דבש
קצת קינמון
2 כפיות ציפורן
1 כפית סודה לשתייה
1 כוס שמן
2.5 כוסות מים רותחים
4 כפיות קפה

ממיסה עם מים רותחים את הקפה
מפרידה ביצים מקציפה עם 1.5 כוסות סוכר
לערבב בקערה נפרדת את כל היבשים

עוד קערה קטנה-חלמונים, כוס סוכר, כוס שמן, 6 כפות דבש-לערבב היטב
לשפוך הכל לקפה עם המים ומערבבת טוב, +חומרים יבשים לערבב היטב
ואז מכניסה את זה לקצף

יוצא 4 אינגליש קייק
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
אולי זה זה?

מתכון מעולה
אחרי הרבה נסיונות-הגעתי אליו ונשארתי איתו

עוגת דבש
8 ביצים
2.5 כוסות סוכר
4 כוסות קמח
1 א. אפיה
6 כפות דבש
קצת קינמון
2 כפיות ציפורן
1 כפית סודה לשתייה
1 כוס שמן
2.5 כוסות מים רותחים
4 כפיות קפה

ממיסה עם מים רותחים את הקפה
מפרידה ביצים מקציפה עם 1.5 כוסות סוכר
לערבב בקערה נפרדת את כל היבשים

עוד קערה קטנה-חלמונים, כוס סוכר, כוס שמן, 6 כפות דבש-לערבב היטב
לשפוך הכל לקפה עם המים ומערבבת טוב, +חומרים יבשים לערבב היטב
ואז מכניסה את זה לקצף

יוצא 4 אינגליש קייק

אכן זה המתכון!
 

משי 1

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
חייבים צפורן?
מה לגבי אפיה?
האם ניסית להקציף ביצים שלמות לקיצור התהליך?
 

ללי.ללי

לאי ללי (לשעבר)
מנוי פרימיום
הכנתי אתמול
יצא מאלף!!! העוגה הכי מוצלחת שיצא לי בחצי שנה האחרונה

8הקצפה של ביצים שלמות + סוכר 10 דקות ואז הוספת החומרים לקערת המיקסר
וגם קפה מומס במים
יצא מדהים!!!!!
שמתצ בתבנית הכי גדולה + גדרות בצדדים והעוגה תפחה ועלתה מעל ומעבר
אורירית טעימה נימוחה בפה!!!
אין לי כאן את המתכון אשלח לך מחר...
ממליצה בחום
 

מגיבים לעניין

משתמש מקצוען
חייבים צפורן?
מה לגבי אפיה?
האם ניסית להקציף ביצים שלמות לקיצור התהליך?
כשאני רואה מתכון כזה באוטומט זה נהפך אצלי לביצים שלמות בהקצפה ארוכה של כ10 דקות יחד עם הסוכר.
שמעתי שאביגיל מייזליק אמרה שאין סיבה להפריד ביצים ואם מקציפים ביצים שלמות זמן ארוך זה נותן את אותה תוצאה, ומנסיון זה באמת ככה.
 

משי 1

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
תודה! גם אני ניסיתי בחלק מהמתכונים כלך ואכן זה הצליח.
תודה על המידע!

מה עם הצפורן???
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
חייבים צפורן?
מה לגבי אפיה?
האם ניסית להקציף ביצים שלמות לקיצור התהליך?

הצפורן ממש לא הכרחי.
אני רגילה להקציף ביצים שלימות תוך כדי הוספת הסוכר בהמשך
ולהקציף עד שהקצף תופח מאד והופך לצבע שמנת.
שמעתי שאמת המידה הנכונה היא דקה לכל ביצה, אבל לא בדקתי.

בהצלחה!
 

CS Design

עיצוב | מיתוג | בניית אתרים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
חייבים צפורן?
מה לגבי אפיה?
האם ניסית להקציף ביצים שלמות לקיצור התהליך?

אני גם מכינה את המתכון הנ"ל המון
יוצא תמיד מוצלח!!
ללא ציפורן וקינמון
ועדיין הטעם.. הרכות.... אממ....
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
בשביל אחת בלבד, שווה להקליד..
לכבודך!
גיוונים לטורט דבש

חלקי את בלילת הטורט ל-3 תבניות גדולות
ואפי אותן כרולדות.
אפשר למלאות ולגלגל ולזרות מעל אבקת סוכר

ואופציה שניה:

לא לגלגל אלא להניח אחת על השניה כשהמילוי ביניהן.
ואפשר גם מילוי מעל

המילוי:

2 קצפות ריץ'
1/2 קופ' מלית קפוצ'ינו/קראמל וכד'
אפשר גם פודינג אינסטנט בטעם ריבת חלב.
כולם מאד מאד טעימים.

אם המילוי לצורך רולדות חלקי ל-3

ואם המילוי לעוגת שכבות,
חלקי ל-2 כשהמילוי בין השכבות בלבד

ואפשר גם לחלק ל-3 שלמעלה יראו מילוי.

לשבועות אני ממלאה עם שמנת מתוקה וגבינה
ואז אפשר גם עם מלית/אבקת נוגט
או מלית ריבת חלב ועוד כיד הדמיון...

בהצלחה
שנה טובה ומתוקה!
 

מגיבים לעניין

משתמש מקצוען
בשביל אחת בלבד, שווה להקליד..
לכבודך!
גיוונים לטורט דבש

חלקי את בלילת הטורט ל-3 תבניות גדולות
ואפי אותן כרולדות.
אפשר למלאות ולגלגל ולזרות מעל אבקת סוכר

ואופציה שניה:

לא לגלגל אלא להניח אחת על השניה כשהמילוי ביניהן.
ואפשר גם מילוי מעל

המילוי:

2 קצפות ריץ'
1/2 קופ' מלית קפוצ'ינו/קראמל וכד'
אפשר גם פודינג אינסטנט בטעם ריבת חלב.
כולם מאד מאד טעימים.

אם המילוי לצורך רולדות חלקי ל-3

ואם המילוי לעוגת שכבות,
חלקי ל-2 כשהמילוי בין השכבות בלבד

ואפשר גם לחלק ל-3 שלמעלה יראו מילוי.

לשבועות אני ממלאה עם שמנת מתוקה וגבינה
ואז אפשר גם עם מלית/אבקת נוגט
או מלית ריבת חלב ועוד כיד הדמיון...

בהצלחה
שנה טובה ומתוקה!
וואו, נשמע מעולה!!
את כ"כ אדיבה, פשוט ללמוד ממך, יישר כח!!
 

אסתי אחת

משתמש מקצוען
6 ביצים
3 כוסות סוכר
כוס שמן
1/2 כוס דבש
2 כפות קינמון
3 כפות קפה נמס
1 קופסא רסק תפוחים

*מקציפה במשך 7 דקות

מוסיפה אח"כ:
5 כוסות קמח
3.5 כפות סודה לשתיה
כוס מים רותחים

*מקציפה עוד כמה דקות

אופה כ-50 דקות ב180 מעלות, מתאים לתבנית תנור
יוצאת גבוהה ועשירה מאד.
מהספר של קלרה פטל
עוגה ממש מופלאה!!
אבל יש כאן טעות קריטית: מדובר ב1\2 3 כפיות מחוקות של סודה לשתיה ולא כפות- אם תשימו כפות יצא מר ונוראי מנסיון..

במתכון המקורי- חצי כפית זנגוויל 2 כפיות קינמון כפית מחוקה ציפורן טחון

זו העוגה של ר''ה -נימוחה רכה מהממת
5 אינגליש קייק או כ- 50 קאפקייקס אישיים שמאד נוח לתת לילדים עם כפית
 

CS Design

עיצוב | מיתוג | בניית אתרים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
בשביל אחת בלבד, שווה להקליד..
לכבודך!
גיוונים לטורט דבש

חלקי את בלילת הטורט ל-3 תבניות גדולות
ואפי אותן כרולדות.
אפשר למלאות ולגלגל ולזרות מעל אבקת סוכר

ואופציה שניה:

לא לגלגל אלא להניח אחת על השניה כשהמילוי ביניהן.
ואפשר גם מילוי מעל

המילוי:

2 קצפות ריץ'
1/2 קופ' מלית קפוצ'ינו/קראמל וכד'
אפשר גם פודינג אינסטנט בטעם ריבת חלב.
כולם מאד מאד טעימים.

אם המילוי לצורך רולדות חלקי ל-3

ואם המילוי לעוגת שכבות,
חלקי ל-2 כשהמילוי בין השכבות בלבד

ואפשר גם לחלק ל-3 שלמעלה יראו מילוי.

לשבועות אני ממלאה עם שמנת מתוקה וגבינה
ואז אפשר גם עם מלית/אבקת נוגט
או מלית ריבת חלב ועוד כיד הדמיון...

בהצלחה
שנה טובה ומתוקה!


במילוי- הכוונה להכניס את 3 הרכיבים יחד
או הכוונה ריץ+מלית / אינסטנט פודינג.
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
במילוי- הכוונה להכניס את 3 הרכיבים יחד
או הכוונה ריץ+מלית / אינסטנט פודינג.

מקווה שהבנתי את השאלה,

אפשר ריץ'+פודינג וניל+מלית
אפשר ריץ'+פודינג בטעם ריבת חלב+מלית
אפשר גם ריץ'+פודינג בלבד ללא מלית בכלל אבל זה פחות נמרח,
המלית נותנת גמישות למלית ומעדנת אותה במקצת.

ועוד משהו:
לא חייבים חצי קופ',
אפשר פחות-לפי הטעם.
 

free

מיתוג | עיצוב | פרסום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
צילום מקצועי
מהספר של קלרה פטל
עוגה ממש מופלאה!!
אבל יש כאן טעות קריטית: מדובר ב1\2 3 כפיות מחוקות של סודה לשתיה ולא כפות- אם תשימו כפות יצא מר ונוראי מנסיון..

במתכון המקורי- חצי כפית זנגוויל 2 כפיות קינמון כפית מחוקה ציפורן טחון

זו העוגה של ר''ה -נימוחה רכה מהממת
5 אינגליש קייק או כ- 50 קאפקייקס אישיים שמאד נוח לתת לילדים עם כפית

תודה על התיקון!
אפיתי הבוקר ועכשיו רצתי לבדוק איך יצא
אז לא מרגישים בטעם, אבל ודאי שעדיף כפיות.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט א'

א אַשְׁרֵי תְמִימֵי דָרֶךְ הַהֹלְכִים בְּתוֹרַת יְהוָה:ב אַשְׁרֵי נֹצְרֵי עֵדֹתָיו בְּכָל לֵב יִדְרְשׁוּהוּ:ג אַף לֹא פָעֲלוּ עַוְלָה בִּדְרָכָיו הָלָכוּ:ד אַתָּה צִוִּיתָה פִקֻּדֶיךָ לִשְׁמֹר מְאֹד:ה אַחֲלַי יִכֹּנוּ דְרָכָי לִשְׁמֹר חֻקֶּיךָ:ו אָז לֹא אֵבוֹשׁ בְּהַבִּיטִי אֶל כָּל מִצְוֹתֶיךָ:ז אוֹדְךָ בְּיֹשֶׁר לֵבָב בְּלָמְדִי מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:ח אֶת חֻקֶּיךָ אֶשְׁמֹר אַל תַּעַזְבֵנִי עַד מְאֹד:
נקרא  31  פעמים

לוח מודעות

למעלה