מתכון לשניצל בתנור,

תילתן

משתמש סופר מקצוען
אפשר גם ?
מטוגן זה מטוגן...אפשר לעשות בכאילו

תכניסי לתערובת ששל ביצים הטרופות כף גדושה של מיונז וכפית חרדל
אפשר להוסיף טיפה מים
מערבבים במטרפה ומכניסים את השניצלים "לנוח" בנוזל

אח"כ ממשיכים רגיל כמו שניצל ועדיף להשתמש בפרורים מוזהבים או בפנקו
 

שאפומדיה

משתמש מקצוען
כשאת עשה במחבת שמים ביצה ושמן שלא יצא יבש
ובתנור שמים מצפים את השניצל במיונז ואז בכל מה שאת רוצה וזה שומר על רכות ופריכות
ביצה בתנור שאת מצפה את השניצל היא מיבשת אותו
 

אסתיס

משתמש מקצוען
אני מצפה את הניצלים כרגיל כמו לטיגון,
משמנת בנדיבות נייר אפיה, מסדרת את השניצלים מעל,
מזלפת שוב שמן בנדיבות,
מכניסה לתנור שחומם מראש (חשוב!) ל-210-230 מעלות, (תלוי בתנור.)
אופה 10 דק'
הופכת את השניצלים, אופה עוד 10 דק'
וזהו,
יוצא פריך שחום וטעים!
הסוד הוא לא לייבש. לאפות בדיוק במעלות הנכונות וזמן אפיה מדויק.
(כמובן שכל אחד צריך ללמוד את התנור שלו)
 

שוחר בינה

משתמש פעיל
כשאת עשה במחבת שמים ביצה ושמן שלא יצא יבש
ובתנור שמים מצפים את השניצל במיונז ואז בכל מה שאת רוצה וזה שומר על רכות ופריכות
ביצה בתנור שאת מצפה את השניצל היא מיבשת אותו
באמת עם ביצה יוצא פחות יבש?
מענין,
אבל מה הרוחנו שוב שמן..:)
 

שוחר בינה

משתמש פעיל
אפשר גם ?
מטוגן זה מטוגן...אפשר לעשות בכאילו

תכניסי לתערובת ששל ביצים הטרופות כף גדושה של מיונז וכפית חרדל
אפשר להוסיף טיפה מים
מערבבים במטרפה ומכניסים את השניצלים "לנוח" בנוזל

אח"כ ממשיכים רגיל כמו שניצל ועדיף להשתמש בפרורים מוזהבים או בפנקו
עשיתי כך בדיוק אתמול ויצא יבשששש
לכן אני שואלת
תודה
 

טו בי שיין

משתמש רשום
אני עושה חזה עוף בתנור תחליף לשניצלים
עם חרדל, פפריקה, פלפל שום והרבה כמון
מכסה את התבנית
ואופה 10-15 דק' על 230 מעלות.
ואח"כ פתוח עוד 2-5 דק'
 

OR_Design

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
פרסום וקופי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
יוצרי ai
אני עושה בתנור - כבר שנים לא מטגנת (למרות שאין כמו טיגון אבל זה טעים מאדד)

משרה במרינדה
ביצה - מיונז - חרדל- קטשופ- מלח- פלפל- כמון- שום

אחרי שעתים טובלת בפירורי לחם
מניחה על תבנית מרופדת בנייר אפיה עם מעט שמן, מתיזה או מזלפת מעל שמן זית
ובתנור ממש קצת זמן שלא יתייבש
 

(:Chavy

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
אני מכינה רגיל כמו למחבת
ביצה עם קמח טרופים יחד
פרורי לחם מטבלת כל פעם משו אחר
משמנת עם תרסיס שמן את הנייר אפיה
שמה את השניצלים ומרססת שוב
אחרי עשר דקות מחליפה צד מרססת שוב ויוצא טעים ופריך ולא יבש
אני מצפה את הניצלים כרגיל כמו לטיגון,
משמנת בנדיבות נייר אפיה, מסדרת את השניצלים מעל,
מזלפת שוב שמן בנדיבות,
מכניסה לתנור שחומם מראש (חשוב!) ל-210-230 מעלות, (תלוי בתנור.)
אופה 10 דק'
הופכת את השניצלים, אופה עוד 10 דק'
וזהו,
יוצא פריך שחום וטעים!
הסוד הוא לא לייבש. לאפות בדיוק במעלות הנכונות וזמן אפיה מדויק.
(כמובן שכל אחד צריך ללמוד את התנור שלו)
אז מה הועלת עם הכמויות שמן?תעשי כבר במחבת
 

שוחר בינה

משתמש פעיל
אני עושה בתנור - כבר שנים לא מטגנת (למרות שאין כמו טיגון אבל זה טעים מאדד)

משרה במרינדה
ביצה - מיונז - חרדל- קטשופ- מלח- פלפל- כמון- שום

אחרי שעתים טובלת בפירורי לחם
מניחה על תבנית מרופדת בנייר אפיה עם מעט שמן, מתיזה או מזלפת מעל שמן זית
ובתנור ממש קצת זמן שלא יתייבש
אני עושה בתנור - כבר שנים לא מטגנת (למרות שאין כמו טיגון אבל זה טעים מאדד)

משרה במרינדה
ביצה - מיונז - חרדל- קטשופ- מלח- פלפל- כמון- שום

אחרי שעתים טובלת בפירורי לחם
מניחה על תבנית מרופדת בנייר אפיה עם מעט שמן, מתיזה או מזלפת מעל שמן זית
ובתנור ממש קצת זמן שלא יתייבש
כמה זמן את אופה?
 

OR_Design

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
פרסום וקופי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
יוצרי ai

OR_Design

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
פרסום וקופי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
יוצרי ai

אסתיס

משתמש מקצוען
אני מכינה רגיל כמו למחבת
ביצה עם קמח טרופים יחד
פרורי לחם מטבלת כל פעם משו אחר
משמנת עם תרסיס שמן את הנייר אפיה
שמה את השניצלים ומרססת שוב
אחרי עשר דקות מחליפה צד מרססת שוב ויוצא טעים ופריך ולא יבש

אז מה הועלת עם הכמויות שמן?תעשי כבר במחבת
ראשית, כמויות השמן עדיין פחותות בהרבה מטיגון,
שנית, אני עושה זאת גם בגלל חיסכון בזמן, רבע מהזמן של טיגון..
 

רבקה אנשין

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט פ'

קכט פְּלָאוֹת עֵדְוֹתֶיךָ עַל כֵּן נְצָרָתַם נַפְשִׁי:קל פֵּתַח דְּבָרֶיךָ יָאִיר מֵבִין פְּתָיִים:קלא פִּי פָעַרְתִּי וָאֶשְׁאָפָה כִּי לְמִצְוֹתֶיךָ יָאָבְתִּי:קלב פְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כְּמִשְׁפָּט לְאֹהֲבֵי שְׁמֶךָ:קלג פְּעָמַי הָכֵן בְּאִמְרָתֶךָ וְאַל תַּשְׁלֶט בִּי כָל אָוֶן:קלד פְּדֵנִי מֵעֹשֶׁק אָדָם וְאֶשְׁמְרָה פִּקּוּדֶיךָ:קלה פָּנֶיךָ הָאֵר בְּעַבְדֶּךָ וְלַמְּדֵנִי אֶת חֻקֶּיךָ:קלו פַּלְגֵי מַיִם יָרְדוּ עֵינָי עַל לֹא שָׁמְרוּ תוֹרָתֶךָ:
נקרא  11  פעמים

לוח מודעות

למעלה