מאפים רוגעלאך מושלמים! מתכון שפורסם בקטיפה!

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
וסתם ככה טיפ ליתר נוחות.
בכדי שהשוקולד ימולא במידה שווה ולא נישאר עם עודף/מחסור
לחלק את המילוי ל3 בעזרת כוס.
אני שמתי ב3 מרקיות ח"פ.
ואז כל עלה מורחים חצי מרקית, מקפלים ומרדדים ואז עוד חצי.
 
נערך לאחרונה ב:

שלווה בחווה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הרי זהב, באת לי בדיוק בזמן!
הכנתי כבר את הבצק, ומה שרציתי לשאול זה - האם את מחכה שעה נוספת להתפחה אחרי שהרוגעלך כבר מגולגלים?
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
הרי זהב, באת לי בדיוק בזמן!
הכנתי כבר את הבצק, ומה שרציתי לשאול זה - האם את מחכה שעה נוספת להתפחה אחרי שהרוגעלך כבר מגולגלים?
במזג אויר הזה -בחדר לא ממוזג אין סיבה להתפיח כל כך הרבה.
גג רבע שעה.
 

%IOO

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
הכנתי עם
2 כוסות מים
+ 2 ביצים

הסירופ עשיתי מ1/2 כוס סוכר ו1/2 כוס מים, היה מספיק עוד נשאר קצת....

עוד לא טעמתי - עוד חצי שעה....
בינתיים אפשר לאכול תמונה
1407.jpg
......
 

%IOO

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
חזרתי לעדכן...

התאכזבתי נורא!!!

אין יחס נכון בין הסוכר לקקאו....
תבדקו ברוב המתכונים מגיע חצי כמות קקאו מהסוכר....
בחיים לא טעמתי כזה רוגלה בטעם קקאו כבד!!
עם כל זה ששמתי רק 2 כוסות קקאו לא מלאות
ו2.5 כוסות סוכר...

מי שמכינה - אני אומרת לכם (לא מניסיון) שמספיק כוס קקאו!
 

שלווה בחווה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
במזג אויר הזה -בחדר לא ממוזג אין סיבה להתפיח כל כך הרבה.
גג רבע שעה.
תודה!!!
הטיפים הקטנים - גדולים שלך הוסיפו המון!
אין מילים!!!
למרות שהם לא יצאו כאלה משורטטים כמו של @dm , (ואגב, אשמח לטיפים!)
יצא מוצלח וטעים!
 

.....

משתמש מקצוען
לא יודעת למה!!!!!!!
אחרי שראיתי פה מלא המלצות על הרוגעלאך האלו החלטתי לנסות אבל....
חשבתי שהם יותר טעימים :(
נראה לי שמצאתי את הבעיה שלי. אחרי שקיפלתי את הבצק ורידדתי אני אמורה לשים עוד שכבה של שוקולד?
 

שלווה בחווה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
לא יודעת למה!!!!!!!
אחרי שראיתי פה מלא המלצות על הרוגעלאך האלו החלטתי לנסות אבל....
חשבתי שהם יותר טעימים :(
נראה לי שמצאתי את הבעיה שלי. אחרי שקיפלתי את הבצק ורידדתי אני אמורה לשים עוד שכבה של שוקולד?
כן!
ככה נוצרות כמה שכבות של מילוי, וזה מה שיוצר את הטעם, כנראה.
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
מחלקים את הבצק ל3.
את לוקחת חלק אחד, מרדדת למלבן ארוך, מורחת את חציו לרוחב במלית, ואז מקפלת את החלק הלא מרוח על המרוח.
קיבלת עכשיו כאילו סנדויץ מרובע.
עם המערוך מרדדת את הסנדוויץ כמה שיותר דק למלבן.
שוב מורחת חצי במלית, ומקפלת את החלק הריק על המרוח, ושוב מרדדת למלבן.
חותכת למשולשים ומגלגלת לרוגלך.
אם יש לך סבלנות, יתכן שאכין לשבת ואצלם שלבים.
לא יודעת למה!!!!!!!
אחרי שראיתי פה מלא המלצות על הרוגעלאך האלו החלטתי לנסות אבל....
חשבתי שהם יותר טעימים :(
נראה לי שמצאתי את הבעיה שלי. אחרי שקיפלתי את הבצק ורידדתי אני אמורה לשים עוד שכבה של שוקולד?
 

%IOO

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי

%IOO

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
לא יודעת למה!!!!!!!
אחרי שראיתי פה מלא המלצות על הרוגעלאך האלו החלטתי לנסות אבל....
חשבתי שהם יותר טעימים :(
נראה לי שמצאתי את הבעיה שלי. אחרי שקיפלתי את הבצק ורידדתי אני אמורה לשים עוד שכבה של שוקולד?
לא.
שמים רק פע
את לוקחת חלק אחד, מרדדת למלבן ארוך, מורחת את חציו לרוחב במלית, ואז מקפלת את החלק הלא מרוח על המרוח.
קיבלת עכשיו כאילו סנדויץ מרובע.
עם המערוך מרדדת את הסנדוויץ כמה שיותר דק למלבן.
שוב מורחת חצי במלית, ומקפלת את החלק הריק על המרוח, ושוב מרדדת למלבן.
לא שמים עוד פעם....
לדעתי למה זה לא יצא טעים, כי יש בזה יותר מידי קקאו....
או שזה מתכון לאוהבי שוקולד 90%
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
[QUOTE = "dm, פוסט: 9498014, חבר: 16493"]
לא.
שמים רק פע

לא שמים עוד פעם ....
לדעתי למה זה לא יצא טעים, כי יש בזה יותר מידי קקאו ....
או שזה מתכון לאוהבי שוקולד 90%
[/ציטוט]
אני מעיזה להגיד שאולי היתה לך טעות בהכנה.
הרוגלך יוצאים טעימים מאוד עם היחס הזה של הקקאו/סוכר. ציינתי ששמתי בקקאו כוסות לא מלאות והסוכר מלאות.
וכבר העברתי הלאה את המתכון וקיבלתי הדים נלהבים.
 

%IOO

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
אני מעיזה להגיד שאולי היתה לך טעות בהכנה.
הכל יכול להיות....
בפרט שמכינים באמצע צום עם כאבי ראש....
כמה שזכור לי שמתי 2 כוסות קקאו לא מלאות
ו2.5 כוסות סוכר....
 

sim

משתמש פעיל
וואו
איזו עבודההההההההה
ועכשיו עבודת מידות לא לחסל....
למה הקטנים נפתחו לי?
איך מסדרים שלא יפתחו??
 

הודו לקיל

משתמש פעיל
מתכון חלומי בדיוק רציתי לשתף... (יצא בדיוק כמו של גרליץ)
לגבי המרגרינה שמתי במקום שמן קוקוס ויצא מצוין
מה שכן לא ברור לי האם יתכן 2.5 כוסות קקאו על 2.5 כוסות סוכר כך צריך להיות או שזה טעות?
לגבי הסירופ לדעתי גם מספיק חצי
סליחה כמה שמו קוקוס שמת במקום המרגרינה?
 

ששונית

משתמש מקצוען
אתמול הכנתי בפעם המי יודע כמה את הרוגלך המושלמים האלו
וגיליתי פטנט של קולומבוס.
במקום לחתוך את הבצק למשולשים, חותכים אותו למלבנים ומגלגלים מהחלק הצר.
מה הגאונות שבזה?
הרבה יותר קל לחתוך
הרבה יותר קל לגלגל
והרוגלך יוצאים יפים ופוטוגניים הרבה יותר מאשר במשולש
הם לא נשארים גליל אלא נפתחים באפיה ויוצאים יפים במיוחד.
אם יהיה לי זמן פנוי אעלה תמונה
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יְהוָה כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יְהוָה כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  5  פעמים

לוח מודעות

למעלה