אני עשיתי מטבח חדש לפני קצת יותר משנה אצל נגר פרטי +המעצבת שעיצבה לנו את כל הבית עיצבה לנו גם את המטבח.
לגבי אינדוקציה- גם אני חושבת ששוה אבל ויתרתי כי אני קצת זקנה והסירים שקיבלתי לחתונה לא מתאימים לאינדוקציה ולא היה לי תקציב לסט סירים חדש, ולפי מה שביררתי- המתאם לא תמיד עובד כמו שצריך.
כמה רעיונות שציינתי כבר בעבר:
לעשות נקודת מים מעל הכיריים כדי למלא סירים- קניתי ברז מתקפל מעליאקספרס במאה דולר, מעולה למילוי סירים גדולים במקום לסחוב אותם מהכיור.
ארונות תריס- שווים מליונים, מאחסנת בתוכם המון מכשירי חשמל- בחלבי- קומקום, טוסטר, מולטיקייק עם כל הפלטות, ובשבת המכונת קפה נכנסת לשם
בצד השני- מעבד מזון, מיקסר ואיזה סיר טיגון בריא שקנו לי פעם מהעבודה ואף פעם עוד לא השתמשתי, ליד כל תריס יש לי שתי נקודות חשמל +שתיים פנימיות.
כשאני צריכה מכשיר כלשהו-מוציאה, עובדת, מנקה ומחזירה למקום בכיף ובקלות.
מגירות עם ידיות אינטגרליות- יפות מאוד אבל דורשות תחזוקה מתמדת כי צוברות לכלוך.
מזווה!!!! חובה!!! שלי לא גדול כל כך אבל מכיל המון המון.
בארונות העליונים- קלאפות.
אי באמצע המטבח (לי זה היה הצלה כי יש לי עמוד מעצבן באמצע המטבח אז פשוט עשינו משלושת הצדדים שלו אי ומתחתיו ארון קטן שבו אנחנו שמים בקבוקי שתיה.
דבר אחד שאני מאוד מצטערת עליו- עשיתי כיורים גדולים מאוד אבל לבנים, ובלי אקונומיקה זה אף פעם לא נראה נקי. אילו הייתי עושה היום הייתי עושה מנירוסטה או משהו כזה, כי זה בלתי אפשרי כל הזמן לנקות עם אקונומיקה והכיורים לא תמיד נראים נקיים.
זה כרגע- אם יהיו לי עוד דברים אני אשלים בהמשך.