עוגות/עוגיות כִּיף כֵּף טעים וקל להכנה

אילת א.

משתמש סופר מקצוען
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
D I G I T A L
לבסיס-

שרוול פתי בר (הקצר, או שלושת רבעי חבילה מהארוך).

שלושת רבעי כוס חמאת בוטנים.

כף נס קפה.

חצי כוס שמן.

חצי כוס דבש.

לשוקולד מלמעלה-

2 חבילות שוקולד (200 גרם).

שליש כוס שמן.

3 כפות חמאת בוטנים.

אופן ההכנה-

לרסק את הביסקוויטים במג'מיקס לפרורים (כמו חול).

להמיס את המצרכים של הבסיס כמה דקות ולערבב עם הביסקוויטים.

להשטיח על תבנית A4.

להמיס את השוקולד והחמאת בוטנים והשמן ולשים מעל הבסיס.

להכניס למקרר למשך חצי שעה שעה, שהשוקולד קצת יתקרר ואז לחתוך בצורת אצבעות.

בתאבון!

צילום מסך 2020-09-30 134750.jpg
צילום מסך 2020-09-30 134735.jpg
 

משל

משתמש פעיל
לבסיס-

שרוול פתי בר (הקצר, או שלושת רבעי חבילה מהארוך).

שלושת רבעי כוס חמאת בוטנים.

כף נס קפה.

חצי כוס שמן.

חצי כוס דבש.

לשוקולד מלמעלה-

2 חבילות שוקולד (200 גרם).

שליש כוס שמן.

3 כפות חמאת בוטנים.

אופן ההכנה-

לרסק את הביסקוויטים במג'מיקס לפרורים (כמו חול).

להמיס את המצרכים של הבסיס כמה דקות ולערבב עם הביסקוויטים.

להשטיח על תבנית A4.

להמיס את השוקולד והחמאת בוטנים והשמן ולשים מעל הבסיס.

להכניס למקרר למשך חצי שעה שעה, שהשוקולד קצת יתקרר ואז לחתוך בצורת אצבעות.

בתאבון!

צפה בקובץ המצורף 735223צפה בקובץ המצורף 735224
את יודעת להגיד את משקל הבסקויטים - יש לי פרורי ביסקויטים ולא חבילות. תודה.
 

חדשה 93

משתמש מקצוען
לבסיס-

שרוול פתי בר (הקצר, או שלושת רבעי חבילה מהארוך).

שלושת רבעי כוס חמאת בוטנים.

כף נס קפה.

חצי כוס שמן.

חצי כוס דבש.

לשוקולד מלמעלה-

2 חבילות שוקולד (200 גרם).

שליש כוס שמן.

3 כפות חמאת בוטנים.

אופן ההכנה-

לרסק את הביסקוויטים במג'מיקס לפרורים (כמו חול).

להמיס את המצרכים של הבסיס כמה דקות ולערבב עם הביסקוויטים.

להשטיח על תבנית A4.

להמיס את השוקולד והחמאת בוטנים והשמן ולשים מעל הבסיס.

להכניס למקרר למשך חצי שעה שעה, שהשוקולד קצת יתקרר ואז לחתוך בצורת אצבעות.

בתאבון!

צפה בקובץ המצורף 735223צפה בקובץ המצורף 735224

כמה גר' בסקויטים?
 

HILALI

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
וואו נראה טוב וקל להכנה!
מעתיקה עכשיו...
תודה!
 

racheli.

משתמש פעיל
לבסיס-

שרוול פתי בר (הקצר, או שלושת רבעי חבילה מהארוך).

שלושת רבעי כוס חמאת בוטנים.

כף נס קפה.

חצי כוס שמן.

חצי כוס דבש.

לשוקולד מלמעלה-

2 חבילות שוקולד (200 גרם).

שליש כוס שמן.

3 כפות חמאת בוטנים.

אופן ההכנה-

לרסק את הביסקוויטים במג'מיקס לפרורים (כמו חול).

להמיס את המצרכים של הבסיס כמה דקות ולערבב עם הביסקוויטים.

להשטיח על תבנית A4.

להמיס את השוקולד והחמאת בוטנים והשמן ולשים מעל הבסיס.

להכניס למקרר למשך חצי שעה שעה, שהשוקולד קצת יתקרר ואז לחתוך בצורת אצבעות.

בתאבון!

צפה בקובץ המצורף 735223צפה בקובץ המצורף 735224
וואו, נראה טעיםםםםםם.
למרות שכבר הכנתי תפריט אני יכין גם את זה..... :)
תודה על השיתוף!!
 

אילת א.

משתמש סופר מקצוען
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
D I G I T A L

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכא

א שִׁיר לַמַּעֲלוֹת אֶשָּׂא עֵינַי אֶל הֶהָרִים מֵאַיִן יָבֹא עֶזְרִי:ב עֶזְרִי מֵעִם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:ג אַל יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ אַל יָנוּם שֹׁמְרֶךָ:ד הִנֵּה לֹא יָנוּם וְלֹא יִישָׁן שׁוֹמֵר יִשְׂרָאֵל:ה יְהוָה שֹׁמְרֶךָ יְהוָה צִלְּךָ עַל יַד יְמִינֶךָ:ו יוֹמָם הַשֶּׁמֶשׁ לֹא יַכֶּכָּה וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה:ז יְהוָה יִשְׁמָרְךָ מִכָּל רָע יִשְׁמֹר אֶת נַפְשֶׁךָ:ח יְהוָה יִשְׁמָר צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:
נקרא  14  פעמים

לוח מודעות

למעלה