דרוש מתכון לסלט חצילים שטוב בהקפאה

Trouble Maker

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
כמדומני שרוב החצילים מעולים בהקפאה,
בכל מקרה, יש לי סלט מעולה של אביגיל מייזליק מהמתכונים לפסח
מקווה שאני נאמנת למקור:)
פורסים חצילים
טובלים אותם בביצה מקושקשת ומטגנים (הביצה גם נותנת קריספיות וגם גורמת לחציל לספוג פחות שמן)
מזהיבים בסיר עם מעט שמן פרוסות מכמה שיני שום
מוסיפים עגבניות מגוררות/מרוסקות, אפשר גם קצת רסק עגבניות
מים
מלח, פלפל
כשרותח להוסיף את החצילים המטוגנים ולבשל חי שעה +

מקפיאה קבוע, יוצא מעולה
 

אביגיל9876

משתמש מקצוען
כמדומני שרוב החצילים מעולים בהקפאה,
בכל מקרה, יש לי סלט מעולה של אביגיל מייזליק מהמתכונים לפסח
מקווה שאני נאמנת למקור:)
פורסים חצילים
טובלים אותם בביצה מקושקשת ומטגנים (הביצה גם נותנת קריספיות וגם גורמת לחציל לספוג פחות שמן)
מזהיבים בסיר עם מעט שמן פרוסות מכמה שיני שום
מוסיפים עגבניות מגוררות/מרוסקות, אפשר גם קצת רסק עגבניות
מים
מלח, פלפל
כשרותח להוסיף את החצילים המטוגנים ולבשל חי שעה +

מקפיאה קבוע, יוצא מעולה

את מוסיפה לסיר את פרוסות החצילים בשלמותן?
 

בשעות הקטנות

משתמש מקצוען
המשתמש נחסם
משהו יותר פיקנטי-
חצילים ברוטב אדום:
חותכים קוביות קטנות:
1 חציל
1 גמבה אדומה
2-3 עגבניות
שמים בסיר קטן עם חצי סיר מים, 4 כפות שמן או 2 שמן ו2 שמן זית,
אפשר גם מעט שום.
מבשלים על אש נמוכה עד שהכל מצטמק ומתאחד.
מוסיפים מלח, פלפל שחור, ורסק עגבניות בנדיבות רבה.
מבשלים כ- 10 דקות.
טועמים ומשפרים תיבול.

כל הזמן לשים לב שהמים לא מתאדים לגמרי, אם נגמר יש להוסיף.
בהצלחה.
 

אביגיל9876

משתמש מקצוען
משהו יותר פיקנטי-
חצילים ברוטב אדום:
חותכים קוביות קטנות:
1 חציל
1 גמבה אדומה
2-3 עגבניות
שמים בסיר קטן עם חצי סיר מים, 4 כפות שמן או 2 שמן ו2 שמן זית,
אפשר גם מעט שום.
מבשלים על אש נמוכה עד שהכל מצטמק ומתאחד.
מוסיפים מלח, פלפל שחור, ורסק עגבניות בנדיבות רבה.
מבשלים כ- 10 דקות.
טועמים ומשפרים תיבול.

כל הזמן לשים לב שהמים לא מתאדים לגמרי, אם נגמר יש להוסיף.
בהצלחה.
חייב גמבה?
יש לי המון חצילים ועגבניות, וזהו...
 

תמיש

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
אני עושה פרוסות חציל טבולות בביצה טרופה עם פפריקה ורוטב צ'ילי, אחכ בפירורי לחם ,
ואז לאפות בתנור בתבנית משומנת עד להשחמה
אחרי האפיה מזלפים רוטב צילי מתוק.
טעיםםםם
ומעולה בהקפאה
 

אביגיל9876

משתמש מקצוען
אני עושה פרוסות חציל טבולות בביצה טרופה עם פפריקה ורוטב צ'ילי, אחכ בפירורי לחם ,
ואז לאפות בתנור בתבנית משומנת עד להשחמה
אחרי האפיה מזלפים רוטב צילי מתוק.
טעיםםםם
ומעולה בהקפאה

ואיך הסלט יוצא - פרוסות?
 

זהבהלה

כל מה ששווה באליאקספרס !!!
מנוי פרימיום
אני הקפאתי קופסאות עם קוביות חציל שנאפו בתנור
מפשירה לפני שבת ומוסיפה או:
-רוטב סויה ושומשום קלוי
-חומץ ופרוסות שיני שום
-כוסברה מיץ לימון ואגוזים
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יְהוָה אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יְהוָה חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  0  פעמים

לוח מודעות

למעלה