עוגות/עוגיות אוהבת עוגה טעימה ולא מסובכת? חייבת לנסות!!

  • פותח הנושא ?!?!
  • פורסם בתאריך

?!?!

משתמש פעיל
לשכבת הבצק:

3.5 כוסות קמח
3/4 כוס שמן
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס מים רותחים
2 ס. וניל
1 א"א

לשטוח את הבצק על תבנית גדולה, ומעליו לפזר בנדיבות שוקולד צ'יפס.

לשכבת הטורט:

7 ביצים מופרדות
1 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
3 כפות קפה מומסות ב-3 כפות מים רותחים
2 ס. וניל
1.5 כוסות קמח
1 א"א

להקציף חלבנים ולהוסיף בהדרגה את שאר החומרים,
לשפוך את הבלילה על השוקולד צ'יפס ולאפות כ-40 דק'

בהצלחה ובתאבון! IMG_0529[1].JPG
 
נערך לאחרונה ב:

?!?!

משתמש פעיל
עד כמה שאני יודעת, זה לא טורט.
אבל בהחלט נראה משובח.
תודה!
תודה על ההערה,
קראתי לזה כך, כי מבחינת זמן ההכנה ודרגת הקושי של העוגה זה כמו הכנת עוגת טורט,
(בזמן שהביצים מוקצפות אני מכינה את הבצק וכו')
אבל בכל אופן, שיניתי את הכותרת.
 

מיוחדת שכזו!

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
לשכבת הבצק:

3.5 כוסות קמח
3/4 כוס שמן
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס מים רותחים
2 ס. וניל
1 א"א

לשטוח את הבצק על תבנית גדולה, ומעליו לפזר בנדיבות שוקולד צ'יפס.

לשכבת הטורט:

7 ביצים מופרדות
1 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
3 כפות קפה מומסות ב-3 כפות מים רותחים
2 ס. וניל
1.5 כוסות קמח
1 א"א

להקציף חלבנים ולהוסיף בהדרגה את שאר החומרים,
לשפוך את הבלילה על השוקולד צ'יפס ולאפות כ-40 דק'

בהצלחה ובתאבון!צפה בקובץ המצורף 724056
תודה. הגעת לי בזמן!!

ואם יש משהיא עם עוד עוגת טורט מענינת ומגוונת, אשמח.
אני רוצה להשקיע בעוגות שכבות ןאמרים לי פה שעדיף בחושות.....
 

AyalaL

משתמש פעיל
D I G I T A L
לשכבת הבצק:

3.5 כוסות קמח
3/4 כוס שמן
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס מים רותחים
2 ס. וניל
1 א"א

לשטוח את הבצק על תבנית גדולה, ומעליו לפזר בנדיבות שוקולד צ'יפס.

לשכבת הטורט:

7 ביצים מופרדות
1 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
3 כפות קפה מומסות ב-3 כפות מים רותחים
2 ס. וניל
1.5 כוסות קמח
1 א"א

להקציף חלבנים ולהוסיף בהדרגה את שאר החומרים,
לשפוך את הבלילה על השוקולד צ'יפס ולאפות כ-40 דק'

בהצלחה ובתאבון!צפה בקובץ המצורף 724056
וואו, בדיוק מה שאני מחפשת.. קצת גיוון..
תודה רבה!
 

?!?!

משתמש פעיל
נראה מעולה, תודה!
איזה כוס את משתמשת?
ואיזה גודל תבנית? כמו תבנית תנור?
סליחה על ההצתה המאוחרת..
אני משתמשת בכוס חד"פ רגילה,
ותבנית חד"פ גדולה, בגודל של תבנית תנור,
אם את משתמשת בתבנית של תנור, חשוב שיהיו לה שוליים מספיק גבוהים.

בהצלחה!!
 

דבורי דייטש

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב ואדריכלות פנים
הכנתי, קלה ממש.
יצאה מהממת וטעימה!!!!
תודה על המתכון.
 

חיה12

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
וואו
יפה וטעים במיוחד!!!
ובעיקר קל ומהיר להכנה!!
תודה רבה
מהר הכנסתי למקפיא :p
 

ללי ק

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
מכירה את
לשכבת הבצק:

3.5 כוסות קמח
3/4 כוס שמן
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס מים רותחים
2 ס. וניל
1 א"א

לשטוח את הבצק על תבנית גדולה, ומעליו לפזר בנדיבות שוקולד צ'יפס.

לשכבת הטורט:

7 ביצים מופרדות
1 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
3 כפות קפה מומסות ב-3 כפות מים רותחים
2 ס. וניל
1.5 כוסות קמח
1 א"א

להקציף חלבנים ולהוסיף בהדרגה את שאר החומרים,
לשפוך את הבלילה על השוקולד צ'יפס ולאפות כ-40 דק'

בהצלחה ובתאבון!צפה בקובץ המצורף 724056
מכירה את העוגה הזו כבר שנים,
היא בהחלט טעימה וקלה להכנה!
(אצלנו קוראים לה עוגת קראנץ')
 

אמא יש רק אחת

משתמש מקצוען
הכנתי ויצא מוזר..קודם כל הבצק יצא לי הרבה יותר עבה מבתמונה, והטורט כבר היה מוכן אז כיביתי תתנור אז הבצק יצא בצקי כזה לא אפוי מספיק ועם טעם לוואי.
השכבה של הטורט כן נחמדה, הילדים שלי הורידו את הבצק ואכלו רק את הטורט..:(
אשמח אם מישהו יאיר את עיני מה יכוליות שלא עשיתי נכון.
@?!?!
 
אם למישהי מתחשק לשדרג את העוגה, אפשר להמיס בסיר או במיקרוגל חבילת שוקולד עם 3 כפות שמן ו3 כפות חמאת בוטנים ולשפוך על העוגה בצורה אחידה אחרי האפיה- משדרג את העוגה ברמות!!!!
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט א'

א אַשְׁרֵי תְמִימֵי דָרֶךְ הַהֹלְכִים בְּתוֹרַת יְהוָה:ב אַשְׁרֵי נֹצְרֵי עֵדֹתָיו בְּכָל לֵב יִדְרְשׁוּהוּ:ג אַף לֹא פָעֲלוּ עַוְלָה בִּדְרָכָיו הָלָכוּ:ד אַתָּה צִוִּיתָה פִקֻּדֶיךָ לִשְׁמֹר מְאֹד:ה אַחֲלַי יִכֹּנוּ דְרָכָי לִשְׁמֹר חֻקֶּיךָ:ו אָז לֹא אֵבוֹשׁ בְּהַבִּיטִי אֶל כָּל מִצְוֹתֶיךָ:ז אוֹדְךָ בְּיֹשֶׁר לֵבָב בְּלָמְדִי מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:ח אֶת חֻקֶּיךָ אֶשְׁמֹר אַל תַּעַזְבֵנִי עַד מְאֹד:
נקרא  27  פעמים

לוח מודעות

למעלה