עוגת לב~~פינוק לאהובים♡

honey

משתמש פעיל
וואוו...מהמם!!
אשמח למתכון לקרם הלבן ולקרם החום שמצפה את העוגה.
וגם עם מה ממסים את השוקולד לפני שמקפיאים...
תודה.
 

RacheliArt

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
כרגיל
אליפות,דיוק,ויופי
ונראה טעים ברמות
רעיה
 

תדמית 1

משתמש רשום
עיצוב גרפי
יואוווווווווווווווו מטורףףףףףףףףףףףףףףף
אמא זה פשוט מושששששלםםם!!!!!!!!!!
כמה שמתארים בקליפ איך שעושים את העוגה זה נראה ממש קשה לעשיה ......;);)
ואו אלופה!!!!!!!!
 

אילה וויג

AYALA WEIG
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
וואוו...מהמם!!
אשמח למתכון לקרם הלבן ולקרם החום שמצפה את העוגה.
וגם עם מה ממסים את השוקולד לפני שמקפיאים...
תודה.
הקרם החום זה קצפת מעורבבת עם קצת קפה לקבל הצבע.
הקרם הלבם זה קצפת רגילה (אפשר לערבב עם מעט פודינג..)
זה בכול אופן מה אני שעשיתי.
איזה שוקולד את צריכה להמיס?
כרגיל
אליפות,דיוק,ויופי
ונראה טעים ברמות
רעיה
תודה רעיה :)
אני לא טעמתי :confused: אבל מניחה שהיה טעים:p
יואוווווווווווווווו מטורףףףףףףףףףףףףףףף
אמא זה פשוט מושששששלםםם!!!!!!!!!!
כמה שמתארים בקליפ איך שעושים את העוגה זה נראה ממש קשה לעשיה ......;);)
ואו אלופה!!!!!!!!
תודהה
 

טנקס

BOOL- גרפיקה וקופי מנצחים בצ'יק
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי
אלופה!!!!!!!!!!
אהבתי מאוד!
 

YOM&TOV

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
אוטומציה עסקית
כמה שמתארים בקליפ איך שעושים את העוגה זה נראה ממש קשה לעשיה ......;);)
ואו אלופה!!!!!!!!
נכון זה בהחלט נראה מאוד מאוד קשה,
רק לא הבנתי איך היא משרטטת את הלב עם השוקולד ויוצא לה בדיוק הגודל של חצי לב של העוגה...?
@אילה ו יש מצב שאת מסבירה לי את זה?
 

לא אני

משתמש מקצוען
אם באמת באלכם לפנק
נראלי זה המתכון המוצלח ביותר :) (וטעים לא פחות;))
צפה בקובץ המצורף 680032
צפה בקובץ המצורף 680030
צפה בקובץ המצורף 680029
צפה בקובץ המצורף 680031
יכולה לשתף קצת..?
איזה שוקולד - צמקאו?
הגודל של החצי להב שוקולד - צריך להיות מדויק? איך עשית..?
מה המתכון של העוגה (שהבטחת שהיא טעימה לא פחות :) )
כמה זמן הכנה..?
איזה סוג צנטר?
מתחשק לי להכין למישהי מאד אהובה ורוצה להיות מוכנה למה זה כולל...

עריכה:
ראיתי שאת המכון העלית. שאר השאלות נותרות על עומדן.
 

אילה וויג

AYALA WEIG
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
את השוקולד לחצי לב - המסתי צמקאו,
אחרי שהעוגה כבר היתה חתוכה בצורת לב העתקי חצי לב על נייר אפייה-
ועל הנייר אפיה שפכתי את השוקולד המומס והקפאתי נראלי בערך חצי שעה.
לא נראלי ממש קריטי לזה הדיוק כי לא רואים אותו בברור.
צנטר צריך 2 סוגים-
אחד לשתי וערב- צורת פס דק שצד אחד חלק והשני בליטות כאלו שיצרו לך את הפסים.
והשני לשושנים הקטנות שעושים מסביב- הצנטר הפשוט בצורת כוכב.
אם יש עוד שאלות בכיף :)
 

Tamiהעובדת

משתמש פעיל
אם באמת באלכם לפנק
נראלי זה המתכון המוצלח ביותר :) (וטעים לא פחות;))
צפה בקובץ המצורף 680032
צפה בקובץ המצורף 680030
צפה בקובץ המצורף 680029
צפה בקובץ המצורף 680031
@אילה ו את פשוט מוכשרת בטירוף!!!;;;
יש לך את זה!!!!!
אני שמחה לראות שגם אנשים "רגילים" ולא שפים יכולים לעשות דברים "לא רגילים"
זה פשוט מדהים-
אהבתי את היצירתיות שלך שמלאת בדברים מענינים מאוד
אשמח דחוףףףףףךף להסרטה של זה-יש לך?
 

נחמי3

משתמש מקצוען
אשמח לדעת לגבי המתכון הבסיסי, האם זהו אופן הכנסת החומרים, וכן מה מהירות המערבל
וכן לגבי הצנטר - זה קנוי בצורה הזאת או שאת יוצרת לבד?
?
ממש מחכה!!
 

אילה וויג

AYALA WEIG
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
@אילה ו את פשוט מוכשרת בטירוף!!!;;;
יש לך את זה!!!!!
אני שמחה לראות שגם אנשים "רגילים" ולא שפים יכולים לעשות דברים "לא רגילים"
זה פשוט מדהים-
אהבתי את היצירתיות שלך שמלאת בדברים מענינים מאוד
אשמח דחוףףףףףךף להסרטה של זה-יש לך?
תודה :) שמחה לשמוע
מישהי העלתה את הסרטון, לא ראית?
אשמח לדעת לגבי המתכון הבסיסי, האם זהו אופן הכנסת החומרים, וכן מה מהירות המערבל
וכן לגבי הצנטר - זה קנוי בצורה הזאת או שאת יוצרת לבד?
?
ממש מחכה!!
הסדר שכתבתי אתה חומרים כך מכניסים אותם לקערה, ומערבבים על המהירות החזקה ביותר בערך 5 דקות עד שמתקבלת בלילה חלקה בלי גושים.
הצנטר זה קנוי
זה של הפרחים-
1593910353115.png

וזה של השתי וערב-
1593910405520.png
 

רותי 1

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
עיצוב ואדריכלות פנים
תודה אילה- מושלם!!!
ורעיונות שלך כמו תמיד..מטורפים אחד אחד..
הולכת לנסות בע"ה בהזדמנות הראשונה..אודות ההסברים הברורים!!
 

נחמי3

משתמש מקצוען
אילה דבר ראשון תודה
דבר שני, היום ניסתי את המתכון, זה יצא טעים אבל עוד לא ברמה שאפשר לעלות תמונה, אבל יש לי שתי שאלות
1.שמתי קפה בקצפת וזה יצא קצת טעם מר לקצפת וגם כמה ששמתי עוד ועוד לא הגעתי לכזה צבע יפה של ציפוי בקצפת
2.לגבי שתי החתיכות שמצמידים כדי להגביה את הלב [מה שחותכים מהצדדים], האם צריך לעגל אותם קצת לפני שמצמידים ללב? לקער אותם? כי ככה הנחתי זה לא נדבק יפה וישר, וגם נוצר חור בחיבור הקצפת

אשמח לקבל הנחיות, תודה שוב
 

Tamiהעובדת

משתמש פעיל
אם באמת באלכם לפנק
נראלי זה המתכון המוצלח ביותר :) (וטעים לא פחות;))
צפה בקובץ המצורף 680032
צפה בקובץ המצורף 680030
צפה בקובץ המצורף 680029
צפה בקובץ המצורף 680031
2 שאלות:
1. איזה גודל תבנית הלב? (בהסקטה ראיתי שעושים עיגול ולאחמ"כ חותכים מדוע אי אפשר מלכתחילה תבנית בצורת לב?)
2. איך חצי הלב משוקולד יוצא בול אותו גודל של העוגה?
אשמח לתשובה
 

YOM&TOV

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
אוטומציה עסקית
2. איך חצי הלב משוקולד יוצא בול אותו גודל של העוגה?
הנה לך התשובה-
את השוקולד לחצי לב - המסתי צמקאו,
אחרי שהעוגה כבר היתה חתוכה בצורת לב העתקי חצי לב על נייר אפייה-
ועל הנייר אפיה שפכתי את השוקולד המומס והקפאתי נראלי בערך חצי שעה.
לא נראלי ממש קריטי לזה הדיוק כי לא רואים אותו בברור.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכא

א שִׁיר לַמַּעֲלוֹת אֶשָּׂא עֵינַי אֶל הֶהָרִים מֵאַיִן יָבֹא עֶזְרִי:ב עֶזְרִי מֵעִם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:ג אַל יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ אַל יָנוּם שֹׁמְרֶךָ:ד הִנֵּה לֹא יָנוּם וְלֹא יִישָׁן שׁוֹמֵר יִשְׂרָאֵל:ה יְהוָה שֹׁמְרֶךָ יְהוָה צִלְּךָ עַל יַד יְמִינֶךָ:ו יוֹמָם הַשֶּׁמֶשׁ לֹא יַכֶּכָּה וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה:ז יְהוָה יִשְׁמָרְךָ מִכָּל רָע יִשְׁמֹר אֶת נַפְשֶׁךָ:ח יְהוָה יִשְׁמָר צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:
נקרא  8  פעמים

לוח מודעות

למעלה