ה-עוגה
עוגת גבינה קרמל
כשאני מספרת לילדים שהעוגה במקרר- עיניהם מתרחבות , פיהם מתחייך וליבם מתרונן
עוגה שווה ממש, די קלה להכנה
חצי אפויה חצי בחושה.
יאללה למלאכה:
לחלק האפוי:
4 חלבונים- להקציף
כוס סוכר- להוסיף בהדרגה
בצלחת אחרת לערבב:
4 חלמונים
חצי כוס סוכר
חצי כוס שמן
לערבב עם הקצף.
להוסיף:
כוס ורבע קמח מנופה
אבקת אפיה
לחלק את הבלילה ל- 2 תבניות חד- פעמיות רגילות (על נייר אפיה)
לאפות כל אחת - עד שנהיה צבע חום בהיר
(יוצא סוג של טורט דחוס)
לחלק החלבי הבחוש:
שמנת מתוקה - להקציף
להוסיף ולערבב קלות :
4 כפות גבינה
רבע כוס חלב
1 אינסטנט פודינג וניל + כף
מרכיבים את העוגה:
החלק האפוי
חצי מהבלילה החלבית
מעל- את החלק השני האפוי
ולמעלה - את חצי הבלילה החלבית שנותרה.
וכעת לחלק הכי הכי של העוגה: הקרמל מלמעלה:
בסיר חלבי מבשלים : (על עיגול מתכת כמו אורז)
30 גרם מרגרינה או חמאה
2 כפות נס קפה מלאות
6 כפות סוכר
3 כפות גדושות שמנת חמוצה (אפשר שמנת חמוצה שלמה)
עד להמסה (לא מפריע אם נשאר נקודות לבנות - הם נעלמות בקרור)
מורחים את הקרמל על עוגת השכבות
מ-ע-ד-ן
אחד הטובים
מעולה בהקפאה
עוגת גבינה קרמל
כשאני מספרת לילדים שהעוגה במקרר- עיניהם מתרחבות , פיהם מתחייך וליבם מתרונן
עוגה שווה ממש, די קלה להכנה
חצי אפויה חצי בחושה.
יאללה למלאכה:
לחלק האפוי:
4 חלבונים- להקציף
כוס סוכר- להוסיף בהדרגה
בצלחת אחרת לערבב:
4 חלמונים
חצי כוס סוכר
חצי כוס שמן
לערבב עם הקצף.
להוסיף:
כוס ורבע קמח מנופה
אבקת אפיה
לחלק את הבלילה ל- 2 תבניות חד- פעמיות רגילות (על נייר אפיה)
לאפות כל אחת - עד שנהיה צבע חום בהיר
(יוצא סוג של טורט דחוס)
לחלק החלבי הבחוש:
שמנת מתוקה - להקציף
להוסיף ולערבב קלות :
4 כפות גבינה
רבע כוס חלב
1 אינסטנט פודינג וניל + כף
מרכיבים את העוגה:
החלק האפוי
חצי מהבלילה החלבית
מעל- את החלק השני האפוי
ולמעלה - את חצי הבלילה החלבית שנותרה.
וכעת לחלק הכי הכי של העוגה: הקרמל מלמעלה:
בסיר חלבי מבשלים : (על עיגול מתכת כמו אורז)
30 גרם מרגרינה או חמאה
2 כפות נס קפה מלאות
6 כפות סוכר
3 כפות גדושות שמנת חמוצה (אפשר שמנת חמוצה שלמה)
עד להמסה (לא מפריע אם נשאר נקודות לבנות - הם נעלמות בקרור)
מורחים את הקרמל על עוגת השכבות
מ-ע-ד-ן
אחד הטובים
מעולה בהקפאה
נערך לאחרונה ב: