קינוחים גלידת תות של ה'חלבון האחד'

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי

vigi

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
נשמע מהמם, חייבת לנסות!
איך זה קורה באמת רק מחלמון אחד? באמת נשמע קסם

אגב, דובדבנים חייבים לבדוק! (או לפחות לטחון) לא האמנתי עד שמישהי שלחה לי סרטון של דובדבנים יפיפיים - והחגיגות שהלכו בפנים... תולעים לבנות יפיפיות שוחות ברוטב האדום החלק, ואין שום רמז לקלקול, הזיה!
ואני העיקר אכלתי כל התקופה הזאת בלי לבדוק בפנים, ה' ירחם עלי :(
גם אני ראיתי את הסרטון, וישבתי על חבילת דובדבנים ופתחתי בערך 20! ובאף אחד לא היה תולעת
הדובדבנים בסרטון כנראה נקנו במקום ללא הכשר ולא עברו ריסוס....
 

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
טוב תקשיבי,
הכנתי, פשוט מטורף, יצא מהמם
הקטע הכי מצחיק-אני מקציפה את הגלידה, רואה איך היא עולה יפה, חושבת אם לכבות את המיקסר או שעוד לא (מאחורי עומד מישהו ולוחש לי "הנה הקצף נופל, עוד רגע הוא נופל"...)
ובום, חושך, נבהלתי בטרוף, חשבתי שהמיקסר האומלל הקפיץ, בדיעבד התברר שפשוט קרתה תקלה בחברת החשמל, וברגע הנכון הוא קרס...
 

אפרת דר

משתמש פעיל
אכן המתכון של פסח

אפשר גם במגימיקס

ואפשר עם פרות אחרים, לא תמיד מתנפח כל כך אך טעים בכל אופן

אני עשיתי עם מנגו, הוספתי לו קצת יותר לימון כי הטעם לו חיוור קצת

ואז שמתי בחצי כוס שכבה תותים ושכבה מנגו - יצא מרשים וטעים
 

vigi

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
אז איך באמת יודעים מתי לעצור את המיקסר??
אם אני אמשיך זה פשוט ימשיך לעלות או שבשלב מסוים הקצף יפול?
 

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי

לא אני

משתמש מקצוען
איך מפסטרים ביצים?
מחממים אותן עד חום מסוים בו הן טרם מתחילות את תהליך הבישול אולם החיידקים - מתים. (אני חושבת ש 60.5 מעלות - צריכה לבדוק, חשוב שיהיה מדויק מאד)
שוטפים מיד במים קרים כדי להפסיק את תהליך הבישול.
 

33

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הדמיות בתלת מימד
לא הבנתי האם מכניסים את כל החומרים ביחד למקצף ל- 10 דק'?
או שקודם מקציפים את החלבון ל-10 דק' ומוסיפים אח"כ את כל החומרים האחרים?
 

תהילושש

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
ואוווו, נשמע טובבבב, אם אני רוצה את זה עם עוגיות אוראו, מה יהיו הכמויות?
אם זה אפשרי בכלל.......
 

vigi

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
לא הבנתי האם מכניסים את כל החומרים ביחד למקצף ל- 10 דק'?
או שקודם מקציפים את החלבון ל-10 דק' ומוסיפים אח"כ את כל החומרים האחרים?
אני הבנתי שמכניסים הכל יחד
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יְהוָה חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יְהוָה כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יְהוָה וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  7  פעמים

לוח מודעות

למעלה