הכנתי בצק שאני עושה הרבה - לעוגיות מזרחיות
אבל משום מה הפעם הוא יצא נורא פירורי, מצורפת תמונה
ההבדל היחיד לדעתי הוא הקמח, תמיד אני השתמשתי בקמח כוסמין לבן והפעם בקמח כוסמין 80%
ניסיתי להוסיףמעט שמן ועזר מעט
יש פתרון איך להציל את המצב?
יש לציין שנגלה אחת אפיתי ובטעם זה מצוין. הבעיה היא רק העבודה המסורבלת (מתפורר כל הזמן) והעובדה שבמראה זה יוצא עלוב קצת
אבל משום מה הפעם הוא יצא נורא פירורי, מצורפת תמונה
ההבדל היחיד לדעתי הוא הקמח, תמיד אני השתמשתי בקמח כוסמין לבן והפעם בקמח כוסמין 80%
ניסיתי להוסיףמעט שמן ועזר מעט
יש פתרון איך להציל את המצב?
יש לציין שנגלה אחת אפיתי ובטעם זה מצוין. הבעיה היא רק העבודה המסורבלת (מתפורר כל הזמן) והעובדה שבמראה זה יוצא עלוב קצת
קבצים מצורפים
נערך לאחרונה ב: