עוגות/עוגיות מתכון לעוגיות שוקולד צ'יפס אמרקאיות

און קיי

משתמש פעיל
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
יש למשהי?
משהו עסיסי וטעיים.
תודה רבה!!!
 

מתענינת.

משתמש מקצוען
אני מכינה את העוגיות של אופנהימר המתכון מאחורה מוסיפה קווקר וממירה לשמן.
אצלינו זה יוצא עסיסי.
לעוגיות אמריקאיות צריך להכין אותם גדולות.
וגם אחרי 10 דק' אני מוציאה את התבנית ומחכה חצי שעה עד ההעוגיות התקררו. הם נראות ממש לא אפויות הם מתקשות...
 

<סקריפטית>

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
יש לי מתכון לעוגיות נהדרות שהיה במגזין קריסטל לפני כמה שנים.
ממירה קבוע ממרגרינה לשמן ויוצא מצוין.
אם תרצי אחפש לך אותו יותר מאוחר.
 

ט תהילה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP

ט תהילה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
הן מתקשות בחוץ
אבל יוצאות מדהים כי אני לא שוטחת אותן, אני מכניסה כדורים והן משתטחות קצת ...(לא הרבה)
אני שואלת כי יש לי מתכון טוב,
אבל לבנות שלי הקטנות קשה ללעוס את העוגיות כי הם קשות...
זה משהו שילדה בת 3 מסוגלת לאכול או שזה מאוד קשה?
 

<סקריפטית>

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
יש לי מתכון לעוגיות נהדרות שהיה במגזין קריסטל לפני כמה שנים.
ממירה קבוע ממרגרינה לשמן ויוצא מצוין.
אם תרצי אחפש לך אותו יותר מאוחר.
אז הנה:
להכפיל כמויות מראש!
1 ביצה
1/3 כוס סוכר
60 גרם חמאה מומסת ( --- להמיר בכיף בשמן)
1/4 כוס שמן
1 כוס קמח
1/4 כפית סודה לשתיה
1 כפית תמצית וניל
3/4 כוס שוקולד צ'יפס

מחממים תנור ל180 מעלות.
מערבבים את כל החומרים לפי הסדר עד לקבלת בצק אחיד ומעט דביק.
כדאי להכניס לחצי שעה למקפיא כדי שיהיה קל יותר לעבוד עם הבצק.
בעזרת שתי כפיות מורדים תלוליות מהבצק לתבנית עם נייר אפיה- לשמור על רווחים.
אופים 10 דקות ומוציאים. העוגיות יוצאות רכות מהתנור ומתקשות בחוץ.
אם אוהבים עוגיות קשות מוסיפים 5 דקות לאפיה.
לשמור בקופסא אטומה.
 

מטאלי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
אז הנה:
להכפיל כמויות מראש!
1 ביצה
1/3 כוס סוכר
60 גרם חמאה מומסת ( --- להמיר בכיף בשמן)
1/4 כוס שמן
1 כוס קמח
1/4 כפית סודה לשתיה
1 כפית תמצית וניל
3/4 כוס שוקולד צ'יפס

מחממים תנור ל180 מעלות.
מערבבים את כל החומרים לפי הסדר עד לקבלת בצק אחיד ומעט דביק.
כדאי להכניס לחצי שעה למקפיא כדי שיהיה קל יותר לעבוד עם הבצק.
בעזרת שתי כפיות מורדים תלוליות מהבצק לתבנית עם נייר אפיה- לשמור על רווחים.
אופים 10 דקות ומוציאים. העוגיות יוצאות רכות מהתנור ומתקשות בחוץ.
אם אוהבים עוגיות קשות מוסיפים 5 דקות לאפיה.
לשמור בקופסא אטומה.
אבל האמריקאיות האמיתיות נשארות רכות גם אחר כך , הלא כן?
 

במבה נוגט

משתמש סופר מקצוען
בטח מעניין
אז הנה המתכון שלי. מומלץ מאוד מאוד.
לצערי אני לא יודעת מקור.
2+3/4 (שתיים ושלושת רבעי) כוסות קמח
כפית א. אפיה
1 מרגרינה רכה (אני שמה חצי מרגרינה וחצי כוס שמן)
כוס סוכר חום בהיר
כפית תמצית וניל
1 חבילה פודינג וניל
2 ביצים
במיקסר עם וו K לערבב את כל החומרים, להוסיף חצי חבילת שוקו צ'יפס ולערבב שוב.
לאפות 12 דקות עד רבע שעה בתנור חם. זהירות מאפיית יתר, בפרט אם רוצים שהעוגיות תשארנה רכות!
 
נערך לאחרונה ב:

גולדס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
מתכון אמריקאי לעוגיות שוקולד צ'יפס ענקיות:

¾ כוס שמן

1 סוכר וניל

½ 2 כוסות קמח

לערבב

להוסיף:

¾ כפית א. אפיה

¾ כפית סודה לשתיה

קורט מלח

לערבב

להוסיף:

2 ביצים

¼ כוס סוכר

1 כוס סוכר חום כהה

לערבב

להוסיף ½ 1 כוסות שוקולד צ'יפס.

להקפיא את הבלילה לחצי שעה או לקרר שעתיים במקרר.

לחלק ל-12 חלקים, לכדרר ולשטח, להניח במרווחים בתבנית,

לאפות 12 דקות בתנור שחומם מראש ל180 מעלות.
 
נערך לאחרונה ע"י מנהל:

גולדס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכב

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד שָׂמַחְתִּי בְּאֹמְרִים לִי בֵּית יְהוָה נֵלֵךְ:ב עֹמְדוֹת הָיוּ רַגְלֵינוּ בִּשְׁעָרַיִךְ יְרוּשָׁלִָם:ג יְרוּשָׁלִַם הַבְּנוּיָה כְּעִיר שֶׁחֻבְּרָה לָּהּ יַחְדָּו:ד שֶׁשָּׁם עָלוּ שְׁבָטִים שִׁבְטֵי יָהּ עֵדוּת לְיִשְׂרָאֵל לְהֹדוֹת לְשֵׁם יְהוָה:ה כִּי שָׁמָּה יָשְׁבוּ כִסְאוֹת לְמִשְׁפָּט כִּסְאוֹת לְבֵית דָּוִיד:ו שַׁאֲלוּ שְׁלוֹם יְרוּשָׁלִָם יִשְׁלָיוּ אֹהֲבָיִךְ:ז יְהִי שָׁלוֹם בְּחֵילֵךְ שַׁלְוָה בְּאַרְמְנוֹתָיִךְ:ח לְמַעַן אַחַי וְרֵעָי אֲדַבְּרָה נָּא שָׁלוֹם בָּךְ:ט לְמַעַן בֵּית יְהוָה אֱלֹהֵינוּ אֲבַקְשָׁה טוֹב לָךְ:
נקרא  2  פעמים

לוח מודעות

למעלה