באופן בלתי מתוכנן אני נמצאת בבוקר בבית (ילדה חולה, אלא מה..)
התחשק לי להכין מרק אבל לא היו לי כמעט ירקות בבית.
פתחתי את המקרר, המזווה והמקפיא והכנסתי כל מה שמצאתי שאולי קשור לכותרת מרק.
אז ככה-
בצל מאודה.
הוספתי פטריות ואידיתי עוד כמה דקות.
הוספתי שעועית לבנה מושרית.
גפרורי גזר, בטטה, שורש פטרוזיליה
קוביות קטנות של סלרי אמריקאי
קוביות קטנות של פלפל צהוב.
אידוי עד להפרשת מיצים, הוספתי מים רותחים עד מלוא הסיר.
עכשיו
איך לתבל את הדבר הזה?
הנטיה הטבעית שלי זה ללכת לכיוון תיבול של עגבניות, רסק עגבניות, סוג של מינסטרונה.
אבל הילדים שלי פחות מתחברים לטעם של עגבניות מבושלות וחמות.
איזה תיבול יכול להתאים פה?
התחשק לי להכין מרק אבל לא היו לי כמעט ירקות בבית.
פתחתי את המקרר, המזווה והמקפיא והכנסתי כל מה שמצאתי שאולי קשור לכותרת מרק.
אז ככה-
בצל מאודה.
הוספתי פטריות ואידיתי עוד כמה דקות.
הוספתי שעועית לבנה מושרית.
גפרורי גזר, בטטה, שורש פטרוזיליה
קוביות קטנות של סלרי אמריקאי
קוביות קטנות של פלפל צהוב.
אידוי עד להפרשת מיצים, הוספתי מים רותחים עד מלוא הסיר.
עכשיו
איך לתבל את הדבר הזה?
הנטיה הטבעית שלי זה ללכת לכיוון תיבול של עגבניות, רסק עגבניות, סוג של מינסטרונה.
אבל הילדים שלי פחות מתחברים לטעם של עגבניות מבושלות וחמות.
איזה תיבול יכול להתאים פה?