עוגות/עוגיות עוגת שמרים - איך שומרים עליה שלא תתייבש???

חלזונות

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
שאלה דחופה:
הוצאתי מהתנור עוגת שמרים (ללא גלוטן, אם זה משנה)
מנסיון עצוב של העבר, העוגה התייבשה אחרי זמן קצר באויר, במקפיא, עם נייר אלומינום, בלי, עם ניילון נצמד, בלי ניילון.

בקיצור - מה באמת כדאי לעשות כדי שהעוגה לא תתייבש??

תודה
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כמו שעניתי לך בפרטי
עונה כאן לתועלת כולן

עוגות ללא גלוטן נוטות להתייבש יותר מהר
ממליצה לפרוס ולהקפיא מיד פרוס.
מוציאים כל פעם מה שרצים והעוגה נשארת טריה.

את העוגה עוטפים היטב בהקפאה בניילון נצמד או בקופסא אטומה היטב
 

חלזונות

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
כמו שעניתי לך בפרטי
עונה כאן לתועלת כולן

עוגות ללא גלוטן נוטות להתייבש יותר מהר
ממליצה לפרוס ולהקפיא מיד פרוס.
מוציאים כל פעם מה שרצים והעוגה נשארת טריה.

את העוגה עוטפים היטב בהקפאה בניילון נצמד או בקופסא אטומה היטב
תודה!!

זה לא בשבילי,
וזה לאחרי הצום.
 

חלזונות

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
בבקש
אשמח למתכון...
בבקשה:

עוגת שמרים ללא גלוטן

החומרים:
4 כוסות תערובת להכנת מאפה שמרים
קורט מלח
1/4 כוס סוכר
1/4 כוס מים
1/4 כוס שמן
2 ביצים
150 גרם מרגרינה או 3/4 כוס שמן

למילוי:
1 כוס סוכר
1/2 כוס קקאו
1/4 כוס מים
1/2 כוס שמן
4.5 כפות פודינג וניל
1 ביצה

ההכנה:
מערבלים את כל החומרים.
מתפיחים 20 דקות
מחלקים ל-4 חלקים.
מקמחים משט עבודה. מרדדים חלק של בצק.
מערבבים את כל חומרי המילוי ומורחים על החלק המרודד.
מקפלים לארבעה חלקים, מרדדים שוב
מגלגלים לרולדה
מכניסים לתבנית אינגלישקייק משומנת.

עושים כך עם שלושת חלקי הבצק האחרים.

אופים עד שמוכן.
 

נ.ו.ה

משתמש צעיר
מה הכוונה בתערובת למאפה שמרים?
זה ההוא של אוסם?
 

סטאזרית

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
כל מאפה שמרים - עוגות / חלות / לחמניות אני עוטפת מיד כשמתקרר - בניילון נצמד, מעליו ניילון רגיל ולמקפיא
אפילו עוגה שאפיתי ביום שני, הקפאתי ובסוף הצום (שלישי) הפשרתי במיקרוגל + 5 דקות בתנור (לא חובה התנור, זה בשביל הקראנציות)
העוגות נשמרות טריות גם לאחר תקופה ארוכה של הקפאה (אני אופה מדי פעם גם ללא גלוטן לסבתא שלי)
 

~גפן אביגיל~

משתמש רשום
עיצוב גרפי
פטנט מושלם של רחלי קרוט - מנסיון של המוןןןןן עוגות שמרים שהתייבשו אחרי קרור
מיד כשהעוגה יוצאת מהתנור "משקים אותה" בהמון סירופ -
3/4 כוס מים רותחים - להמיס לתוכם 1/2 כוס סוכר - לערבב עד שכל הגרגרים ימסו
מיד כשהעוגות יוצאות מהתנור לזלף מעליהן מהסירופ החם
יוצא עסיסי גם כשחם ושומר על זה טרי אחרי שבוע בפריזר כאילו הרגע אפית !
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ב'

ט בַּמֶּה יְזַכֶּה נַּעַר אֶת אָרְחוֹ לִשְׁמֹר כִּדְבָרֶךָ:י בְּכָל לִבִּי דְרַשְׁתִּיךָ אַל תַּשְׁגֵּנִי מִמִּצְוֹתֶיךָ:יא בְּלִבִּי צָפַנְתִּי אִמְרָתֶךָ לְמַעַן לֹא אֶחֱטָא לָךְ:יב בָּרוּךְ אַתָּה יְהוָה לַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:יג בִּשְׂפָתַי סִפַּרְתִּי כֹּל מִשְׁפְּטֵי פִיךָ:יד בְּדֶרֶךְ עֵדְוֹתֶיךָ שַׂשְׂתִּי כְּעַל כָּל הוֹן:טו בְּפִקֻּדֶיךָ אָשִׂיחָה וְאַבִּיטָה אֹרְחֹתֶיךָ:טז בְּחֻקֹּתֶיךָ אֶשְׁתַּעֲשָׁע לֹא אֶשְׁכַּח דְּבָרֶךָ:
נקרא  10  פעמים

לוח מודעות

למעלה