פרווה קוגל ירושלמי

BIZZARC- עשירה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
מתכון טוווב ויוצא טעים טעים

חצי כוס סוכר וחצי כוס שמן- לקרמל את זה, להיזהר שלא ישרף אלא שנהיה חום עם תחילת בועות.

לשפוך 5 כוסות מים, בזהירות! אמא שלי מיד שופכת אבל אני מפחדת אז אני סוגרת את האש ומחכה שיתקרר ואז מוסיפה את המים ומחממת שוב עד שהקרמל נמס בפנים המים ונהיה מאוחד.

מוסיפה כפית מלח לא גדושה (אני מוותרת על זה) ו2 כפות פלפל שחור (אפשר גם כף וחצי)
כשהמים רותחים מוסיפה חבילת איטריות מחכה שירתח שוב ומכבה, נותנת לאטריות לספוג את המים.

כשהמים נספגים להוסיף 4 ביצים לערבב ולשים בתבנית, אני שמה ב2 תבניות קטנות, ולתנור על 180 מעלות, עד שזה מוכן, לא יודעת לומר כמה זמן בדיוק אבל רואים שהלמעלה נהיה מוכן.

אני אשמח לשמוע עם ניסיתם ואיך יצא לכם.
 

20:39

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
אגב,
לקוגל ירושלמי אמיתי.
הכי טוב זה האטריות הפשוטות- אטריות סבתא (זה נראה לי השם של החברה.
מקווה שאני לא טועה.)
 

BIZZARC- עשירה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
ברור שאטריות סבתא, איזה עוד סוגים של אטריות יש להשתמש בקוגל?

אני אבדוק יותר מאוחר של איזה חברה אני משתמשת, זה יוצא פשוט טובבב ומדויק.
 

saryk

משתמש מקצוען
ברור שאטריות סבתא, איזה עוד סוגים של אטריות יש להשתמש בקוגל?

אני אבדוק יותר מאוחר של איזה חברה אני משתמשת, זה יוצא פשוט טובבב ומדויק.
היא מתכוונת שהסוג = חברה זה אטריות סבתא, של חברת שיבולים.
upload_2020-1-1_9-2-18.jpeg
 

ש.ב.א

משתמש סופר מקצוען
לידיעת ה"עצלנים":
יש להשיג סירופ "קל קוגל" שחוסך את הכנת הקרמל (אני עד היום לא הצלחתי...)
 

BIZZARC- עשירה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
היא מתכוונת שהסוג = חברה זה אטריות סבתא, של חברת שיבולים.
צפה בקובץ המצורף 585692

כן, זה מה שאני משתמשת :)

לידיעת ה"עצלנים":
יש להשיג סירופ "קל קוגל" שחוסך את הכנת הקרמל (אני עד היום לא הצלחתי...)

טעמתי כמה קוגלים שנעשו עם הסירופ הזה, לטעמי הרבה פחות טעים עדיף הרבה יותר הקרמל.
 

חיוש חיותה

משתמש פעיל
אני אשמח לשמוע עם ניסיתם ואיך יצא לכם.
הכנתי אתמול ויצא מעולה!!
פעם ראשונה שיצא לי חום כהה כמו בחנות... מאמצת את המתכון...
לדעתי באמת מספיק כף וחצי של פלפל שחור, ומי שאוהב יותר מתוק כדאי להוסיף סוכר.
 

Tweenset

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
D I G I T A L
אני מכינה עם אטריות סבתא - אבל הדקיקות.
נותנת רתיחה ממש קצרה, מכבה את האש ומכסה עם מגבת להמשך ספיגה של המים באטריות
ויוצא פשוט מושלם!
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכב

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד שָׂמַחְתִּי בְּאֹמְרִים לִי בֵּית יְהוָה נֵלֵךְ:ב עֹמְדוֹת הָיוּ רַגְלֵינוּ בִּשְׁעָרַיִךְ יְרוּשָׁלִָם:ג יְרוּשָׁלִַם הַבְּנוּיָה כְּעִיר שֶׁחֻבְּרָה לָּהּ יַחְדָּו:ד שֶׁשָּׁם עָלוּ שְׁבָטִים שִׁבְטֵי יָהּ עֵדוּת לְיִשְׂרָאֵל לְהֹדוֹת לְשֵׁם יְהוָה:ה כִּי שָׁמָּה יָשְׁבוּ כִסְאוֹת לְמִשְׁפָּט כִּסְאוֹת לְבֵית דָּוִיד:ו שַׁאֲלוּ שְׁלוֹם יְרוּשָׁלִָם יִשְׁלָיוּ אֹהֲבָיִךְ:ז יְהִי שָׁלוֹם בְּחֵילֵךְ שַׁלְוָה בְּאַרְמְנוֹתָיִךְ:ח לְמַעַן אַחַי וְרֵעָי אֲדַבְּרָה נָּא שָׁלוֹם בָּךְ:ט לְמַעַן בֵּית יְהוָה אֱלֹהֵינוּ אֲבַקְשָׁה טוֹב לָךְ:
נקרא  18  פעמים

לוח מודעות

למעלה