נתחיל מהסוף....
#ההשטאג מוסיף המון#
ושוקולד מריר זה חתיכת הברקה,באמת התפלאתי למה במייל זה מופיע ובפרסומות לא....
הצריבה וואוו זה בטח כמה שעות של השקעה כדי להוציא כזו תוצאה מרשימה
ההשתלבות שלה ברקע מושלמת
הטיפו מושלם כהרגלך
ובכלל המודעה מושכת את העין!!
מאחלת לך עוד הרבה שוקולדים כאלה מתוקים ומושלמים...
@שרינה מהממת שאת!
עדיין מחכה לשיתוף שלך על עיצוב כריכה המיוחדת של שומרת השערים
תודה על המחמאות המפורטות,
את תמיד שופעת פרגון ועין טובה!
ואמן על האיחול המוצלח
נ
ושוקולד מריר זה חתיכת הברקה,באמת התפלאתי למה במייל זה מופיע ובפרסומות לא....
זהו, שזה סיפור ארוך אבל אולי זה יעניין אותך...
אי פעם, כשהייתי צעירה
(ועוד בכלל לא הייתי בתחום של
עיצוב גרפי...)
פתחתי לי לראשונה חשבון במייל
אבל בגלל שרציתי לשמור קצת על אנונימיות
אז בלי הרבה מחשבה, אלא בסוג של שליפה
החלטתי לקרוא לחשבון המייל "שוקולד מריר"
כי אני מכורה לטעם, ובעיקר לריח החזק של השוקולד המריר המשובח של ה60%
היה מעניין כל פעם כששלחתי מייל לקבל בחזרה שאלות על השם
כל אחד והטעם שלו:
- אממ... שוקולד מריר! איזה מגניב!
גם אני מכורה לזה, אבל רק את ה72% של ספלנד...
או:
- שוקולד מריר, קטע!
אני לא אוהבת... תשלחי לי רק חלבי...
בקיצור,
כשהחלטתי למתג את עצמי
חשבתי בהתחלה ללכת על השם שלי, הכי פשוט - הכי טוב
אבל מסתבר שהוא כבר תפוס, כבר יש מעצבת מוכשרת בשם גרינפלד
אז חשבתי וחשבתי,
עד שנפל לי האסימון שהאוצר נמצא אצלי מתחת לתנור
התלבטתי קצת, לא כולם היו בעד...
אבל כל מי שראה איך שאני כבר מחוברת לשם הזה, אמר לי ללכת על זה, ומהר!