כןאני רואה שהקפיצו לי את האשכול הזה, תודה
הפטיפור מתאים גם עם שוקולד מריר? אין לי שוקולד לבן
כןאני רואה שהקפיצו לי את האשכול הזה, תודה
הפטיפור מתאים גם עם שוקולד מריר? אין לי שוקולד לבן
את שואלת על כדורי הכריות?
אפשר בלי. המרקם טיפה שונה
כןגם בשוקולד לבן ופצפוצים אפשר בלי, נכון?
כןואוווווו נראה טעים וקל.
2 כפות ריץ' זהו?
אולי יש לך תמונה איך זה נראה?העני יקרה,
תודה מאד!
אני כבר הפכתי למוכשרת של המשפחה עם כל מה שאני מכינה... לאור המתכונים שלך, ובצמוד להדרכות המפורטות,
תבורכי,
הכנתי את הפטיפור נוגט עם הלוז מלמעלה
וכן את כדורי הקרמל עם הכריות,
יצא מהמם,
תודה!!!
ביקשתן- קיבלתן!
צפה בקובץ המצורף 298992
פטיפור פצפוצים ונוגט- פטיפור פטנט. הכנה מהירה וקלה
למה פטנט? בגלל טכניקת הציפוי הפשוטה....
לפטיפור
250 גרם שוקולד לבן
5 כפות אבקת נוגט
5 כפות שמן
2 כפות ריצ'
כמה פטיפורים יוצאים מהכמות הזאת?
אם תביני על מה מדובר.אם השתמשתם בתבנית עם שקע בחלק העליון של הפטיפור כמו בתמונה כאן:
צפה בקובץ המצורף 299010
אפשר לקשט בתוך השקע. ממיסים מעט שוקולד בצבע נוגד לציפוי עם מעט שמן בשקית זילוף. מזלפים לשקע. מטלטלים מעט את הפטיפור כדי שהשוקולד ישתטח.
אם השתמשתם בתבנית ללא שקע ניתן לזלף פסי קישוט מהצבע המנוגד על הפטיפור.
צפה בקובץ המצורף 299013
ושוב- אפשר לקשט עוד:
ממיסים מעט מאוד שוקולד בצבע של הציפוי + מעט מאוד שמן [נוגד למילוי השקע העליון], במקרה של הדוגמא שלי- שוקולד לבן. מזלפים נקודות סביב המסגרת ומושכים אותם בקו רצוף שעובר במרכז העיגולים סביב המסגרת.
צפה בקובץ המצורף 299014
צפה בקובץ המצורף 299015
משהים להתקשות. אפשר להעביר להקפאה להתקשות מהירה יותר.
זהו.
אם אני לא טועה הספיק לתבנית וחצי [יש לי 2]אם תביני על מה מדובר.
זו הודעה מלפני...שנים.
הכמות שכתבת הספיקה לך לכל התבנית שקעים כמה פעמים? רוצה לדעת אם להכפיל כמויות
אשתדלמצטרפת לבקשה לפרסם כאן בנוסף לחכמת נשים............
תודה, חג שמח
תודה יצא ושלם ומאוד טעים!ביקשתן- קיבלתן!
צפה בקובץ המצורף 298992
פטיפור פצפוצים ונוגט- פטיפור פטנט. הכנה מהירה וקלה
למה פטנט? בגלל טכניקת הציפוי הפשוטה....
לפטיפור
250 גרם שוקולד לבן
5 כפות אבקת נוגט
5 כפות שמן
2 כפות ריצ'
ממיסים את כל הנ"ל בסיר על אש נמוכה. מתקבל מעין ממרח לא נוזלי.
צפה בקובץ המצורף 298993
מסירים מהאש ומעבירים לקערת מיקסר.
מוסיפים 3 כוסות פצפוצי אורז. מערבבים היטב במיקסר עד שהמחית מתערבבת לחלוטין עם הפצפוצים.
צפה בקובץ המצורף 298997
דוחסים מהתערובת לתבניות שקעים. מהדקים היטב בעזרת גב של כפית.
צפה בקובץ המצורף 298999
מעבירים להקפאה למשך לפחות 20 דקות.
מחלצים מהשקעים. מניחים בצד על השיש. מנקים את תבנית השקעים. מייבשים היטב.
צפה בקובץ המצורף 299001
ממיסים בסיר 250 גרם שוקולד לבן או מריר + 4 כפות שמן לשוקולד לבן ו-2 כפות שמן למריר.
ממלאים שוקולד בשקעים עד לגובה של בערך 1/3.
צפה בקובץ המצורף 299003
דוחסים את הפטיפור חזרה לשקעים. השוקולד יעלה בקצוות וייצור ציפוי דקיק לפטיפור. לא להיבהל מהשוקולד ש"בורח" בצדדים מעבר לשקעים. זה שוקולד מיותר. אפשר להעביר את השוקולד הזה לשקע אחר בעזרת כפית. כך דוחסים פטיפור לתוך כל שקע. מסירים את עודפי השוקולד מהתבנית ומעבירים בשנית להקפאה. מקפיאים לפחות 15 דקות.
צפה בקובץ המצורף 299005
מחלצים את הפטיפורים.
אם הקצוות לא חלקות כתוצאה משוקולד ש"גלש" מעבר לדפנות כמו בתמונה כאן:
צפה בקובץ המצורף 299006
מגרדים בעדינות בעזרת סכין חדה ולא משוננת את העודפים.
אפשר לסיים כאן או להמשיך לקשט.
צפה בקובץ המצורף 299007
אופן הקישוט בהודעה הבאה.
כל פטיפור ילך עם גביעי גלידהתודה יצא ושלם ומאוד טעים!
על הדרך. יש לי המווווון גביעי גלידה קנויים.
יש לך רעיון מה לעשות איתם.
אם אני טוחנת אותם זה יכול לשמש במקום פצפוצים?
אני אשמח לרעיון כלשהוא.
תודה על התשובה המהירה! חג שמחכל פטיפור ילך עם גביעי גלידה
פשוט תטחני גס.
תוסיפי שוקולד מומס, קרם נוגט או חמאת בוטנים או קרם חלבה. קצת ריצ, לא מוקצף. תמיסי ותערבבי עם שברי הגביעים.
אפשר לשטח. לקרר ולפרוס לקוביות קטנות
הכנת מריר.הכנתי עם שוקולד מריר- כדי לעשות את זה פרווה, ויצא די נחמד............
עדיף להכין את זה חלבי, אבל עדיין אכלו את זה (אני חושבת שהמראה יותר יפה...)
בזמן שאתם מחפשים את החמץ, הלקוחות שלכם מחפשים אתכם בנרות!
מנוי פרימיום באתר פרוג, יקפיץ את המוניטין שלך לקהל גדול שאסור לך להחמיץ!
ועכשיו בהזדמנות, מבצע פסח 10% הנחה ברכישת מנוי שנתי!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
2.04
כ"ג אדר ב'
השקה חגיגית
חדש בפרוג
קורס חדשנות AI ובינה מלאכותית
14 שיעורים מפוצצים תוכן על כלי הAI השונים ליצירת תמונות וויז'ואל, עריכת וידאו ומושן, כתיבה ורעיונות, אפיון ועיצוב אתרים ועוד המון!
ההרשמה נפתחה!
20.03
י' אדר ב'
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
26.03
טז' אדר ב'
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יְהוָה כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יְהוָה כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: